• Hepatiti Autoimun; Shkaqet, Llojet, Diagnostikimi, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Çfarë është Hepatiti autoimun? Hepatiti autoimun është një sëmundje kronike, në […]

  Continue reading
 • HEPATITI B; Përcaktim, Statistika, Simptomat, Testimi, Trajtimi Natyral   Hepatiti B është një nga infeksionet serioze më të zakonshme të mëlçisë […]

  Continue reading
 • Hepatiti C; Llojet, shenjat, parandalimi dhe mënyra natyrale për kurimin e tij   Hepatiti C është inflamacioni i mëlçisë i shkaktuar […]

  Continue reading
 • Shkaqet e niveleve të larta / të ulëta të Bilirubinës; Mënyra natyrale për të ulur natyrshëm nivelet e bilirubinës dhe për […]

  Continue reading
 • Hapa për të parandaluar Dëmtimin dhe Kancerin e Mëlçisë   Mëlçia është një organ i madh që qëndron në anën e […]

  Continue reading
 • HBV më kompleks se HCV, por këtu ka një plan për ta kuruar   Një strategji globale shkencore për kurimin e […]

  Continue reading
 • Cirroza Hepatike – e Mëlçisë Hepari (mëlçia), organi më i madh i trupit, është i domosdoshëm në kryerjen e funksioneve bazë […]

  Continue reading
 • 12 Strategji për të kuruar Mëlçinë Yndyrore në mënyrë natyrale   Mëlçia është kali i punës i trupit tonë. Kryen shumë […]

  Continue reading
 • Shenjat e hershme dhe simptomat e HIV Sipas Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, më shumë se 1.2 milion njerëz […]

  Continue reading
 • 10 Fakte që të gjithë duhet t’i dinë për Hepatitin C   Hepatiti C është një sëmundje infektive e mëlçisë, që […]

  Continue reading
 • 6 Shenja që Mëlçia juaj mund të dështojë   Mëlçia është organi qendror i gjithë metabolizmit dhe gjëndra më e madhe […]

  Continue reading