7 Fakte të tmerrshme në lidhje me Vaksinën kundër HPV 

7 Fakte të tmerrshme në lidhje me Vaksinën kundër HPV

 

Shqetësimet në lidhje me rrezikshmërinë, sigurinë dhe shëndetin bëjnë që shumica e njerëzve të jenë të shqetësuar për të ardhmen. Mbrojtja  ndaj të panjohurës që mund të ndodhë në të ardhmen është bërë pjesë e madhe e ekonomisë botërore.

Ju mund të merrni garanci për pothuajse çdo gjë elektronike, dhe industritë  mjekësore duan që të bëjnë të njëjtën gjë me njeriun.

Një nga polemikat më të fundit është bërë për vaksinën HPV, e cila në realitet nuk është sëmundje epidemike, dhe polemika është bërë sepse pas saj qëndron fitimi i farmaceutikës, kurse mediat kanë dështuar  ose nuk janë lejuar për të raportuar kundër saj.

Para se të merrni ndonjë produkt farmaceutik, ju duhet të merrni vet  përgjegjësinë për shëndetin tuaj. Mjeku ju rekomandon që të merrni një ilaç të caktur, por shumë prej tyre janë paguar për të promovuar produkte të veçanta farmaceutike.

Guvernatori Rick Perry u përpoq për të detyruar të gjitha vajzat në Teksas, që hyjnë në klasën e gjashtë, për të marrë vaksinën kundër HPV. Njerëzit mendonin se ato e kishin të nevojshme për të marrë vaksinën. Por realiteti ishte se Perry kishte marrë shuma të mëdha parash nga prodhuesit.
Vaksina HPV është administruar në mënyrë të paligjshme në miliona njerëz pa pëlqimin e tyre dhe pa ju treguar efektet anësore.
Prodhuesit e vaksinave nuk duan që të diskutojnë dhe të bëjnë të ditur rreziqet që lidhen me vaksinat.

Faqja e internetit FDA, nuk ka përmendur  se vaksina është testuar ndonjëherë në meshkujt, por CDC thotë se vaksina është “e rekomanduar për të gjithë djemtë adoleshentë dhe burrat deri në moshën 21 vjeç.”

Ata i ndalojnë pyetjet në lidhje  me efikasitetin e vaksinave. Që do të thotë se ju nuk keni të drejtë për të bërë pyetje dhe për të marrë përgjigje në lidhje me atë se si ato veprojnë.

Në vitin 2015, Dr. Lee, zyrtarisht rekomandoi shumë raste të arrestit kardiak.

Ata shkelin të drejtat njerëzore me deklarata dhe me  reklama  të rreme. Por kjo vaksinë përmban Polysorbate 80, e cila është e lidhur me çrregullime të mëdha në sistemin nervor dhe dështim ovarian. Polysorbate 80 është një përbërës kryesor i shumë vaksinave.

Ju ndoshta nuk i dini faktet në lidhje me HPV dhe Gardasil!

Neurokirurgu Dr. Russell Blaylock, M.D. dhe Dr. Blaylock ndanë disa fakte për papillomavirus (HPV) dhe zhvillimin e shpejtë të një vaksine për të.

Dr. Blaylock thotë se vaksinat “vijnë në një gënjeshtër absolute.”

  1. Së pari, baza është e gabuar. HPV në vetvete nuk shkakton kancer në qafës së mitrës. Që nga futja e vaksinave HPV, raportet VAERS të kushteve autoimune janë rritur më shumë se 1000%, raportet e infertilitetit janë rritur 790%, raportet e abortit spontan u rritën me 270%, raportet e verbërisë dhe shurdhimit janë rritur 188%.
  2. Pilulat kontraceptive dhe ilaçe të tjera hormonale rrisin rrezikun e HPV.
  3. Kurrë nuk ka qenë provuar se vaksina HPV parandalon kancerin e qafës së mitrës. Nuk ka asnjë provë shkencore të çdo lloji.
  4. Ka mbi 100 variacione të HPV, vetëm 15 prej të cilave mund të kontribuojnë për kancer të qafës së mitrës.
  5. Vaksinat HPV përfshijnë vetëm dy deri në katër variacione, duke e lënë të hapur prekjen nga kanceri. Ju duhet të bëni analiza rutinë për të parë kancerin e qafës së mitrës.
  6. Ju nuk do e ndryshoni apo të reduktoni incidencën e kancerit duke marrë vaksinën. Studimet tregojnë se sistemi imunitar i njeriut zhvillon rezistencë ndaj lëndëve të dhëna në vaksinë, duke i lejuar të bëhen mbizotëruese. E vërteta është se sistemi imunitar i trupit të njeriut e pastron HPV pa vaksinë.
  7. Zyrtarisht, vaksina ka qenë lidhur me vdekje, dhe me lënie të shumë njerëzve përgjithmonë me aftësi të kufizuara. Efekte anësore të kësaj vaksine përfshijnë: Sklerozë të shumëfishtë (MS), encefalit, verbëri, perikardit, gjendje kome dhe vdekje tek disa njerëz.

Ju mund ta menaxhoni vetë shëndetin tuaj duke u kujdesur për dietën, dhe duke përdorur vetëm mënyra natyrale për kurim. Kështu do të jetoni më të shëndetshëm, dhe më larg frikës dhe stresit që shkaktojnë ilaçet kimike.

Dieta është çelësi. Një dietë e varfër rrit rrezikun, ndërsa një dietë që përfshin sasi të larta të vitaminës B12 dhe acidit folik ka një ulje 79 % të infeksionit HPV dhe kancerit të qafës së mitrës. Vitamina C, quercetin, dhe flavonoide të tjera janë frenues të fuqishëm kundër kancerit të qafës së mitrës.

Përfundim

Vaksinat po bëhen skandali më i madh mjekësor i të gjitha kohërave, dhe në një kohë shumë të afërt, provat do të shtohen për të provuar se këto vaksina, dhe kjo teknologji, kanë shumë efekte negative që shkatërrojnë jetën dhe madje vrasin, dhe se nuk shërbejnë për asnjë qëllim tjetër përveç të gjenerojnë përfitime për prodhuesit.” – Dr. Bernard Dalbergue.

  • Produkte me bimë shkretinore për HPV

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook