Këtu do të gjeni artikuj për njohjen dhe trajtimin natyral të sëmundjeve të ndryshme, që nuk përfshihen në kategoritë e tjera.

Sëmundja e Parkinsonit

December 7th, 2022|0 Comments

Sëmundja e Parkinsonit; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Sëmundja e Parkinsonit është një gjendje në të cilën një pjesë e trurit bëhet progresivisht më e dëmtuar gjatë viteve (një gjendje progresive neurologjike). Rreth shtatë deri [...]

7 Shenja të Tiroideve nën-aktive

December 7th, 2022|0 Comments

7 Shenja të Tiroideve nën-aktive Funksioni nën normë i tiroideve ose hipotiroidizmi është një nga kushtet më të shpeshta të keqdiagnozës në planet. Shumë njerëz vuajnë për vite me simptoma të ndryshme që lidhen me [...]

Pastrimi Limfatik

December 3rd, 2022|0 Comments

Pastrimi Limfatik; 7 Mënyra për të pastruar bllokimin e limfës   Sistemi ynë limfatik është thelbësor për sistemin imunitar dhe për të na mbrojtur nga inflamacioni dhe sëmundjet. Nëse sistemi limfatik është i mbingarkuar, ai [...]

Si të rigjeneroni Sistemin Imunitar

November 26th, 2022|0 Comments

Shumë premtuese! Zbuloni Si të rigjeneroni sistemin imunitar dhe të luftoni radikalet e lira që shkaktojnë kancer   Me fjalen “imunitet” kuptohet qëdrueshmëria e individit ndaj infeksioneve mikrobiale, reaksioneve antigjenike dhe eliminimi i antigjeneve nga [...]

Autofagjia; Çfarë është dhe si ta stimulojmë

November 25th, 2022|0 Comments

Autofagjia; Çfarë është dhe si ta stimulojmë në mënyrë natyrale   Ndër të tjera, dy rezultate të shkëlqyera të agjërimit janë tretja e yndyrës dhe përmirësimi i qartësisë mendore. Për të bërë këto gjëra, trupi [...]

14 Gjëra që thonë duart për shëndetin

November 24th, 2022|0 Comments

14 Gjëra që thonë duart për shëndetin Duke i kushtuar vëmendje duarve tuaja, ju mund të merrni një përshtypje nga afër se çfarë po ndodh brenda trupit tuaj. Kur diçka nuk shkon si duhet në [...]

11 Toksinat mjedisore më të zakonshme

November 24th, 2022|0 Comments

11 Toksinat mjedisore më të zakonshme që duhen shmangur dhe pse   Nëse vuani nga gjendje kronike shëndetësore si lodhje, çrregullime autoimune, sëmundje kardiovaskulare ose kancer, kjo ndoshta është për shkak të një mbingarkese të [...]

Hipotiroidizmi – Mangësia në prodhimin Tiroid

November 22nd, 2022|0 Comments

Hipotiroidizmi – Mangësia në prodhimin Tiroid   Hipotiroidismi është mangësia në prodhimin e hormoneve tiroide nga gjëndra tiroide. Simptomat Hipotiroidismi është një gjendje shumë e zakonshme, por shpesh neglizhohet. Simptomat e tij përfshijnë: lodhje, shtim [...]

Nyjet Tiroide

November 21st, 2022|0 Comments

Nyjet Tiroide; Çfarë janë, Si shkaktohen dhe Si t'i trajtojmë në mënyrë natyrale   Nyjet Tiroide janë rritje ose gunga në indet e gjendrës Tiroide. Nyjet tiroide janë një gjendje e zakonshme që prek deri [...]

7 Sëmundje që prekin personalitetin tënd

November 16th, 2022|0 Comments

7 Sëmundje që prekin personalitetin tënd; Cilat janë ato?   Disa sëmundje dhe gjendje shëndetësore mund të ndikojnë në personalitetin e njeriut, dhe e shtyjnë atë të veprojë dhe të sillet jo normal, jo ashtu [...]

5 Mënyra për të zvogëluar Inflamacionin

November 12th, 2022|0 Comments

5 Mënyra për të zvogëluar Inflamacionin në mënyrë të shpejtë   Inflamacioni kronik është një nga shkaqet më të fshehta të sëmundjeve në shoqërinë moderne. Disa faktorë të jetesës rrisin inflamacionin dhe si rezultat qelizat [...]

Agjentë Antiviral, Antibakterial dhe Antifungal

November 11th, 2022|0 Comments

Agjentë Antiviral, Antibakterial dhe Antifungal   Trupi ynë punon vërtet shumë për të luftuar vazhdimisht bakteret, mikrobet dhe viruset që mund të marrim përmes ajrit që thithim apo ushqimit që hamë. Pavarësisht nëse është një [...]

Mbipesha / Obeziteti dhe Shëndoshja;

November 11th, 2022|0 Comments

Mbipesha / Obeziteti dhe Shëndoshja; Rreziqet, Shkaqet, Trajtimi i saktë dhe i sigurt natyral Autoritetet Shëndetësore tani e përmendin shëndoshjen si një nga problemet shëndetësore më serioze. Të jesh mbi peshë seriozisht për çdo periudhë [...]

DHEMBJET E KOKES & MIGRENA

November 10th, 2022|0 Comments

DHEMBJET E KOKES & MIGRENA   Dhembjet e kokës janë të ndryshme dhe shkaqet e saj janë gjithashtu të ndryshme, madje shumica e atyre shkaqeve është ende e panjohur nga shkenca. Zakonisht, dhembja e kokës [...]