Këtu do të gjeni artikuj për njohjen dhe trajtimin natyral të sëmundjeve dhe problemeve të lëkurës dhe flokëve…

Mënyra natyrale për t’i dhënë fund nishaneve

December 22nd, 2022|0 Comments

Mënyra natyrale për t'i dhënë fund nishaneve, lythave, tageve të lëkurës, njollave të errëta dhe poreve të bllokuara; Rekomandime për një lëkurë të shëndetëshme   Në një moment të jetës, ne të gjithë mund të kemi çrregullime [...]

Rosacea; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral

December 20th, 2022|0 Comments

Rosacea; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Rosacea është një çrregullim i zakonshëm i lëkurës, që karakterizohet nga skuqje në faqe, hundë, ballë dhe mjekër, që shfaqen dhe largohen vazhdimisht. Ajo gjithashtu mund të ndodhë [...]

Rënia e Flokut

December 20th, 2022|0 Comments

Rënia e Flokëve; Shkaqet, Llojet, Mbrojtja dhe Trajtimi Natyral   Rënia e flokëve është një problem në Dermatologjinë klinike. Shumë pacientë ankohen për effluvium (humbje të flokëve) apo Alopeci (mungesë e dukshme e flokëve). Problemi [...]

Puçrrat e Rinisë

December 11th, 2022|0 Comments

Puçrrat e Rinisë   Puçrrat janë një sëmundje inflamatore që përfshin qeskat e flokëve dhe gjendrat dhjamore të lëkurës, të karakterizuara nga kokrriza ose puçrra me qelb. Kjo gjendje e zakonshme e lëkurës (sidomos në [...]

Si të trajtoni Kallot

November 29th, 2022|0 Comments

Si të trajtoni Kallot e duarve dhe këmbëve në mënyrë natyrale të shpejtë   Kallo është pjesa e lëkurës në dorë ose në këmbë, që është forcuar nga fërkimi ose nga të vrarët (kur punojmë [...]

Urtikaria / Hives

November 24th, 2022|0 Comments

Urtikaria / Hives; Llojet, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral   Urtikaria është një gjendje e lëkurës e karakterizuar nga gunga të kruajtshme, të ngritura dhe të bardha, që janë të rrethuara nga një zonë e kuqërremtë. [...]

Ekzema; Llojet, shkaqet dhe trajtimi në shtëpi

November 21st, 2022|0 Comments

Ekzema; Llojet, shkaqet dhe trajtimi në shtëpi Ekzema, dëmtimi alergjik i lëkurës, është një gjendje që karakterizohet nga inflamacioni i lëkurës që është i lidhur zakonisht me flluska, xhunga të kuqe, ënjtje, rrjedhje, luspa, kore, [...]

Skleroderma; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natural

November 12th, 2022|0 Comments

Skleroderma; Llojet, Shkaqet, Trajtimi Natural   Skleroderma është një sëmundje e pazakontë që rezulton në zona të forta dhe të trashura të lëkurës dhe nganjëherë në probleme me organet e brendshme dhe enët e gjakut. [...]