• Infeksioni Helicobacter Pylori; Stili i jetës, Dieta usqimore dhe Kura Bimore   Ç’është një infeksion H. pylori? H. pylori është një […]

  Continue reading
 • Gastriti / Ulçera e Stomakut; Trajtimi në shtëpi   Gastriti është një gjendje që karakterizohet nga inflamacioni kronik i stomakut dhe […]

  Continue reading
 • Candidiasis / Candida Albicans; Testimi, Shkaqet, Trajtimi Natyral    Gjithkush ka candida – Candida albicans është një tharm që ndodh natyrisht […]

  Continue reading
 • Si të kuptoni që keni parazitë të zorrëve dhe si t’i trajtoni në mënyrë natyrale   Ka një keqkuptim që parazitët e […]

  Continue reading
 • 8 Mënyra për të zvogëluar gazrat dhe fryrjen   Shumë prej nesh e kanë përjetuar sikletin dhe parehatinë që vjen nga […]

  Continue reading
 • 7 Mënyra Natyrale për trajtimin e Hemorroideve   Hemorroidet janë normale për të gjithë njerëzit që nga lindja e tyre. Këto […]

  Continue reading
 • 6 Këshilla për të kontrolluar Refluksin e Stomakut (gastroezofageal)   Refluksi i stomakut mund të prekë 1 në 4 persona, të […]

  Continue reading