• Osteoartriti; Llojet, Shkaqet, Trajtimi   Osteoartriti, (OA) është thuajse forma më e përhapur e artritit. Nën moshën 45 vjeç, diagnostikohen më […]

  Continue reading
 • Osteoporoza; Simptomat, Shkaqet, Parandalimi, Trajtimi Natyral   Osteoporoza është një çrregullim metabolik i kockave i shkaktuar nga firo e kockave që […]

  Continue reading
 • Reumatizma; Si ta trajtojmë në shtëpi  Reumatizma, ose çrregullimi reumatizmal është një term për një gjëndje që shkakton dhimbje kronike, që […]

  Continue reading
 • Hernia Diskale; Si ta trajtojmë E njohur gjithashtu si një rrëshqitje disku apo rënie disku, hernia diskale ndodh kur një nga […]

  Continue reading
 • Bursiti; Simptomat, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral   Bursiti është inflamacioni ose ënjtja e Bursës, një qeskë e vogël e mbushur me […]

  Continue reading
 • Simptomat e hershme dhe shkaktarët e Artritit Reumatoid   Artriti reumatoid (AR) është një lloj i artritit inflamator. Sëmundja AR karakterizohet […]

  Continue reading
 • 12 Hapa për të trajtuar sëmundjen e Parkinsonit   Sëmundja e Parkinsonit është çrregullimi i dytë më i zakonshëm degjenerativ i […]

  Continue reading