5 Mënyra për të eleminuar qelizat e kancerit

5 Mënyra për të eleminuar qelizat e kancerit

 

Tani e dimë se shumica e kancereve mund të shmangen me ndryshime të thjeshta, por të fuqishme në dietën dhe zakonet e jetesës sonë. Megjithatë, sot ne shohim gati 1 në çdo 2 njerëz që marrin një formë të kancerit në jetën e tyre dhe një mjek i stërvitur në mënyrë të rregullt lejohet të ofrojë kirurgji, kimioterapi ose rrezatim – i cili (në të vërtetë) nuk do t’i ndalojë kurrë qelizat e kancerit të rriten jashtë kontrollit.

A po kërkoni të vrisni qelizat e kancerit në mënyrë natyrale? E gjitha fillon me një fokus në përmirësimin e funksionimit të sistemit imunitar. Këtu, ne do të zbulojmë 5 mënyra të thjeshta për t’ju ndihmuar të zvogëloni inflamacionin qelizor, të balanconi hormonet dhe të kontrolloni nivelin e sheqerit në gjak. Mbani në mend, këto janë elementët që rrisin rrezikun tuaj për kancer.

Duke ndjekur këto hapa, do të përmirësoni sistemin e tretjes dhe rrugët e detoksifikimit natyral të trupit. Gati për të filluar?

Eliminoni qelizat e kancerit pa dëmtuar pjesën tjetër të trupit

Jini të paralajmëruar: Me gjithë ndershmërinë, mjeku juaj i familjes ka të ngjarë të mendojë se strategjitë e mëposhtme janë “jo-shkencore” dhe se “nuk ia vlen shumë”. Por, mos lejoni që t’ju dekurajojnë.

Mjekësia perëndimore kontrollohet plotësisht nga industria farmaceutike. Dhe, shumica e mjekëve dinë pak fare për ushqimin – nëse nuk bëjnë vetë përpjekje për të mësuar më shumë.

Në fund të fundit: nëse jeni duke luftuar me një gjendje mjekësore (dhe doni ndihmë të vërtetë), kërkoni këshillën e një mjeku integrues të trajnuar mirë. Dhe, mbi të gjitha, mbani në mend këto 5 strategji – gjithmonë:

  1. Gjendja emocionale. Bernie Siegel, MD, një pionier në fushën e mjekësisë moderne, sugjeron me forcë se ‘rruga drejt shërimit gjithmonë qëndron te dashuria’.

Siç shpjegon Dr. Siegel, “një sistem imunitar i fuqishëm mund të kapërcejë kancerin nëse nuk ndërhyn me të, dhe rritja emocionale drejt vetë-pranimit dhe qëndrimit me të dashurit ndihmon në mbajtjen e fortë të sistemit imunitar.”

Kur ka të bëjë me kancerin, nuk duhet të anashkaloni kurrë fuqinë e faljes, mirënjohjes dhe dashurisë.

  1. Lëvizni vazhdimisht. Është e drejtë të thuhet se shumica e pacientëve me kancer do të përmirësonin shumë rezultatet e tyre duke u bërë më aktivë fizikisht, por njëkohësisht pa e tepruar me ushtrime. Në përgjithësi, përfitimet e ushtrimit përfshijnë: frymëmarrje më të mirë, qarkullim, lëvizshmëri, forcë muskulore, durim dhe marrje oksigjeni. Dhe, natyrisht, nuk duhet të harrojmë efektin e tij në përmirësimin e mirëqenies mendore dhe emocionale.
  2. Përqendrohuni në të ngrënit e një “diete antikanceroze”. Të gjithë kemi qeliza kancerogjene brenda trupit tonë. Por, një sistem imunitar i shëndetshëm do të na ruajë nga dëmtimi.

Dhe, sinqerisht, nuk ka asnjë mënyrë më të mirë për ta mbajtur sistemin tuaj imunitar të fortë sesa mbajtja e një diete të pasur me perime organike, pa lëndë kimike, fruta, barishte, plus ujë të freskët (të pastër). Përveç kësaj, shmangni ngrënien e ushqimeve të përpunuara – me çdo kusht – për të zvogëluar barrën tuaj toksike.

  1. Plotësoni dietën tuaj – sipas nevojës. Të gjithë kanë nevojat e tyre specifike të bazuara në tendencat gjenetike dhe zakonet e kaluara të jetesës.

Por, e thënë thjesht, kur eliminoni mangësitë ushqyese – keni tendencë të zvogëloni rrezikun e kancerit. Kjo është ajo ku testet e duhura laboratorike mund të dëshmojnë se janë një hap i parë shpëtimtar drejt shërimit.

Kur merrni parasysh plotësimin, është më mirë të këshilloheni me një ofrues të kualifikuar shëndetësor dhe të pyesni për minerale të vitaminës A, B, C, D plus si zink, selen, magnez, enzima ndihmuese të tretjes dhe probiotikë për të përmirësuar funksionimin e sistemit imunitar.

  1. Rinovoni dhe rivendosni energjinë tuaj. Shumë keqkuptuar dhe injoruar nga mjekësia perëndimore, shumica e pacientëve me kancer duhet të ndërtojnë nivelet e tyre të energjisë. Ju lutemi mos e injoroni këtë të vërtetë të thjeshtë.

Ushtrimet e frymëmarrjes së thellë dhe përmirësimi i zakoneve të gjumit do të ndihmojnë për të rivendosur energjinë tuaj. Mënyra të tjera për rinovimin e trupit përfshijnë: zgjidhjen e lëndëve toksike; uljen e ekspozimit ndaj ndotjes së EMF dhe daljen në natyrë – sa më shpesh që të jetë e mundur.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për luftimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacientëve me lloje të ndryshme të kancerit, që i gjeni në kategoritë përkatëse. (Shtypni mbi foto)

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook