• Sinusiti; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Sinusiti është një nga kushtet më të zakonshme të frymëmarrjes. Sinusiti është inflamacion (ënjtje) i […]

  Continue reading
 • Zhbllokimi i hundëve në mënyrë të shpejtë dhe natyrale   Kongjestioni i hundës ndodh për shkak të ftohjes, gripit apo alergjive (të të […]

  Continue reading
 • Alergjitë; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Testimi, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Alergjia është një reagim armiqësor i sistemit imun ndaj një substance që […]

  Continue reading
 • Ftohjet dhe gripi; Mëso sekretet e funksionit tonë imunitar dhe realitetin e kurimit me antibiotikë   Si ftohja edhe gripi së […]

  Continue reading
 • Pneumonia; Shkaqet, Simptomat dhe Zgjidhjet Natyrale   Askujt nuk i pëlqen të jetë i sëmurë, sidomos me pneumoni. Pneunomia është një […]

  Continue reading
 • Simptomat e gripit mund të eliminohen natyrshëm pa nevojën e barnave toksike   Luftimi i simptomave të gripit nuk është një […]

  Continue reading
 • Zakone të gabuara që dëmtojnë shëndetin e bajameve Bajamet janë dy gjëndra të vogla që pozicionohen në të dyja anët e […]

  Continue reading
 • Si të trajtojmë dhimbjet e fytit në mënyrë natyrale   Dhimbja e fytit, e njohur edhe si faringjit, është normalisht një […]

  Continue reading
 • Astma dhe kriza e kraharorit   Astma është një sëmundje kronike që prek aparatin e frymëmarrjes dhe kanalet e saj, duke […]

  Continue reading
 • BRONKITI   Bronkiti është një inflamacion, akut ose kronik, i bronkeve (kanalet e mëdha të frymëmarrjes që lidhin mes gabzherrit dhe […]

  Continue reading
 • Alergjitë ndaj Polenit; Simptomat dhe Strategjitë Natyrale të Mbështetjes   Është pranverë. Nëse jeni një nga milionat që merren me alergjitë […]

  Continue reading
 • Agjentë Antiviral, Antibakterial dhe Antifungal   Trupi ynë punon vërtet shumë për të luftuar vazhdimisht bakteret, mikrobet dhe viruset që mund […]

  Continue reading
 • 3 Mënyra trajtimi natyrale shtëpiake për Astmën   Në të gjithë botën, mbi 200 milion njerëz vuajnë nga astma dhe, për […]

  Continue reading