• ADHD – Mospërqendrimi dhe hiperaktiviteti; Çfarë duhet bërë?   Shpesh prindër dhe mësues, jo pa keqardhje deklarojnë që fëmijët apo nxënësit […]

  Continue reading
 • Si të forconi Sistemin Imunitar të fëmijës suaj Cilat janë mineralet më të rëndësishme dhe ushqyesve që ju duhet të jeni […]

  Continue reading
 • ADHD tek Fëmijët; Llojet dhe Zgjidhjet Natyrale   Simptomat e ADHD mund të duken të ndryshme në mënyrë dramatike në mesin […]

  Continue reading
 • 10 Simptoma shëndetësore të fëmijëve që nuk duhet t’i injoroni Si prindër, mirëqenia e fëmijëve është një nga prioritetet tuaja kryesore. […]

  Continue reading
 • Ushqime artificiale shumë popullore të fëmijëve që dëmtojnë sistemin imun, shkaktojnë ADHD dhe sëmundje tumorale   Markat e njohura të ushqimit […]

  Continue reading
 • 5 Gjëra që nuk duhet t’ia thoni kurrë fëmijës tuaj Fëmijët janë të ndikueshëm nga natyra që i rrethon, kështu që […]

  Continue reading
 • Autizmi: Shkaqet, simptomat dhe zgjidhjet   Autizmi është një nga kushtet më të rënda neuro-zhvillimore që prek fëmijët e moshës 3-17 […]

  Continue reading