• Fazat e Gjumit; Shkencëtarët zbulojnë se gjumi i thellë mund t’ju mbajë të rinj   Me modernizimin vjen një ritëm më […]

  Continue reading
 • Pagjumësia dhe çrregullimet e gjumit Rreth 30% e njerëzve janë të prekur nga çrregullimet kronike të gjumit, dhe janë të privuar […]

  Continue reading
 • Si të ndaloni një Sulm Paniku në hapa të thjeshtë; Zbuloni strategji të provuara për ndaljen e sulmeve dhe rifitimin e […]

  Continue reading
 • Shenjat paralajmëruese të Migrenës dhe çfarë mund të bëni Prodrome quhet një pre-dhimbje koke, kur mund të vini re paralajmërimet e […]

  Continue reading
 • Shenjat paralajmëruese të Depresionit që nuk duhet t’i injoroni; Mënyra natyrale për trajtimin e tij   Depresioni, i njohur gjithashtu edhe […]

  Continue reading
 • Çrregullimi afektiv sezonal; Çfarë është dhe si ta trajtojmë   Dimri po troket. Ditët janë më të shkurtra, diell ka më […]

  Continue reading
 • Si të shpëtosh nga Ankthi Ankthi është një ndjenjë frike dhe, në disa raste, një ndjenjë e dënimit të pashmangshëm. Termi […]

  Continue reading
 • Depresioni dhe çrregullimet e shëndetit mendor rrezikojnë çdokënd; zbuloni shkaqet dhe sekretet e parandalimit dhe të kurimit natyral   Çrregullimet e […]

  Continue reading
 • Stresi; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Deri në 80% e të gjitha vizitave që bëhen te mjeku janë për shkak të […]

  Continue reading
 • 7 Sëmundje që shkaktohen nga trishtimi ekstrem   Hidhërimi cilësohet si dhimbje emocionale, mërzitje dhe dëshpërim. Disa mund ta përjetojnë lehtë, […]

  Continue reading
 • DHEMBJET E KOKES & MIGRENA   Dhembjet e kokës janë të ndryshme dhe shkaqet e saj janë gjithashtu të ndryshme, madje […]

  Continue reading
 • 7 Mënyrat më të mira për të mbështetur dikë me depresion   Depresioni është një sëmundje kronike fizike me simptoma që […]

  Continue reading
 • SHENDETI SHPIRTEROR   Semundja eshte dy llojesh: semundje e shpirtit dhe semundje e trupit, sepse edhe njeriu eshte i perbere nga […]

  Continue reading