Këtu do të gjeni artikuj dedikuar shëndetit të fëmijëve për të pasur një rritje dhe zhvillim ideal dhe të sigurt… 

Dieta Autizmit

January 29th, 2023|0 Comments

Autizmi; Ushqimet që duhen konsumuar dhe ushqimet që duhen shmangur   Autismi i referohet një çrregullimi zhvillimor në fëmijërinë e hershme. Autizmi është një çrregullim zhvillimor afat-gjatë që ndikon në aftësinë e individit për të bashkëvepruar [...]

URINIMI NË SHTRAT

January 2nd, 2023|0 Comments

URINIMI NË SHTRAT   Urinimi në shtrat i referohet urinimit të pavullnetshëm në shtrat gjatë natës, kryesisht në moshën e fëmijërisë. Kjo zakonisht ndalon në mënyrë spontane në vitet e adoleshencës. Për të trajtuar këtë [...]

Fëmijët kanë imunitet ndaj COVID-19

January 2nd, 2023|0 Comments

Studiuesit tregojnë se fëmijët janë shumë më të sigurt për të zhvilluar imunitet natyror ndaj COVID-19 sesa të vaksinohen   Qeveritë amerikane dhe britanike, si dhe autoritetet e shëndetit publik, po bëjnë presion që fëmijët [...]

Shkëndija për Autizëm

January 2nd, 2023|0 Comments

Shkëndija për Autizëm mund të lidhet edhe me ruajtësit në ushqimet e përpunuara   Tashmë është e njohur për të gjithë lidhja e vaksinave me autizmin dhe shumë gjendje të tjera shëndetësore, por  autizmi është [...]

Shenjat e hershme të Spektrit të Autizmit

January 2nd, 2023|0 Comments

Shenjat e hershme të Spektrit të Autizmit dhe mënyra natyrale për trajtimin e tij   Spektri i Autizmit është një kusht zhvillimor që ndikon në mënyrën se si një person përjeton botën dhe lidhet me [...]

Roli i prindërve në edukimin e fëmijëve

January 2nd, 2023|0 Comments

Roli i prindërve në edukimin e fëmijëve Roli i prindërve në edukimin  e fëmijëve është çelësi për suksesin e tyre në jetë. Mënyra e edukimit mund t’i frymëzojë ata dhe t’i tregojë atyre se si [...]

Përbërësit e vaksinave dhe sekretet e tyre

January 2nd, 2023|0 Comments

Përbërësit e vaksinave dhe sekretet e tyre; Ja pse janë tmerrësisht të rrezikshme për fëmijët tuaj   Vaksinat e fëmijëve janë kthyer në një shqetësim të madh në kohët e fundit për shkak të efekteve [...]

Mbajtja e fëmijëve aktivë

January 2nd, 2023|0 Comments

Mbajtja e fëmijëve aktivë Çdokush që ka parë fëmijët në një kënd lojërash e di se shumica janë aktivë dhe duan të lëvizin. Ajo që është e dukshme është se ngjitja në majë të një [...]

Lidhja midis Vaksinimit dhe Autizmit

January 2nd, 2023|0 Comments

Eksperti mjekësor pro vaksinimit ADMITS pohon: ‘Ekziston një lidhje’ midis Vaksinimit dhe Autizmit   Është e njohur me të drejtë si "një nga polemikat më të mëdha mjekësore" të të gjitha kohërave: vaksinimi. Dhe, ndërsa [...]

Jo Codeine për Fëmijët

January 2nd, 2023|0 Comments

Studimi tregon se fëmijëve vazhdon t’u jepen opiate për lehtësimin e dhimbjeve, pavarësisht paralajmërimeve federale kundër dhënies së tyre   Një studim i ri tregon se të paktën 1 në 20 fëmijë ende marrin codeine [...]

Infeksioni Kronik tek Fëmijët

January 2nd, 2023|0 Comments

Fëmijët që kanë infeksion kronik kanë më shumë gjasa të zhvillojnë sëmundje mendore, sipas një studimi të ri   Fëmijët duan të vrapojnë e të luajnë. Për fat të keq, kjo i ekspozon ata në [...]