Axhenda Globaliste e Vaksinave të Bill Gates

Axhenda Globaliste e Vaksinave të Bill Gates: Një Fitim kolosal për Farmacinë dhe Vaksinimin e Detyrueshëm, përfshirë Covid-19

Robert F. Kennedy Jr., Kryetar, Mbrojtja Shëndetësore e Fëmijëve

Vaksinat, për Bill Gates, janë një filantropi strategjike që ushqen shumë biznese të tij të lidhura me vaksinat (përfshirë ambicien e Microsoft për të kontrolluar një ndërmarrje globale të identitetit të vaksinimit) dhe i japin atij kontrollin diktatorial të politikës globale të shëndetit.

Obsesioni i Gates me vaksinat duket se nxitet nga një bindje për të shpëtuar botën me teknologji.

Duke premtuar pjesën e tij prej 450 milion dollarësh nga 1.2 miliardë dollarë për të zhdukur poliomielitin, Gates mori kontrollin e Grupit Kombëtar Këshillimor Teknik të Indisë për Imunizimin (NTAGI), i cili mandatoi deri në 50 doza (Tabela 1) e vaksinave kundër poliomielitit përmes programeve mbivendosëse të imunizimit te fëmijët para moshës pesë vjeç.

Mjekët indianë fajësojnë fushatën e Gates për një paralizë shkatërruese akute jo poliomielitike (NPAFP) që paralizoi 490,000 fëmijë përtej niveleve të pritura ndërmjet viteve 2000 dhe 2017. Në vitin 2017, qeveria indiane bëri thirrje për regjimin e vaksinave të Gates dhe urdhëroi Gates dhe politikat e tij të vaksinave të largohet nga India. Shkalla e NPAFP (paralizës së fëmijëve) ra në mënyrë të ndjeshme.

Epidemitë më të frikshme [polio] në Kongo, Afganistan dhe Filipine janë të lidhura të gjitha me vaksinat.

Në vitin 2017, Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) me dëshirë pranoi se shpërthimi global në poliomielit është kryesisht tendosje vaksinash. Epidemitë më të frikshme në Kongo, Afganistan dhe Filipine, janë të gjitha të lidhura me vaksinat. Në fakt, deri në vitin 2018, 70% e rasteve globale të poliomielitit ishin nga vaksinat.

Në vitin 2009, Fondacioni Gates financoi testet e vaksinave eksperimentale HPV, të zhvilluara nga Glaxo Smith Kline (GSK) dhe Merck, mbi 23,000 vajza të reja në provincat e largëta indiane. Përafërsisht 1.200 pësuan efekte anësore të rënda, duke përfshirë çrregullime autoimune dhe infertilitet. Shtatë vdiqën. Hetimet e qeverisë indiane akuzuan se studiuesit e financuar nga Gates kryen shkelje të përhapura etike: presion ndaj vajzave, ngacmim i prindërve, falsifikim i formave të pëlqimit dhe refuzim i kujdesit mjekësor për vajzat e dëmtuara. Çështja tani është në Gjykatën Supreme të vendit.

Gazetat e Afrikës së Jugut u ankuan “Ne jemi derra për prodhuesit e ilaçeve”.

Në vitin 2010, Fondacioni Gates financoi një gjykim në fazën 3 të vaksinës eksperimentale të malaries GSK, duke vrarë 151 foshnje afrikane dhe duke shkaktuar efekte të dëmshme serioze, duke përfshirë paralizimin, konfiskimin dhe konvulsione febrile, në 1,048 nga 5,949 fëmijë.

Gjatë fushatës MenAfriVac të Gates në 2002 në Afrikën Sub-Sahariane, operativët e Gates vaksinuan me forcë mijëra fëmijë afrikanë kundër meningjitit. Përafërsisht 50 nga 500 fëmijët e vaksinuar zhvilluan paralizë. Gazetat e Afrikës së Jugut u ankuan, “Ne jemi derra për prodhuesit e ilaçeve.” Ish-ekonomisti i vjetër i Nelson Mandela, Profesor Patrick Bond, i përshkruan praktikat filantropike të Gates si “të pamëshirshme dhe imorale“.

Në vitin 2010, kur Gates i dha 10 miliardë dollarë ËHO, ai tha “Ne duhet ta bëjmë këtë dekadë të vaksinave.” Një muaj më vonë, Gates tha në një TED Talk se vaksinat e reja “mund të zvogëlojnë popullsinë”. Dhe, katër vjet më vonë, në vitin 2014, Shoqata e Mjekëve Katolikë në Kenia akuzoi ËHO (Organizatën Botërore të Shëndetit) për sterilizimin kimik të miliona grave Kenyane të padëshiruar me një fushatë vaksinash “tetanus”. Laboratorët e pavarur gjetën një formulë të sterilitetit në çdo vaksinë të testuar. Pasi mohoi akuzat, ËHO më në fund pranoi se kishte zhvilluar vaksina të sterilitetit për më shumë se një dekadë. Akuza të ngjashme erdhën nga Tanzania, Nikaragua, Meksika dhe Filipinet.

Një studim i vitit 2017 (Morgenson et al. 2017) tregoi që vaksina popullore e DHSH-së po vret më shumë fëmijë afrikanë sesa sëmundjet që parandalon. Vajzat e vaksinuara nga DTP pësuan 10-fish nivelin e vdekjes së fëmijëve që nuk kishin marrë ende vaksinën. OBSH ka refuzuar të kujtojë vaksinën vdekjeprurëse, të cilën ia detyron me dhjetëra miliona fëmijëve afrikanë në vit.

Zyrtarët e shëndetit publik global thonë se Bill Gates ka devijuar burimet e agjencisë për t’i shërbyer filozofisë së tij personale që shëndeti i mirë vjen vetëm në një shiringë.

Mbrojtësit global të shëndetit publik në të gjithë botën akuzojnë Bill Gates që drejton axhendën e OBSH-së larg projekteve që janë provuar për të frenuar sëmundjet infektive: ujë të pastër, higjienë, ushqim dhe zhvillim ekonomik. Fondacioni Gates harxhon vetëm rreth 650 milion dollarë të buxhetit të tij prej 5 miliardë dollarësh në këto drejtime. Ata thonë se ai ka devijuar burimet e agjencisë për t’i shërbyer filozofisë së tij personale se shëndeti i mirë vjen vetëm në një shiringë (vaksinë).

Përveç përdorimit të filantropisë së tij për të kontrolluar OBSH, UNICEF, GAVI dhe PATH, Bill Gates po i jep fonde një kompanie private farmaceutike që prodhon vaksina dhe po i dhuron 50 milion dollarë 12 kompanive farmaceutike për të shpejtuar zhvillimin e një vaksine kundër  Koronavirus (Covid-19). Në paraqitjet e tij të fundit në media, Gates duket i bindur se kriza Covid-19 tani do t’i japë atij mundësinë për të detyruar programet e tij diktatoriale të vaksinave për të gjithë fëmijët amerikanë – dhe të rriturit.

https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

 

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook