Vaksinat janë formuluar qëllimisht me përmbajtje të qindra gjeneve të kancerit

Vaksinat janë formuluar qëllimisht me përmbajtje të qindra gjeneve të kancerit për të siguruar biznesin e përhershëm të Big Pharma

 

Një hulumtim themelor i kryer në Itali ka zbuluar detaje tronditëse të reja në lidhje me linjat e qelizave fetale të aborteve njerëzore që përdoren në shumë nga vaksinat e sotme të fëmijëve.

Siç është raportuar nga Mbrojtja e Shëndetit të Fëmijëve (CHD), një grup i njohur si Corvelva zbuloi se linja origjinale e qelizave të fetuseve të abortuar MRC-5 nga e cila bëhen vaksinat akoma sot, rrjedh nga gjithë gjenomi njerëzor i një fëmije mashkull të abortuar me gjene “anormale”.

Siç rezulton, rreth 560 nga këto gjene anormale janë të lidhura me kancerin, duke sugjeruar që rreziku i kancerit të një personi rritet sa herë që ai ose ajo injektohet me një vaksinë tjetër që përmban këtë linjë qelizore të foshnjave të abortuar MRC-5.

Në rast se nuk jeni të njohur me MRC-5, kjo linjë qelizore është ende duke u përdorur në vaksina si MMRV, e cila prodhohet nga GlaxoSmithKline (GSK), si dhe në Tëinrix (për hepatitin A dhe B), Proquad (një tjetër vaksinë MMRV), dhe Varivax (për varicelën dhe linë e dhenve).

Ndërsa ishte e njohur tashmë që kjo linjë qelizore MRC-5 vinte nga indi fetal i abortuar, ajo që nuk dihej ishti se vinte nga një fëmijë i vetëm mashkull – dhe me disa probleme serioze shëndetësore.

“ADN-ja e fetusit të njeriut e përfaqësuar në këtë vaksinë është një gjenom individual i plotë, d.m.th., ADN-ja gjenomike e të gjitha kromozomeve të një individi është e pranishme në vaksinë,” shpjegon CHD për këtë zbulim të ri.

“ADN-ja gjenomike e njeriut e përfshirë në këtë vaksinë është qartë, padyshim anormale, duke paraqitur mospërputhje të rëndësishme me një gjenomë tipike njerëzore, domethënë me atë të një individi të shëndetshëm.”

Pasojat e shëndetit publik të gjeneve që shkaktojnë kancer MRC-5 mbetet i panjohur

Sa për 560 gjenet shkaktuese të kancerit në MRC-5, ekipi hulumtues i Corvelva zbuloi se këto gjithashtu kanë shumë variacione për të cilat pasojat mbeten të panjohura, “ende nuk shfaqen në literaturë, por që akoma prekin gjenet e përfshira në induksionin e kancerit të njeriut”, zbulon CHP.

Me fjalë të tjera, askush nuk e di se si këto ndryshime gjenetike po prekin njerëzit sepse ato nuk janë studiuar kurrë – dhe megjithatë, ne të gjithë duhet të besojmë se të gjitha vaksinat janë 100% të sigurta dhe efektive?!

MRC-5 nuk është linja e vetme qelizore e fetuseve të abortuar në vaksinat që janë problematike. Sipas hetimit të Corvelva, ËI-38, një tjetër qelizë e fetuseve të abortuar, është në të njëjtën mënyrë problematike. Dhe, si MRC-5 ashtu edhe ËI-38, rezulton se nuk kanë kufij të sipërm kur bëhet fjalë për sasinë e tyre që lejohet në materialin e vaksinës.

Që nga koha kur MRC-5 dhe ËI-38 filluan së pari të përdoren në vaksina rreth viteve 1960, protokollet e testimit kanë ndryshuar. Por literatura e referencës për përdorimin e tyre nuk është aktualizuar për më shumë se 50 vjet, deri më tani.

Duke përdorur metodologjinë Next NGS në analizën metagjenomike, Corvelva përpiloi të dhënat që kompanitë e ilaçeve dhe qeveria federale duhej të kishin përpiluar tashmë vite më parë, veçanërisht para se të vendosnin të shtonin vaksina gjithnjë e më shumë në kalendarin zyrtar.

Pra, çfarë do të thotë kjo në terma praktikë? Do të thotë që vaksinat sot përmbajnë materiale potencialisht tumorigenike që mund të shkaktojnë që njerëzit që i marrin ato të zhvillojnë kancer. Jo vetëm kaq, por udhëzimet e sigurisë që korrespondojnë me këto vaksina janë mashtruar në mënyrë të padrejtë dhe plotësisht të papërshtatshme në dritën e këtij zbulimi.

“Çfarë është e qartë nga kjo renditje gjenetike është se industria e vaksinave po inokulon fëmijët me kancer të inxhinierizuar,” pretendon Mike Adams, mbikëqyrës i shëndetit.

Siç shpjegon CHD, “vaksinat janë formuluar qëllimisht me gjene që shkaktojnë kancer, të cilat janë modifikuar posaçërisht për të promovuar tumoret e kancerit … Jo vetëm që ky kod gjenetik i mbështetur nga kanceri është futur në të gjitha këto vaksina të dhëna fëmijëve, por doza e kancerit- ADN e infektuar është mjaft e lartë.”

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook