• Paraliza Cerebrale; Çfarë është dhe si trajtohet   Paraliza cerebrale është një grup çrregullimesh që prekin lëvizjen dhe tonin ose qëndrimin […]

  Continue reading
 • Fibroza Cistike; Simptomat, Shkaqet, Komplikimet, Trajtimi Natyral   Fibroza cistike është një çrregullim i trashëguar që shkakton dëme të rënda për […]

  Continue reading
 • Friedreich Ataxia; Shkaqet, Simptomat, Prognoza, Trajtimi   Friedreich Ataxia (FA) është një sëmundje e rrallë, e trashëguar dhe progresive e nervave […]

  Continue reading
 • Distrofia Muskulare; Llojet, Shkaqet dhe Trajtimi Natyral   Çfarë është distrofia muskulare? Distrofitë muskulare (DM) janë një grup i sëmundjeve gjenetike […]

  Continue reading
 • Atrofia Muskulare Kurrizore – Spinal Muscular Atrophy (SMA); Çfarë është dhe A mund të kurohet?   Atrofia muskulare kurrizore (SMA) është […]

  Continue reading
 • Udhëzues i plotë për të kuptuar dhe jetuar me ALS – Skleroza Laterale Amyotrofike   ALS është një sëmundje e rrallë […]

  Continue reading
 • Sëmundjet Gjenetike; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Trajtimi   Çfarë janë sëmundjet gjenetike? Sëmundja ose çrregullimi gjenetik është çdo sëmundje e shkaktuar nga […]

  Continue reading