• Kanceri i Fytit; Simptomat, Llojet, Parandalimi, Trajtimi Natyral   Kanceri i fytit i referohet tumoreve kanceroze që zhvillohen në fyt (faring), […]

  Continue reading
 • Shkaqet dhe simptomat e Tumorit të Trurit   Truri është organi më i rëndësishëm në trupin tuaj. Ai mban performancë optimale […]

  Continue reading
 • Ushqimet më të dobishme për të parandaluar dhe luftuar kancerin   Studime të ndryshme kanë treguar se disa komponentë të ushqimit […]

  Continue reading
 • 4 Kura natyrale për Polipet në zorrën e trashë   Kanceri kolorektal – tani shkaku i dytë më i zakonshëm i […]

  Continue reading
 • Leukopenia; Çfarë është dhe si trajtohet   Kur dikush ka nivele të ulëta të qelizave të bardha të gjakut, kjo e […]

  Continue reading
 • Kimioterapia, trajtimi i tmerrshëm modern, i pa-ndryshuar që nga vitet 1960, dhe që vazhdon të jetë më vrasës se sa vetë […]

  Continue reading
 • Historia e vërtetë e kimioterapisë dhe monopolit farmaceutik   Në vitin 2016, afërsisht 1,685,210 raste të reja të kancerit u diagnostuan […]

  Continue reading
 • Simptomat e kancerit të mushkërive që çdo jo-duhanpirës duhet të dijë; Si duhet të kujdeseni për mushkëritë tuaja?   Kanceri i […]

  Continue reading
 • Kanceri Mesothelioma i Mushkërive; Llojet, Simptomat, Fazat, Prognoza, Trajtimi   Mesothelioma është një formë e rrallë dhe agresive e kancerit që […]

  Continue reading
 • 14 Mënyra të thjeshta për të mos pasur kancer Kanceri është një sëmundje e tmerrshme që mund të vrasë. Në fakt, […]

  Continue reading
 • 6 Gabime që duhen shmangur nga të diagnoztifikuarit me Kancer   Mjekësia konvencionale ka mënyrat e saj për të fshehur faktin […]

  Continue reading
 • Fazat e kancerit të lëkurës dhe mënyra natyrale për trajtimin e tij   Kanceri i lëkurës është një përhapje jonormale e […]

  Continue reading
 • Hapa për të parandaluar Dëmtimin dhe Kancerin e Mëlçisë   Mëlçia është një organ i madh që qëndron në anën e […]

  Continue reading
 • Diabeti mund të jetë një manifestim i hershëm i Kancerit të Pankreasit   Një studim i ri në Revistën e Institutit […]

  Continue reading
 • Kanceri i stomakut – Adenokarcinoma gastrike; Çfarë është? Kur ndodh? Si trajtohet?   Kanceri i stomakut karakterizohet nga një rritje e […]

  Continue reading
 • SHOKUESE! Njerëzit nuk vdesin nga kanceri! Njerëzit vdesin nga kimioterapia dhe dhimbjet e tmerrshme që ajo shkakton   Për më shumë […]

  Continue reading
 • 5 Këshilla bazë për të ndihmuar në parandalimin dhe luftimin e kancerit të zorrës së trashë   Sipas statistikave, kanceri i […]

  Continue reading
 • 11 Shkaqet kryesore të kancerit që ndoshta nuk ju kanë shkuar kurrë në mendje   Dikush mund të zgjohet çdo ditë […]

  Continue reading
 • Kanceri i Lëkurës; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i lëkurës – rritja anormale e qelizave të lëkurës – më së […]

  Continue reading
 • Kanceri i Mitrës; Trajtimi natyral efektiv   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që […]

  Continue reading
 • Stimulimi oreksit tek pacientët me kancer   Kur i nënshtrohesh kimioterapisë dhe rrezatimit për trajtimin e kancerit shpesh ndikon në oreksin […]

  Continue reading
 • Rreziku i 13 kancereve është më i ulët kur ushtrohemi   Dihet tashmë se një nga përfitimet e stërvitjes përfshin optimizimin […]

  Continue reading
 • 3 Shtyllat bazë për luftimin e kancerit   Nëse jeni serioz për mbajtjen e kancerit jashtë nga jeta juaj, ndiqni hapat […]

  Continue reading
 • Kanceri Testikular; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri testikular, ose kanceri i testiseve, është një prej kancereve më të zakonshme, që […]

  Continue reading
 • Leukemia; Si ta kuptojmë dhe si ta kurojmë në mënyrë natyrale   Leukemia është kancer i indeve që formojnë gjakun e […]

  Continue reading
 • Kanceri i Kockave; Shenjat, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral Kanceri i kockave mund të fillojë në çdo kockë në trup, por më […]

  Continue reading
 • Kanceri Tiroid; Simptomat, Faktorët e rrezikut dhe Trajtimi Natyral   Kanceri tiroid, një lloj i rrallë i kancerit që prek gjëndrën […]

  Continue reading
 • Shenjat dhe shkaktarët e kancerit të fytit; si ta parandalojmë dhe luftojmë në mënyrë natyrale   Kanceri nuk është një sëmundje […]

  Continue reading
 • Kanceri Kolorektal – Rektumit dhe Zorrës trashë; Çfarë duhet të dini dhe si kurohet?   Kanceri nuk është një sëmundje e […]

  Continue reading
 • Kanceri i Gjirit; Shenjat, Faktorët e rrezikut, Vetëkontrolli, Trajtimi efektiv   Kanceri i gjirit është një prej tumoreve malinje që prek […]

  Continue reading
 • Kanceri i Prostatës; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjia e Trajtimit Natyral   Kanceri i prostatës vret një rreth 35,000 njerëz çdo vit […]

  Continue reading
 • A është Kimioterapia zgjedhja e duhur?   Mjekët janë nxitur të jenë më të kujdesshëm në ofrimin e trajtimit të kancerit […]

  Continue reading
 • Kanceri i qafës së mitrës; Si ta kuroni pa u dëmtuar   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një […]

  Continue reading
 • Shenjat e hershme paralajmëruese të kancerit të veshkave   Veshkat janë një palë organe të vogla në formë të fasules, që […]

  Continue reading
 • Në trajtim të kancerit të zorrës së trashë   Kanceri i zorrës së trashë është një kancer që shfaqet fillimisht në […]

  Continue reading
 • Kanceri i fshikëzës së urinës; Shenjat, Faktorët e rrezikut   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të […]

  Continue reading
 • Kanceri i Veshkave; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Ky artikull përqendrohet në karcinomën e qelizave renale (Renal Cell […]

  Continue reading
 • Kanceri i Trurit; Strategji natyrore për të ndihmuar në luftën kundër tij   Kanceri i trurit është një nga kanceret me […]

  Continue reading
 • Kanceri Endometrial (i mitrës); Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë e Trajtimit Natyral   Kanceri Endometrial është një lloj kanceri i mitrës që […]

  Continue reading
 • Kanceri Pankreatik; Çfarë e shkakton dhe cili është trajtimi më efektiv   Kanceri i pankreasit (i njohur edhe si kanceri pankreatik […]

  Continue reading
 • Kanceri i Mushkërive; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi   Kanceri i mushkërive është një nga llojet më të zakonshme dhe të rënda […]

  Continue reading
 • Kanceri Ovarian / i vezoreve; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Kanceri i vezoreve është kanceri i pestë më i […]

  Continue reading
 • 5 Këshilla për Parandalimin e Kancerit të Gjirit që duhet t’i filloni menjëherë   Përveç kancerit të lëkurës, kanceri i gjirit […]

  Continue reading
 • KANCERI I STOMAKUT; SI ZHVILLOHET, SI ZBULOHET DHE SI TA TRAJTOJME   Çfarë është kanceri në stomak / lukth? Kanceri i […]

  Continue reading
 • Kanceri i Mëlçisë; Simptomat, Shkaqet, Faktorët e Rrezikut, Trajtimi Natyral   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak […]

  Continue reading
 • 9 Dëmet Kryesore të Kimioterapisë   Njohja e aspekteve të ndryshme të protokolleve të trajtimit mund t’u lejojë pacientëve të marrin […]

  Continue reading
 • Mieloma e Shumëfishtë / Multiple Myeloma – Kanceri i palcës së kockave; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Mieloma, e njohur gjithashtu […]

  Continue reading
 • Limfoma / Kanceri Limfatik; Shkaqet, Simptomat dhe Trajtimi   Limfoma është një formë e kancerit që prek sistemin imunitar – në […]

  Continue reading
 • Fëmijët e trajtuar për Leukemi Limfoblastike Akute mund të rriten duke pasur probleme me zemrën, zbulon studimi Leukemia limfoblastike akute është […]

  Continue reading
 • Tumoret, Kanceri dhe Karcinoma; Dallimet mes tyre dhe Trajtimi Natyral    Që prej kohësh, njeriu është përpjekur me rrugë nga më […]

  Continue reading