Gonorrea; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral

 

Gonorrea është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. Ajo e merr emrin e vet nga bakteri që e shkakton atë – Gonococcus neisseria.

Rreth 400.000 raste të gonorresë ndodhin në Shtetet e Bashkuara çdo vit. Nga të gjitha sëmundjet ngjitëse seksuale që mjekët amerikanë janë të kërkuar nga ligji për t’i raportuar për zyrtarët e shëndetit publik, gonorrea është më e zakonshmja. Ajo transmetohet nëpërmjet kontaktit intim seksual dhe prek të dy gjinitë, burrat dhe gratë.

Te gratë, gonorrea mund të infektojë qafën e mitrës, vaginën, uretrën, rektumin dhe fytin, dhe gjithashtu mund të përhapet në mitër, vezore, ose tubat fallopiane, ku ajo mund të shkaktojë sëmundjen inflamatore të Pelvikut.

Te burrat, gonorrea infekton penisin, gypin epididymis, rektumin, dhe fytin.

Kujdes: Sëmundja inflamatore e Pelvikut mund të jetë e rëndë dhe madje e rrezikshme për jetën. Prandaj, diagnoza e duhur dhe kujdesi mjekësor janë thelbësore.

Simptomat

Gonorrea mund të shkaktojë skuqje dhe ënjtje në zonat e prekura të trupit.

Te burrat, ajo mund të prodhojë urinim të dhimbshëm dhe shkarkesë qelbi nga penisi, si dhe urinim të shpeshtë dhe urgjent. Nëse bakteri gonorrea largohet nga vendi i tij origjinal i infeksionit dhe hyn në gjak, komplikime të tilla si ethe, skuqje e lëkurës, apo dhimbje të zakonshme mund të ndodhin.

Te gratë, këto simptoma, si dhe urinimi i dhimbshëm dhe shkarkesa e qelbit nga vagina, janë simptomat kryesore të prodhuara nga gonorrea.

Pothuajse të gjithë burrat përjetojnë simptoma të gonorresë në qoftë se janë të infektuar, ndërsa  te gratë kjo ndodh vetëm në 50-75% atyre që janë prekur.

Shkaku

Gonorrea shkaktohet nga infeksioni i bakterit Gonococcus Neisseria, që mund të ndodh gjatë kontaktit seksual jashtë-martesor.

UDHEZIME TE PERGJITHSHME

  1. Hani lehtë, sidomos gjatë fazës fillestare dhe gjatë periudhave të dhimbjes, konsumoni vetëm fruta të freskëta dhe perime për tre deri në pesë ditë. Më pas, theksoni më shumë ushqime organike të freskëta, fruta dhe perime, karbohidrate komplekse, mish organik dhe shpezë, peshk të egër, dhe një bollëk të ujit të pastër, të filtruar.
  2. Shmangni të gjitha ushqimet komerciale, të përpunuara, dhe jo-organike, si dhe alkoolin, kafenë, sheqernat, ëmbëltuesit artificial, preservativët, ngjyrat e ushqimit, qumështin dhe produktet e qumështit, grurin dhe produktet e grurit.
  3. Testohuni për alergjitë ushqimore.
  4. Pini shumë lëngje të freskëta të frutave të shtrydhura dhe perimeve organike, të tilla si pije jeshile, lëng molle, lëng karrote dhe lëng boronice.
  5. Eliminoni Candidan.
  6. Për të siguruar shërimin e plotë dhe afatgjatë, punoni me një mjek herbalist profesional të kualifikuar; Mjekësia Bimore Arabe jua mundëson këtë gjë, prandaj na kontaktoni për konsultë.

Papillium HPV Natural per kurimin rrenjesor te Gonorreas

Perdorimet mjekesore

– Vepron në menyre natyrale per kurimin rrenjesor te virusit Papilloma (HPV) me te gjitha llojet dhe gradat e tij.

– Vepron ne kurimin e Herpes Simplex dhe komplikacioneve te tij.

– Stimulon sistemin imun dhe sistemin limfatik, dhe lufton formimin e qelilaze kancerore ne to.

– Parandalon shkaktimin e kancereve qe kane lidhje me kushtin HPV.

– Largon simptomat e shkaktuara nga virusi, si lythat gjenitale, gradualisht ne menyre natyrale.

– Ndihmon ne trajtimin e Gonorreas dhe semundjet seksualisht te transmetueshme, ne menyre natyrale dhe rrenjesore, brenda nje afati kohor mesatar prej 2-4 muajsh; Rekomandohet te merret se bashku me produktin Total Immunity.

Shenim!

› Produktet tona nuk jane te fabrikuara apo komerciale, siç jane zakonisht produktet e tjera te ashtu-quajtura “Natyrale” dhe me kosto te lire, por produktet tona pergatiten ne menyre te posaçme per çdo pacient apo porosites, nga mjeke te specializuar dhe me pervoje.

› Papillium HPV Natural eshte 100% Origjinal, i sigurte per te gjithe dhe nuk ka efekte anesore.

› 100% organik me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial dhe pa shtesa kimike.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.