• Sëmundjet e Zemrës / kardiovaskulare; Llojet, Simptomatm Skaqet dhe Trajtimi   Sëmdundjet e zemrës, apo kardiovaskulare, janë përgjegjëse për gati gjysmën […]

  Continue reading
 • Presioni i Lartë i Gjakut   Presioni i lartë i gjakut, i njohur gjithashtu si hipertension, është një nga kushtet më […]

  Continue reading
 • Leukopenia; Çfarë është dhe si trajtohet   Kur dikush ka nivele të ulëta të qelizave të bardha të gjakut, kjo e […]

  Continue reading
 • Simptomat e Aritmisë; Si ta trajtoni në shtëpi   Aritmia është çrregullimi i rrahjeve të zemrës, duke u bërë shumë të […]

  Continue reading
 • 8 Hapa të thjeshtë për të shmangur Sulmet në Zemër   Hulumtimet kanë treguar se njerëzit me rrezik më të lartë […]

  Continue reading
 • 7 Llojet e njerëzve që janë më të rrezikuar nga Tromboza   Tromboza, apo mpiksa e gjakut, nuk është gjithmonë një […]

  Continue reading
 • 5 Bimë që ulin natyrshëm Presionin e lartë të gjakut   Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, është një gjendje […]

  Continue reading
 • Miti i Madh i Kolesterolit dhe Shkenca e Re e Sëmundjes së Zemrës   Ka shumë kuptime të zakonshme dhe të […]

  Continue reading
 • ARTERIET KORONARE; FAKTORET PARESORE DHE DYTESORE TE SEMUNDJES, SI TA TRAJTONI NE MENYRE NATYRALE TE SIGURT   Ç’është sëmundja e arterieve […]

  Continue reading
 • Goditja në tru; Shkaqet dhe Trajtimi Natyral Efektiv   Goditja në tru ndodh kur furnizimi me gjak në një pjesë të […]

  Continue reading
 • Anemia; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Anemia është një gjendje ku sasia e hemoglobinës në gjak është nën nivelin normal, ose […]

  Continue reading
 • Sëmundjet e zemrës dhe shenjat paralajmëruese të tyre   Sëmundja e zemrës është shkaku numër një i vdekjes në vende të […]

  Continue reading
 • Trombocitopenia – numri i ulët i trombociteve; Rreziqet dhe Trajtimi Natyral   Keni tendencë për t’u mavijosur lehtë dhe keni vështirësi […]

  Continue reading
 • 4 Arsye që qëndrojnë pas Hipertensionit të papritur   Presioni i lartë i gjakut është një nga sëmundjet kronike nga e […]

  Continue reading