MJEKESIA BIMORE ARABE

Më të rejat e trajtimit natyral

Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet

August 14th, 2022|Comments Off on Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet

Kanceri / Shkaqet dhe Zgjidhjet   Sipas Institutit Kombëtar të Kancerit, "Më shumë se 30% e popullësisë zhvillojnë kancer çdo vit".

Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin

August 9th, 2022|Comments Off on Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin

Leukopenia; Mënyrat natyrale për të mbështetur rikuperimin   Kur dikush ka nivele të ulëta të qelizave të bardha të gjakut, kjo

10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku

August 7th, 2022|Comments Off on 10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku

10 Gabime që pengojnë humbjen e dhjamit nga barku   Disa njerëz që vuajnë nga obeziteti bëjnë përpjekje të jashtëzakonshme për

Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne

August 1st, 2022|Comments Off on Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne

Zakone të gabuara që shkaktojnë Akne   Puçrrat shkaktojnë një pamje të bezdisshme për femrat dhe meshkujt dhe për t’i shmangur

Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale

July 29th, 2022|Comments Off on Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale

Fshikëza tepër aktive; Shkaqet + 8 Strategji Natyrale   A keni menduar ndonjëherë për kontrollin e fshikëzës ose sa shpesh urinoni

Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor

July 25th, 2022|Comments Off on Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor

Shenja që tregojnë se mund të keni dëmtim nervor   Në trup gjenden miliarda nerva. Shumica e tyre, nervat periferikë, janë

A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?

July 21st, 2022|Comments Off on A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?

A ia vlen të rrezikohet një Kolonoskopi?   Njohja e rrezikut të mundshëm për zhvillimin e kancerit mund t'ju ndihmojë të

Si të pastroni veshët nga dylli

July 16th, 2022|Comments Off on Si të pastroni veshët nga dylli

Si të pastroni veshët nga dylli   Cerumeni, i njohur edhe si dylli i veshit, është i nevojshëm për shëndetin e

Udhëzues për Fibroidet Uterine

June 26th, 2022|Comments Off on Udhëzues për Fibroidet Uterine

Udhëzues për Fibroidet Uterine   Çfarë janë fibroidet e mitrës? Fibroidet e mitrës janë rritje jo kanceroze të indit muskulor të

Mosfunksionimi Erektil

June 26th, 2022|Comments Off on Mosfunksionimi Erektil

Mosfunksionimi Erektil; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Mosfunksionimi erektil do të thotë që një burrë nuk është në

Shkaqet e Dobësimit të Muskujve të Zemrës

June 25th, 2022|Comments Off on Shkaqet e Dobësimit të Muskujve të Zemrës

Shkaqet e Dobësimit të Muskujve të Zemrës   Kardiomiopatia është një sëmundje e zemrës në të cilën zemra ka vështirësi në

Mënyra më e mirë për të ngrënë për shëndetin e gjirit

June 24th, 2022|Comments Off on Mënyra më e mirë për të ngrënë për shëndetin e gjirit

Cila është mënyra më e mirë për të ngrënë për shëndetin e gjirit?   Hulumtimet sugjerojnë se dieta dhe aktiviteti fizik

Rreziku i 13 kancereve është më i ulët kur ushtrohemi

June 24th, 2022|Comments Off on Rreziku i 13 kancereve është më i ulët kur ushtrohemi

Rreziku i 13 kancereve është më i ulët kur ushtrohemi   Dihet tashmë se një nga përfitimet e stërvitjes përfshin optimizimin

Diabeti Gestacional dhe Këshillat për Menaxhimin Natyral

June 22nd, 2022|Comments Off on Diabeti Gestacional dhe Këshillat për Menaxhimin Natyral

Diabeti Gestacional dhe Këshillat për Menaxhimin Natyral   Ju mund të keni dëgjuar nga mjeku ose mamia juaj se diabeti gestacional

Shkaqet e Gjakderdhjes Rektale

June 21st, 2022|Comments Off on Shkaqet e Gjakderdhjes Rektale

Shkaqet e Gjakderdhjes Rektale dhe Mënyrat Natyrale të Trajtimit   Nëse keni pasur gjakderdhje kohët e fundit, shpresojmë të mos e

Studimi lidh Diabetin dhe Kancerin e Gjirit

June 21st, 2022|Comments Off on Studimi lidh Diabetin dhe Kancerin e Gjirit

Studimi lidh Diabetin dhe Kancerin e Gjirit   Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet kancerogjene të zakonshme tek gratë dhe

6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit

June 19th, 2022|Comments Off on 6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit

6 Mënyra natyrale për të rritur funksionin e Hipotalamusit   Hipotalamusi është një pjesë thelbësore e trurit të njeriut dhe shpesh

Këshilla për Sindromën e Zorrës së Irrituar

June 18th, 2022|Comments Off on Këshilla për Sindromën e Zorrës së Irrituar

Këshilla për Sindromën e Zorrës së Irrituar   Sindroma e zorrës së irrituar është një problem i zakonshëm në të cilin

Një në tre persona ka këtë Parazit të Syve

June 18th, 2022|Comments Off on Një në tre persona ka këtë Parazit të Syve

Një në tre persona ka këtë Parazit të Syve   Toxoplasma gondii është një parazit dhe përgjegjës për infeksionin e toksoplazmozës.

NGA BOTA E EGER E SHKRETETIRES

Prosopis Candisin

Candisin Tea është një pemë shkretinore e veçantë dhe unike në fuqizimin e sistemit imun dhe luftimin e kancerit, që përdoret në formë të çajit për të nxjerrë elementët aktive të saj.

Zbulo më shumë

Zbulo botën bimore

ARTI I JETËS

Zbulo më shumë