• Fazat e Gjumit; Shkencëtarët zbulojnë se gjumi i thellë mund t’ju mbajë të rinj   Me modernizimin vjen një ritëm më […]

  Continue reading
 • Gjëra të vogla që ndihmojnë sistemin imunitar të jetë i shëndetshëm dhe i fortë   Shumica prej nesh përpiqet të bëjë […]

  Continue reading
 • Etika Islame e ngrënies dhe pirjes, dhe ndikimi i saj në shëndetin e individit dhe shoqërisë (Pjesa I)   Themelet e […]

  Continue reading
 • Gjëra që nuk duhet t’i bëni pas ngrënies Pas ngrënies, një numër i madh i njerëzve kanë një tendencë për t’u […]

  Continue reading
 • Gjashtë pije që ndihmojnë për të ruajtur bukurinë, shëndetin dhe rininë   Mjekët kanë identifikuar gjashtë pije që mund të zgjasin […]

  Continue reading
 • Energjia e ulët; 8 Gjërat e zakonshme që na rrëmbejnë energjinë   Energjia e ulët dhe lodhja janë një nga problemet […]

  Continue reading
 • Mënyra efektive për të parandaluar plakjen e trurit, për të nxitur funksionin dhe për të rritur energjinë e tij   Truri […]

  Continue reading
 • Emocionet negative rritin inflamacionin, zbulon studimi   Të gjithë kemi dëgjuar për lidhjen midis stresit kronik dhe shëndetit të dobët fizik. […]

  Continue reading
 • 8 Pjesë të trupit që zbulojnë moshën tuaj më shpejt   Midis gjenetikës, hormoneve dhe dëmtimit të diellit, këto zona fillojnë […]

  Continue reading
 • Çrregullimi afektiv sezonal; Çfarë është dhe si ta trajtojmë   Dimri po troket. Ditët janë më të shkurtra, diell ka më […]

  Continue reading
 • 5 Pastrues natyralë dhe të thjeshtë që mund të bëni në shtëpi   Kimikatet e fortë të pastrimit të shtëpive ju […]

  Continue reading
 • 5 Gjëra që nuk duhet t’ia thoni kurrë fëmijës tuaj Fëmijët janë të ndikueshëm nga natyra që i rrethon, kështu që […]

  Continue reading
 • 5 Gjëra që ju mbajnë në formë të shkëlqyer fizike dhe mendore   Ka shumë shkaktarë që ndikojnë për plakjen e […]

  Continue reading
 • Si të Bëheni Aktivë Bashkë me Fëmijët Të jesh prind nuk është e lehtë. Dhe, këto ditë, numri i sfidave që […]

  Continue reading
 • Kurimi me Rukje nga Kurani dhe Tradita Profetike e Muhamedit (Paqja dhe Bekimet e Allahut qofshin mbi te!) Kurani është shërim […]

  Continue reading