• Problemet Menstruale   Problemet menstruale ndikojnë afërsisht 50 % të të gjitha grave mes moshës kur fillon puberteti dhe menopauzës. Problemet […]

  Continue reading
 • Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe mënyrat më efektive të trajtimit natyral   Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, […]

  Continue reading
 • Menopauza; Lehtësim natyral dramatik nga të gjitha simptomat   Menopauza është e njohur edhe si “ndryshimi i jetës” dhe ajo është […]

  Continue reading
 • Mosfunksionimi Erektil; Simptomat, Shkaqet dhe Strategjitë Natyrale të Trajtimit   Mosfunksionimi erektil do të thotë që një burrë nuk është në […]

  Continue reading
 • Libido e ulët; Simptomat, shkaqet dhe strategjitë mbështetëse   Libido është epshi dhe dëshira seksuale. Mund të ndikohet nga një sërë […]

  Continue reading
 • 9 Shenja paralajmëruese të kisteve të vezoreve Kistet e vezoreve janë kiste të vogla e të mbushura me lëng dhe janë […]

  Continue reading
 • Shenjat e hershme dhe simptomat e HIV Sipas Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, më shumë se 1.2 milion njerëz […]

  Continue reading
 • 6 Arsye për të mos marrë pilula të kontrollit të lindjes; Depresioni dhe rritja e rrezikut të kancerit janë 2 prej […]

  Continue reading
 • 7 Fakte të tmerrshme në lidhje me Vaksinën kundër HPV   Shqetësimet në lidhje me rrezikshmërinë, sigurinë dhe shëndetin bëjnë që shumica […]

  Continue reading