Aciditeti shkakton kancer

Aciditeti i Trupit; Një nga shkaqet e kancerit

Kjo është një e vërtetë e themeluar në mesin e profesionistëve mjekësorë: kur trupi juaj ndeshet me shumë acid, kjo dobëson imunitetin e trupit. Aciditeti është një ç’ekuilibër dhe kjo mungesë e ekuilibrit e bën trupin të ndjeshëm ndaj sëmundjeve të shumta. Më shumë se çdo gjë tjetër, aciditeti  mund të çojë në kancer.
Kanceri ka qenë gjithmonë një sëmundje e frikshme. Ai zhvillohet dhe përhapet shumë shpejt, jo shumë larg nga diagnozimi i tij.

Pas shumë studimesh është zbuluar se tumoret dhe kanceri zhvillohen në një mjedis ku mungon oksigjeni. Kur trupit i mungon oksigjeni, ai prodhon acid.

Qelizat e trupit kanë nevojë për oksigjen. Kur një qelizë e shëndetshme është eprivuar nga rreth 35% të oksigjenit, ajo do të kthehet në një qelizë të kancerit në vetëm 2 ditë.

Qelizat e kancerit janë ato që trupi krijon për t’u përballuar me mungesën e oksigjenit në trup.
Pra, ju duhet të siguroheni se trupi juaj ka nivelin e duhur pH. Një mënyrë për të siguruar këtë është edhe shqyrtimi i ushqimit që ju hani.

Kanceri dhe ushqimet me acid

Ushqimi që ju hani është një nga faktorët që vendosin aciditetitin ose alkalinitetin në trupin tuaj.
Sheqernat e rafinuar, mielli i rafinuar, ushqimet e përpunuara dhe të konservuara, mishi dhe produktet shtazore, kafeina, alkooli dhe margarina, janë të gjitha ushqime që përmbajnë acide, kështu që ju duhet t’i minimizoni në maksimum.

Edhe pse trupi juaj ka nevojë për proteina, ju duhet gjithashtu t’i minimizoni deri në rreth 40-50 gram në ditë.

Nga ana tjetër, ju mund të ndihmoni trupin të ruajë nivelin e pH: fruta organike dhe perime, mjalt organik, arrat dhe farat (bajame, gështenja, fara liri, etj).
Frutat dhe perimet organike janë të preferueshme pasi janë të lirë nga pesticidet dhe kimikatet e dëmshme.

Pirja e ujit të pastër dhe të filtruar do të ndihmojë në normalizimin e alkalinës në trupin tuaj.

Kontrolloni mënyrën e jetesës

Një dietë e pasur me alkaline në bazë të perimeve dhe frutave, krijon një mjedis më pak optimal për përhapjen e kancerit, ndërsa në të njëjtën kohë, kjo forcon funksionin imunitar dhe mbështet qelizat e shëndetshme në trup.

Ju gjithashtu duhet të ushtroheni rregullisht, sepse aktiviteti fizik furnizon trupin me oksigjen.

Shmangni kancerin duke kufizuar ushqimet me acid, që të jetoni  një jetë të gjatë dhe të shëndetshme me të dashurit tuaj.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për luftimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacientëve me lloje të ndryshme të kancerit, që i gjeni në kategoritë përkatëse. (Shtypni mbi foto)

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook