Trajtimi Natyral me bimë shkretinore dhe kurat bimore për të gjitha llojet e Kancerit

Kurat Bimore të Avancuara Kundër Kancerit

Për më shumë se një dekadë, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh me lloje të ndryshme të kancerit, qoftë në faza të avancuara apo që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të vjetër, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative.

Kurat tona bimore për lloje të ndryshme të kancerit janë formula unike të bimëve shkretinore të studiuara në mënyrë shkencore në shtete të ndryshme të botës së zhvilluar, dhe të provuara me sukses në njerëz e në mijëra pacientë që kemi trajtuar.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Për faktin se çdo njeri është unik në krijim, dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, dhe kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky kombinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet dhe mund të bëjë një jetë më të mirë, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur, atë zgjedhje që e ndihmon kundër sëmundjes dhe për ruajtjen e cilësisë së jetës që Zoti i ka caktuar të jetojë, dhe jo atë që e dëmton edhe më shumë shëndetin apo që përhap edhe më shumë sëmundjen!

Gjeni më poshtë llojin e kancerit tuaj apo të njeriut tuaj, dhe shtypni mbi foto për të mësuar në mënyrë të detajuar ilacet bimore përbërëse dhe efektet e tyre.

Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe Endometriozës

2022-04-03T22:34:29+04:00April 3rd, 2022|Categories: Kanceri Mitres dhe Vezoreve|

Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe këtij çrregullimi të zakonshëm   Shkencëtarët kanë gjetur një lidhje gjenetike dhe një lidhje potencialisht shkaktare midis endometriozës dhe disa llojeve të kancerit

Comments Off on Lidhja gjenetike midis kancerit të vezoreve dhe Endometriozës

Kanceri Pankreatik

2022-01-14T17:23:06+04:00November 9th, 2021|Categories: Kanceri, Kanceri Pankreatik|

Kanceri Pankreatik; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Kanceri i pankreasit është një rritje e pakontrolluar e qelizave kancerogjene që prek pankreasin. Fatkeqësisht, kanceri i pankreasit shpesh është

Comments Off on Kanceri Pankreatik

Shega mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të llojeve të caktuara të kancerit

2021-09-28T19:23:36+04:00August 14th, 2021|Categories: Fruta Perime, Kanceri|

Shega mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të llojeve të caktuara të kancerit - studim   Një përmbledhje e kryer për të eksploruar vetitë e shegës kundër kancerit ka

Comments Off on Shega mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të llojeve të caktuara të kancerit

Studiuesit identifikojnë se si të parandalohen metastazat e Kancerit

2022-05-24T11:01:05+04:00June 4th, 2021|Categories: Kanceri, Metastazat|

Studiuesit identifikojnë se si të parandalohen metastazat e Kancerit   Metastazat mund të zhvillohen në trup edhe vite pas trajtimit të suksesshëm të kancerit. Ato e kanë origjinën nga qelizat

Comments Off on Studiuesit identifikojnë se si të parandalohen metastazat e Kancerit

A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

2021-06-08T10:10:39+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?   Një studim i fundit tregon se mjekë të caktuar që kujdesen për pacientë me kancer

Comments Off on A po i ndihmojnë mjekët të mbijetuarit e kancerit të jetojnë jetë të shëndetshme?

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

2021-06-08T10:13:57+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kujdesi për Pacientin|

Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës te të mbijetuarit dhe familjarët e tyre   Pasi studiuan të mbijetuarit e kancerit dhe kujdestarët e familjes së tyre, studiuesit

Comments Off on Përvoja e kancerit shkakton ndryshime të shëndetshme të jetesës

Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre

2022-03-17T12:27:21+04:00June 3rd, 2021|Categories: Kanceri|

Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre   Onkologët e nënvlerësojnë ndjeshëm se sa pacientë me kancer gjiri po përdorin ilaçe plotësuese, sipas rezultateve të një

Comments Off on Onkologët e nënvlerësojnë përdorimin e ilaçeve plotësuse për pacientët e tyre

Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit

2022-01-14T21:48:26+04:00June 2nd, 2021|Categories: Diabeti, Kanceri, Kanceri Pankreatik|

Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit   Një studim i ri në Revistën e Institutit Kombëtar të Kancerit, botuar nga Oxford University Press, tregon

Comments Off on Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit

Shkencëtarët mësojnë se çfarë i ushqen ‘vrasësit natyralë’ NK të sistemit imunitar

2022-06-13T11:02:55+04:00June 2nd, 2021|Categories: Kanceri|

Shkencëtarët mësojnë se çfarë i ushqen 'vrasësit natyralë' NK të sistemit imunitar që luftojnë Kancerin   Qelizat vrasëse natyrore (NK) janë aleatët tanë kur bëhet fjalë për të luftuar infeksionet

Comments Off on Shkencëtarët mësojnë se çfarë i ushqen ‘vrasësit natyralë’ NK të sistemit imunitar

Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik

2022-01-14T21:52:23+04:00February 8th, 2021|Categories: Kanceri Pankreatik|

Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik   Kanceri i pankreasit (i njohur edhe si kanceri pankreatik apo kanceri exocrine), nuk është aq i zakonshëm sa disa forma

Comments Off on Strategjitë bazë për të zvogëluar rrezikun e kancerit Pankreatik

Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit

2022-03-13T21:40:48+04:00December 21st, 2020|Categories: Kanceri, Kujdesi për Pacientin|

Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit - zbulon një studim tronditës   Një studim i fundit zbuloi se si disa mjekë nuk

Comments Off on Mjekët refuzojnë të promovojnë ndryshime të shëndetshme të jetës për të mbijetuarit e kancerit

Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit

2022-06-04T16:48:34+04:00November 4th, 2020|Categories: Kanceri Trurit|

Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit   Truri është organi më i rëndësishëm në trup. Ky ind sfungjer kontrollon të gjitha veprimet komplekse përfshirë aftësinë për

Comments Off on Strategji natyrale për Parandalimin dhe Shërimin e Tumoreve të Trurit

Zbulimet e Fundit rreth Faktorëve që rrisin rrezikun e Kancerit të Zorrës së Trashë

2022-01-14T21:27:50+04:00October 9th, 2020|Categories: Kanceri Zorres Trashe|

Zbulimet e Fundit rreth Faktorëve që rrisin rrezikun e Kancerit të Zorrës së Trashë   Kanceri i zorrës së trashë është një nga llojet më të spikatura të përhapjes së

Comments Off on Zbulimet e Fundit rreth Faktorëve që rrisin rrezikun e Kancerit të Zorrës së Trashë

Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë

2022-03-10T10:48:37+04:00September 25th, 2020|Categories: Kanceri|

Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë Lufta kundër kancerit nuk ka mbaruar, por ne kemi bërë më shumë përparim sesa mund të mendonit. Shkalla e vdekjeve

Comments Off on Statistikat shpresëdhënëse të kancerit që të gjithë duhet t’i dinë

Kanceri i Lëkurës

2022-01-14T21:39:05+04:00July 8th, 2020|Categories: Kanceri Lekures|

Kanceri i Lëkurës; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Diagnoza, Trajtimi   Kanceri i lëkurës - rritja anormale e qelizave të lëkurës - më së shpeshti zhvillohet në lëkurën e ekspozuar ndaj diellit.

Comments Off on Kanceri i Lëkurës

Studiuesit përcaktojnë arsyen e rritjes së numrit të personave me kancer

2020-02-08T20:08:46+04:00February 9th, 2020|Categories: Kanceri|

Studiuesit përcaktojnë arsyen e rritjes së numrit të personave me kancer   Numri i lartë i personave me kancer në të gjithë botën është befasues nga shumë shkencëtarë. Zhvillimi i

Comments Off on Studiuesit përcaktojnë arsyen e rritjes së numrit të personave me kancer

Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit

2022-01-14T21:52:09+04:00December 2nd, 2019|Categories: Kanceri Pankreatik|

Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit   Kanceri i pankreasit mund të përbëjë numër të vogël të të prekurve, por normat e tij

Comments Off on Rregulla që duhet të ndiqni për të zvogëluar rrezikun e kancerit të Pankreasit

Kanceri i gjirit

2022-01-14T21:38:39+04:00July 15th, 2018|Categories: Kanceri Gjirit|

Kanceri i gjirit; Vetëkontrolli, Diagnoza, Shenjat, Trajtimi   Kanceri i gjirit është një prej tumoreve malinje që prek indet e gjirit, dhe që zakonisht shfaqet në kanalet që mbartin qumështin