Sëmundjet Autoimune

Sëmundjet Autoimune

Tumoret dhe Kanceri

Sëmundjet Gjenetike

Zemra dhe Gjaku

Mëlçia dhe Hepatiti

Psikike dhe Nervore

Shendeti Seksual

Sëmundjet Respiratore

Kockat dhe Nyjet

Veshkat dhe Trakti Urinar

Gastrointestinale

Lëkura

Diabeti

Femijet

Të ndryshme

MBA mbështetet nga një ekip mjekësor i kualifikuar dhe me përvojë, të specialiteteve të ndryshme dhe studiues të pasionuar në bimët mjekësore