Shëndeti Mendor dhe Intelekti2023-09-01T16:02:01+04:00

SHËNDETI MENDOR DHE INTELEKTI

Këtu do të gjeni artikuj dedikuar shqetësimeve dhe çrregullimeve nervore, psikologjike dhe shpirtërore. Semundja është dy llojesh: sëmundje e shpirtit dhe sëmundje e trupit, sepse edhe njeriu është i përbërë nga këto dy elemente, nga shpirti dhe nga materia. Nuk e mohon askush që ka logjike, se sëmundja e shpirtit është më e rëndë se sëmundja e trupit, më e rrezikshme se ajo dhe shkak për shumë sëmundje të trupit…

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”shendeti-trurit” number_posts=”5″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”4″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]