• Sëmundja e Parkinsonit; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Sëmundja e Parkinsonit është një gjendje në të cilën një pjesë e trurit […]

  Continue reading
 • Lupus; Çfarë është, Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Lupus është një sëmundje kronike inflamatore, autoimmune, që ndikon gjakun dhe indet […]

  Continue reading
 • 7 Shenja të Tiroideve nën-aktive Funksioni nën normë i tiroideve ose hipotiroidizmi është një nga kushtet më të shpeshta të keqdiagnozës […]

  Continue reading
 • 7 Faktorët kryesorë që shkaktojnë Autoimunitet   Kushtet autoimune, të tilla si Lupus, Artriti Reumatoid dhe MS, ndikojnë më shumë se […]

  Continue reading
 • Hepatiti Autoimun; Shkaqet, Llojet, Diagnostikimi, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Çfarë është Hepatiti autoimun? Hepatiti autoimun është një sëmundje kronike, në […]

  Continue reading
 • Anemia Hemolitike Autoimune; Shkaqet, Simptomat, Menaxhimi, Kura Bimore   Anemia Hemolitike Autoimune është një çrregullim i rrallë i qelizave të kuqe […]

  Continue reading
 • Diabeti Tip 1; Simptomat, Shkaqet, Mbajtja nën kontroll, Kura bimore   Diabeti tip 1, i njohur dikur si diabeti i të […]

  Continue reading
 • 12 Mënyra për të trajtuar Hipertiroidizmin në mënyrë Natyrale   Shumë njerëz janë të vetëdijshëm për hipotiroidizmin shumë të zakonshëm që […]

  Continue reading
 • Urtikaria / Hives; Llojet, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral   Urtikaria është një gjendje e lëkurës e karakterizuar nga gunga të kruajtshme, […]

  Continue reading
 • Epilepsia; Shenjat, Llojet dhe Strategjitë Mbështetëse Natyrore   Epilepsia është një gjendje shëndetësore kronike. Është një formë e çrregullimit të konfiskimeve […]

  Continue reading
 • Hipotiroidizmi – Mangësia në prodhimin Tiroid   Hipotiroidismi është mangësia në prodhimin e hormoneve tiroide nga gjëndra tiroide. Simptomat Hipotiroidismi është […]

  Continue reading
 • Nyjet Tiroide; Çfarë janë, Si shkaktohen dhe Si t’i trajtojmë në mënyrë natyrale   Nyjet Tiroide janë rritje ose gunga në […]

  Continue reading
 • Skleroderma; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natural   Skleroderma është një sëmundje e pazakontë që rezulton në zona të forta dhe të trashura […]

  Continue reading
 • Tiroiditi Hashimoto; Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet   Tiroiditi Hashimoto është një gjendje autoimune që çon në një tiroide nënvepruese dhe simptoma […]

  Continue reading
 • Skleroza e shumëfishtë – MS; Strategjia e trajtimit natyral të sigurt   Skleroza e shumëfishtë (MS) është një sëmundje kronike inflamatore […]

  Continue reading
 • 6 Sëmundje Autoimune që çdo grua duhet t’i njohë Sëmundjet autoimune ndodhin kur sistemi imunitar fillon të sulmojë qelizat e shëndetshme. […]

  Continue reading
 • Simptomat e hershme dhe shkaktarët e Artritit Reumatoid   Artriti reumatoid (AR) është një lloj i artritit inflamator. Sëmundja AR karakterizohet […]

  Continue reading
 • 5 Shenja paralajmëruese të Multiple Sklerozës që duhet t’i dini   Skleroza e shumëfishtë (MS) është një sëmundje demyelinating, në të cilën dëmtohen […]

  Continue reading
 • Trombocitopenia – numri i ulët i trombociteve; Rreziqet dhe Trajtimi Natyral   Keni tendencë për t’u mavijosur lehtë dhe keni vështirësi […]

  Continue reading
 • Sëmundjet Autoimune   Sëmundjet Autoimmune (Autoimmune diseases)  dhe fushat e tyre përkatëse janë të lidhura  me strukturën e punës së sistemit  […]

  Continue reading