Këtu do të gjeni artikuj të posacem për njohjen dhe trajtimin natyral të inferlitetit dhe për shëndetin seksual tek të dy gjinitë…

Gonorrea

February 11th, 2023|0 Comments

Gonorrea; Simptomat, Shkaku, Plani i shpejtë i trajtimit   Gonorrea është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. Ajo e merr emrin e vet nga bakteri që e shkakton atë - Gonococcus neisseria. Rreth 400.000 raste të [...]

Dieta e shtatzënisë

January 18th, 2023|0 Comments

Dieta e shtatzënisë; Parimet e të ushqyerit për rritjen e një fëmije të shëndetshëm   Ndjekja e një diete të shëndetshme gjatë shtatzënisë është diçka për të cilën njerëzit flasin gjatë gjithë kohës. Megjithatë, shumë [...]

Dhembjet e gjirit tek femrat

January 1st, 2023|0 Comments

Dhembjet e gjirit tek femrat   Shkaqet e dhembjeve të gjirit Shumë prej grave u ndodhin dhembje në gji kohë pas kohe, dhe shkaqet e këtyre dhembjeve kthehen në disa faktorë kryesorë: - Ndryshimet që [...]

Endometrioza

December 28th, 2022|0 Comments

Endometrioza; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrore të Mbështetjes   Endometrioza është një gjendje e dhimbshme ku indi që normalisht rreshton mitrën rritet jashtë zgavrës së mitrës. Ky ind endometrial i zhvendosur çon në kiste, inde [...]

Sindroma Ovariane Policistike

December 24th, 2022|0 Comments

Mjetet kurative natyrale për sindromën ovariane policistike   Sindroma ovariane policistike është një gjendje në të cilën hormonet e një gruaje nuk janë të ekuilibruara. Kjo gjendje zakonisht përfaqësohet duke pasur nivele anormale të larta [...]

Ushqime që dëmtojnë shëndetin seksual

December 24th, 2022|0 Comments

Ushqime që dëmtojnë shëndetin seksual   Nëse ju ose partneri juaj ndiheni të dobët, ose nuk mund të keni fëmijë, kjo mund të jetë edhe prej ushqimeve që konsumoni çdo ditë. Testosteronet dhe estrogjeni luajnë [...]

Shenjat e Infertilitetit tek Gratë

December 24th, 2022|0 Comments

Shenjat e Infertilitetit tek Gratë; Faktorët e rrezikut, Ushqime që ndihmojnë fertilitetin   Përpjekja për të mbetur shtatzënë mund të jetë një përvojë irrituese, dhe pyetjet që mund të kalojnë në mendje mund të jenë [...]

Herpes; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral

December 24th, 2022|0 Comments

Herpes; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një [...]

Udhëzues për Fibroidet Uterine

December 24th, 2022|0 Comments

Udhëzues për Fibroidet Uterine   Çfarë janë fibroidet e mitrës? Fibroidet e mitrës janë rritje jo kanceroze të indit muskulor të mitrës. Fibroidet mund të variojnë në numër dhe madhësi nga një rritje e vetme [...]

Zmadhimi Prostatik Beninj

December 14th, 2022|0 Comments

Zmadhimi Prostatik Beninj; Hiperplasia/Hipertrofia Prostatike Beninje   Zmadhimi prostatik beninj, i njohur gjithashtu si hiperplasia/hipertrofia prostatike beninje (BPH), është një gjendje që prek burrat e moshuar. Kjo është veçanërisht e zakonshme te meshkujt mbi 50 [...]

Human Papilloma Virus (HPV)

December 11th, 2022|0 Comments

Human Papilloma Virus (HPV) dhe lidhja e tij me Kancerin   HPV është një virus i cili transmetohet nga lëkura-në-lëkurë përmes marrëdhënieve seksuale apo formave të tjera të kontakteve lëkurë -lëkurë të organeve gjenitale. HPV [...]

Problemet Menstruale

December 2nd, 2022|0 Comments

Problemet Menstruale   Problemet menstruale ndikojnë afërsisht 50 % të të gjitha grave mes moshës kur fillon puberteti dhe menopauzës. Problemet menstruale i referohen një parregullsie në ciklin normal menstrual, e cila mund të përfshijë [...]

Menopauza

November 22nd, 2022|0 Comments

Menopauza; Lehtësim natyral dramatik nga të gjitha simptomat   Menopauza është e njohur edhe si “ndryshimi i jetës” dhe ajo është fundi i menstruacioneve. Kjo do të thotë se vezoret e një gruaje ndalojnë prodhimin [...]