Loading...
Home 2018-02-22T12:37:40+00:00

MJEKESIA BIMORE ARABE

Më të rejat e trajtimit natyral

KANCERI I FYTIT

May 26th, 2018|0 Comments

KANCERI I LARINGUT / FYTIT   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet

NGA BOTA E EGER E SHKRETETIRES

Prosopis Candisin

Prosopis Candisin është një pemë shkretinore e veçantë dhe unike në fuqizimin e sistemit imun dhe luftimin e kancerit, që përdoret në formë të çajit për të nxjerrë elementët aktive të saj.

Zbulo më shumë

Zbulo botën bimore

ARTI I JETËS

Arti i te jetuarit bukur dhe shendetshem

Zbulo më shumë

USHQIMI IDEAL

Mposhtja e etjes gjatë Agjërimit në ditët e nxehta

May 26th, 2018|0 Comments

Këshilla të vlefshme për mposhtjen e etjes gjatë Agjërimit të Ramazanit në ditët e nxehta verore   Me hyrjen e muajit të begatë të Ramazanit në stinën e verës, agjëruesit i vështirësohet më shumë çështja

Bimë të egra që mund t’i hani si perime

April 30th, 2018|0 Comments

Bimë të egra që mund t’i hani si perime   Pranvera është në ritmin elulëzimit të bimëve të egra, të cilat janë të mbushura me lëndë ushqyese të dobishme për trupin. Këtu po përmendim disa

Dietat që promovojnë inflamacion

March 11th, 2018|0 Comments

Dietat që promovojnë inflamacionin në trup dhe që rrisin rrezikun e kancerit kolorektal Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar se burrat dhe gratë që hanë ushqime që shkaktojnë infeksion kanë më shumë shanse

AROMATERAPIA

Vaj i jasminës; Shoqëruesi më i mirë i femrave

January 11th, 2018|0 Comments

Vaj i jasminës; Shoqëruesi më i mirë i femrave   Vaji jasminës nxirret nga lulet e jasminës dhe është me veti të shumta kuruese. Aroma e tj  është e ëmbël dhe ekzotike. Vaji orgjinal i

Vaj i farave të rrushit

January 10th, 2018|0 Comments

Vaj i farave të rrushit   Rrushi ka shkallë të gjerë përdorimi dhe prodhimi. Vaj i tij ka veti kuruese të shumta, ai është përbërës kryesor në shumë prodhime kozmetike. Vaj i rrushit është i

Vaj i bajames së ëmbël

January 9th, 2018|0 Comments

Vaj i bajames së ëmbël   Vaj i bajames së ëmbël nxirret nga farat e saj dhe  është nga vajrat esencialë më të njohur dhe me dobi të shumta për shëndetin, lëkurën dhe flokët. Vaji