• Kanceri i stomakut – Adenokarcinoma gastrike; Çfarë është? Kur ndodh? Si trajtohet?   Kanceri i stomakut karakterizohet nga një rritje e […]

    Continue reading
  • KANCERI I STOMAKUT; SI ZHVILLOHET, SI ZBULOHET DHE SI TA TRAJTOJME   Çfarë është kanceri në stomak / lukth? Kanceri i […]

    Continue reading