Si vdiqën pacientët me COVID për përfitim të spitaleve dhe kabalit globalist

Si vdiqën pacientët me COVID për përfitim të spitaleve dhe kabalit globalist; Ja sa u ofrohej spitaleve për çdo vdekje nga COVID

Nga Dr. Joseph Mercola

  • Deri në maj 2020, ishte bërë e qartë se praktika standarde e vendosjes së pacientëve COVID-19 në ventilim mekanik me ventilatorë ishte një dënim me vdekje
  • Midis 50% dhe 86% e pacientëve me COVID të vendosur në mbështetje të jetës përfunduan me vdekje
  • Deri në maj të vitit 2020, mjekët kishin zbuluar gjithashtu se kanulat e hundës me rrjedhje të lartë dhe prirja çuan në rezultate më të mira sesa ventilatorët
  • Organizata Botërore e Shëndetësisë promovoi përdorimin e ventilatorëve si një mënyrë për të kufizuar gjoja përhapjen e aerosolëve të ngarkuar me viruse, duke mbrojtur kështu pacientët e tjerë dhe stafin e spitalit. Me fjalë të tjera, pacientët e dyshuar COVID u sakrifikuan për të “mbrojtur” të tjerët
  • Çështja bëhet edhe më e çoroditur kur merret parasysh fakti se shumë “raste COVID” ishin pacientë që thjesht rezultuan pozitivë duke përdorur testimin e gabuar të PCR. Spitalet gjithashtu morën stimuj masivë për të diagnostikuar pacientët me COVID dhe për t’i vendosur ata në ventilim.

 

Deri në maj 2020, ishte bërë e qartë se praktika standarde e vendosjes së pacientëve me COVID-19 në ventilim mekanik me ventilatorë ishte një dënim me vdekje. Që më 9 prill 2020, Business Insider raportoi se 80% e pacientëve me COVID-19 në New York City që u vendosën në ventilatorë vdiq, gjë që bëri që një numër mjekësh të vënë në dyshim përdorimin e tyre.

Associated Press publikoi gjithashtu raporte të ngjashme nga Kina dhe Britania e Madhe. Një raport i Mbretërisë së Bashkuar e vendos shifrën në 66%, ndërsa një studim i vogël nga Wuhan, Kinë, e vendosi raportin e vdekjeve në 86%. Të dhënat e paraqitura nga avokati Thomas Renz në 2021 treguan se në spitalet e Teksasit, 84.9% e pacientëve vdiqën pas më shumë se 96 orësh në një ventilator.

Shifra më e ulët që kam parë është 50%. Pra, diku midis 50% dhe 86% e të gjithë pacientëve me COVID-19 të ventiluar vdiqën. Krahasoni atë me raportet historike parapandemike, ku 30% deri në 40% e pacientëve të ventiluar vdiqën.

Kanulat me rrjedhje të lartë dhe prerja ishin gjithmonë më efektive

Ndërkohë, mjekët në UChicago Medicine raportuan duke marrë rezultate “vërtet të jashtëzakonshme” duke përdorur kanula hundore me rrjedhje të lartë në vend të ventilatorëve. Siç theksohet në një komunikatë për shtyp:

“Kanulat e hundës me rrjedhje të lartë, ose HFNC, janë dhëmbëza jo-invazive të hundës që qëndrojnë poshtë vrimave të hundës dhe fryjnë vëllime të mëdha të oksigjenit të ngrohtë dhe të lagështuar në hundë dhe në mushkëri.

Një ekip nga dhoma e urgjencës së UChicago Medicine mori 24 pacientë me COVID-19 të cilët ishin në vështirësi të frymëmarrjes dhe u dha atyre HFNC në vend që t’i vendosnin në ventilatorë. Të gjithë pacientët dolën jashtëzakonisht mirë dhe vetëm njërit prej tyre iu desh të intubohet pas 10 ditësh…

“Shmangia e intubimit është çelësi,” tha [drejtori mjekësor i Departamentit të Emergjencave të UChicago Medicine Dr. Thomas] Spiegel. “Shumica e kolegëve tanë nëpër qytet nuk po e bëjnë këtë, por me siguri do të doja që ER të tjerë ta shikonin këtë teknikë nga afër.”

Ekipi i UChicago-s gjithashtu miratoi proning, që do të thotë të shtrirë në pozicionin me fytyrë-poshtë, i cili përmirëson automatikisht oksigjenimin dhe ndihmon në zbutjen e gulçimit.

Megjithatë, pavarësisht nga këto indikacione të hershme se ventilimi mekanik ishte sa i panevojshëm aq edhe katastrofik, vendosja e pacientëve me COVID në mbështetje të jetës është standard i kujdesit deri më sot, më shumë se tre vjet më vonë. Si mund të jetë kjo?

Si Kina dhe OBSH krijuan histerinë e ventilatorit?

Në një artikull të 30 shtatorit 2020, në Substack, gazetari Jordan Schachtel përshkroi se si Kina dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë dolën me idenë se ventilimi mekanik ishte përgjigja e saktë dhe e nevojshme e linjës së parë ndaj COVID:

“Në fillim të marsit, kur COVID-19 po shkatërronte Evropën Perëndimore dhe po binte këmbanat e alarmit në Shtetet e Bashkuara, OBSH lëshoi dokumente udhëzuese për ofruesit e COVID-19 për punonjësit e kujdesit shëndetësor.

Duke cituar përvojën ‘bazuar në njohuritë aktuale të situatës në Kinë’, OBSH rekomandoi ventilatorët mekanikë si një ndërhyrje të hershme për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Udhëzimi rekomandon shkallëzimin e shpejtë, nëse jo menjëherë, në ventilim mekanik.

Duke vepruar kështu, ata cituan udhëzimet e paraqitura nga revistat mjekësore kineze, të cilat botuan punime në janar dhe shkurt duke pretenduar se ‘konsensusi i ekspertëve kinezë’ bëri thirrje për ‘ventilim mekanik invaziv’ si ‘zgjedhja e parë’ për njerëzit me shqetësim të moderuar deri në të rëndë të frymëmarrjes.

OBSH e justifikoi më tej këtë qasje duke pretenduar se makinat më pak invazive të presionit pozitiv të ajrit mund të rezultojnë në përhapjen e aerosoleve, duke infektuar potencialisht punonjësit e kujdesit shëndetësor me virusin.”

Ky paragrafi i fundit është ndoshta arsyeja më tronditëse përse u sakrifikuan miliona pacientë me COVID. Ata donin të izolonin virusin brenda makinës mekanike të ventilimit në vend që të rrezikonin transmetimin e aerosolit.

Me fjalë të tjera, ata i vrasin pacientët për të “shpëtuar” stafin dhe pacientë të tjerë, me sa duket jo-COVID.

Mjaft e çuditshme, ndërsa SHBA-ja filloi me shpejtësi të bërtiste për ventilatorë, Kina filloi të mbështetej më pak tek ato dhe në vend të kësaj i eksportonte në sasi të mëdha. Si nënvizuar nga Schachtel, “Kina po bënte një pasuri duke prodhuar dhe eksportuar ventilatorë (shumë prej të cilëve nuk funksiononin siç duhet dhe madje vrisnin pacientët) në mbarë botën.”

Pacientët me COVID janë Eutanizuar në mënyrë efektive

Që ventilimi dhe qetësimi u përdorën për të mbrojtur stafin e spitalit u theksua gjithashtu nga The Wall Street Journal në një artikull të 20 dhjetorit 2020, i cili vuri në dukje:

“Pranverën e kaluar, me më pak të njohura për sëmundjen, mjekët shpesh i vendosnin pacientët në mënyrë parandaluese në ventilatorë ose u jepnin qetësues të fuqishëm të braktisur kryesisht në vitet e fundit. Qëllimi ishte të shpëtonin të sëmurët rëndë dhe të mbrohej stafi i spitalit nga COVID-19 …

Pranverën e kaluar, mjekët vendosën pacientët në ventilatorë pjesërisht për të kufizuar ngjitjen në një kohë kur ishte më pak e qartë se si u përhap virusi, kur maskat mbrojtëse dhe veshjet hermetike ishin në mungesë.

Mjekët mund të kishin përdorur lloje të tjera të pajisjeve mbështetëse të frymëmarrjes që nuk kërkojnë qetësim të rrezikshëm, por raportet e hershme sugjeruan se pacientët që i përdorin ato mund të spërkasin sasi të rrezikshme virusi në ajër, tha Theodore Iwashyna, një mjek i kujdesit kritik në Universitetin e Miçiganit.

Në atë kohë, tha ai, mjekët dhe infermierët kishin frikë se virusi do të përhapej nëpër spitale. “Ne po intubonim pacientët e sëmurë shumë herët. Jo për përfitimin e pacientëve, por për të kontrolluar epideminë dhe për të shpëtuar pacientët e tjerë,” tha Dr. Iwashyna “Kjo ndihej e tmerrshme”.

Siç u përmend në një artikull të 23 janarit 2023, Substack, në të cilin James Lyons-Weiler rishikon çështjen e ventilatorit dhe arsyen tronditëse pas tij, “eutanizimi i njerëzve është i paligjshëm. Sidomos për të mirën e pacientëve të tjerë. Duhet të ndihet i tmerrshëm.”

Çështja bëhet edhe më e çoroditur kur merret parasysh fakti se shumë “raste COVID” ishin pacientë që thjesht rezultuan pozitivë duke përdorur testimin e gabuar të PCR.

Ata nuk kishin COVID, por gjithsesi u shfrynë, falë teorisë së pabazë se mund të kesh COVID-19 dhe të jesh infektues pa simptoma.

Spitalet morën gjithashtu stimuj masivë për të diagnostikuar pacientët me COVID – pavarësisht nëse ata e kishin atë në të vërtetë apo jo – dhe për t’i vendosur ata në një ventilim.

Infermierja e vijës së parë i fryu bilbilit për keqpërdorimin e ventilimit

Disa prej jush mund të kujtojnë Erin Olszewski, një rreshter në pension dhe infermiere e vijës së parë të ushtrisë, e cila i fryu bilbilit për keqtrajtimin e tmerrshëm të pacientëve me COVID-19 në Qendrën Spitalore Elmhurst në Queens, Nju Jork, e cila ishte “epiqendra e epiqendrës” së COVID-19 në SHBA

Ajo përshkroi një sërë problemesh në Elmhurst, duke përfshirë shkallën disproporcionale të vdekshmërisë midis njerëzve me ngjyrë, rregullin e diskutueshëm që lidhet me urdhrat, mos reanimoni (DNR), standardet e dobëta të pajisjeve mbrojtëse personale (PPE) dhe dështimin për të ndarë COVID-pozitivin dhe COVID-negativët, duke siguruar kështu përhapjen maksimale të sëmundjes tek pacientët jo të infektuar që vijnë me probleme të tjera shëndetësore.

Olszewski theksoi gjithashtu faktin se pacientët me COVID-negativë renditeshin si pozitivë të konfirmuar dhe vendoseshin në ventilim mekanik, duke fryrë artificialisht numrat, ndërsa pak a shumë e dënonte pacientin me vdekje nga dëmtimi i mushkërive.

Për t’i bërë gjërat edhe më keq, shumë nga mjekët që trajtonin këta pacientë nuk ishin të trajnuar për kujdesin kritik. Një nga “mjekët” në dyshemenë e COVID ishte një dentist. Banorët (studentët e mjekësisë) u mbështetën gjithashtu, edhe pse ata nuk ishin të trajnuar siç duhet për mënyrën e ajrosjes së sigurt dhe nuk ishin të njohur me barnat e fuqishme të përdorura.

Në atë kohë, Olszewski fajësoi stimujt financiarë për kthimin e spitalit në një fushë vrasjesh. Elmhurst, një spital publik, mori 29,000 dollarë shtesë për një pacient COVID-19 që merr ventilim, përveç trajtimeve të tjera, tha ajo.

Nëse Elmhurst kishte në mendje kontrollin e infeksionit gjatë ventilimit të pacientëve, ata sigurisht që nuk e ndoqën, pasi pacientët me COVID-pozitiv dhe negativ po dilnin – një strategji që Olszewski dyshonte se kishte për qëllim të rriste numrin e rasteve të COVID dhe të vdekshmërisë.

Vrasje për përfitim

Të tjerë gjithashtu kanë theksuar rolin e stimujve financiarë. Në fillim të prillit 2020, mjeku i familjes së Minesotës dhe senatori i shtetit Scott Jensen shpjegoi:

“Medicare ka përcaktuar që nëse keni një pranim për COVID-19 në spital, do të paguheni 13,000 dollarë. Nëse ai pacient me COVID-19 shkon në një ventilator, ju merrni 39,000 dollarë; tre herë më shumë.”

Ish-drejtori i CDC, Robert Redfield, gjithashtu pranoi se politikat financiare mund të kenë rezultuar me të vërtetë në rritje artificiale të normave të shtrimit në spital dhe statistikave të numrit të vdekjeve. Siç është raportuar më 1 gusht 2020, nga Washington Examiner:

“… Redfield ra dakord që disa spitale kanë një nxitje monetare për të tejkaluar vdekjet nga koronavirusi… “Unë mendoj se keni të drejtë në faktin se ne e kemi parë këtë edhe në procese të tjera sëmundjesh.

Në të vërtetë, në epideminë e HIV-it, dikush mund të ketë një atak në zemër, por gjithashtu të ketë HIV – spitali do të preferonte [klasifikimin] për HIV sepse ka rimbursim më të madh se kjo, “tha Redfield gjatë një seance dëgjimore të panelit të Dhomës … kur u pyet nga Rep. Blaine Luetkemeyer në lidhje me ‘stimujt pervers’ të mundshëm. Redfield vazhdoi: “Pra, unë mendoj se ka njëfarë realiteti për këtë…”

Përveç marrjes së pagesave të tepruara për pranimet në COVID dhe vendosjes së pacientëve në një ventilator, spitalet gjithashtu paguhen ekstra për:

– Testimi për COVID për të gjithë pacientët

– Diagnozat e COVID

– Përdorimi i remdesivir

– Vdekjet nga covid

Kur çdo gjë thuhet dhe bëhet, një pacient me COVID mund të “vlejë” deri në 250,000 dollarë, por për pagesën maksimale, ai duhet të largohet nga spitali në një çantë trupi (i vdekur). Nëse dimë diçka, është se motivet e përfitimit mund t’i bëjnë njerëzit të kryejnë akte mizore dhe kjo sigurisht duket e vërtetë kur bëhet fjalë për trajtimin e COVID.

Në SHBA, spitalet gjithashtu HUMBNIN fondet federale nëse dështonin ose refuzonin të administronin remdesivir dhe/ose ventilim, gjë që i nxiti më tej ata të shkojnë së bashku me atë që në rastin më të mirë përbën keqpërdorim dhe vrasje në rastin më të keq.

Ne kemi nevojë për hetime të ashpra, të vështira me pasoja – dhe aktivistët duhet të shkruajnë fatura duke lidhur duart e protokollistëve për t’i parandaluar ata që të vrasin përsëri një pacient për të shpëtuar hipotetikisht një tjetër – nën kërcënimin e një akuze për vrasje. ~ James Lyons-Weiler.

Të drejtat e pacientit kanë avulluar

Ka gjithashtu prova që sisteme të caktuara spitalore, dhe ndoshta të gjitha, kanë hequr dorë nga të drejtat e pacientëve, duke e bërë këdo që diagnostikohet me COVID një të burgosur virtual të spitalit, pa aftësinë për të ushtruar pëlqimin e informuar. Siç vërehet nga Citizens Journal në dhjetor 2021:

“Tani shohim kujdesin mjekësor të diktuar nga qeveria në rastin më të keq në historinë tonë që kur qeveria federale mandatoi këto trajtime joefektive dhe të rrezikshme për COVID-19, dhe më pas krijoi stimuj financiarë për spitalet dhe mjekët që të përdorin vetëm ato të ‘miratuara’ dhe ‘të paguara’.

Komuniteti ynë mjekësor i besuar më parë i spitaleve dhe stafi mjekësor i punësuar në spital janë bërë efektivisht ‘gjuetarët e dhuratave’ për jetën tonë.

Pacientët tani duhet të ndërmarrin hapa të paprecedentë për të shmangur shkuarjen në spital për COVID-19. Pacientët duhet të ndërmarrin hapa aktivë për të planifikuar para se të sëmuren, të përdorin trajtimin e hershëm në shtëpi të COVID-19 që mund t’ju ndihmojë të shpëtoni jetën tuaj.”

Duhet të ketë një llogari

Nuk dihet se sa pacientë me COVID kanë humbur tashmë jetën nga ky keqpërdorim mjekësor dhe kjo duhet të ndalet. Të drejtat e pacientëve duhet të rivendosen dhe të jenë të parevokueshme, ne duhet të kërkojmë llogari nga vendimmarrësit dhe së fundi, duhet të sigurojmë disi që spitalet tona të mos kthehen më në fusha vrasëse për përfitime. Siç vërehet nga Lyons-Weiler në artikullin e tij të janarit 2023:

“Ne kemi nevojë për hetime të ashpra, të vështira me pasoja – dhe aktivistët duhet të shkruajnë fatura duke lidhur duart e protokollistëve për t’i parandaluar ata që të vrasin përsëri një pacient për të shpëtuar hipotetikisht një tjetër – nën kërcënimin e një akuze për vrasje.

Ne kemi nevojë për legjislacion për skriptet ‘sipas kërkesës’ për ilaçet jashtë etiketës që pacientët dëshirojnë për infeksione potencialisht vdekjeprurëse – pavarësisht nga ‘Aprovimi i FDA’ (FDA, sipas përkufizimit, nuk duhet të ‘miraojë’ skriptet jashtë etiketës”.

Udhëzues për trajtimin e COVID

Ndërsa SARS-CoV-2 është bërë më i butë me çdo përsëritje, është një ide e mirë për të trajtuar të dyshuarin për COVID në shenjat e para të simptomave – veçanërisht nëse keni marrë injeksionin COVID, vetëm me trajtime natyrale në shtëpi. Shtrimi në spital dhe vdekja nga COVID tani janë “pandemi të të vaksinuarve”, për të ripërdorur dhe riformuluar një nga mantrat e preferuara të kabalit globalist.

Ndoshta është ftohje e zakonshme ose një grip i zakonshëm, ndoshta është varianti i fundit i COVID. Sido që të jetë, meqenëse ato tani janë praktikisht të padallueshme, të paktën në fazat e hershme të infeksionit, zgjedhja juaj më e mirë është t’i drejtoheni vetëm trajtimeve natyrale në shtëpi, dhe të merrnit në konsideratë produktet bimore të mëposhtme për rastet e vazhdimit të simptomave për një kohë të gjatë.

Kujdesi për Mushkëritë


Produkte nga bimët e shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me sëmundje dhe probleme të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes, duke përfshirë: Astma, Alergjitë, Sinusitis, Rhinitis, Polipet Nazale, Chronic Bronchitis, Pneumonia, Emphysema, Chronic Obstructive Pulmonary Disease, Influenza, Turbeculosis, Chest Trauma, dhe sindromën apo efektet afatgjata post-COVID-19 (Lodhja, Gulçim ose vështirësi në frymëmarrje, Kolla, Dhimbje kyçesh, Dhimbje gjoksi, Probleme me kujtesën, përqendrimin ose gjumin, Dhimbje muskulore ose dhimbje koke, Rrahje të shpejta ose të rrahura të zemrës (Coronagreen duhet te merret perkrah kesaj pakete per problemet e zemres), Humbja e nuhatjes ose shijes, Depresioni ose ankthi (Ardavana duhet te merret perkrah kesaj pakete), Ethe, Marramendje kur qëndroni në këmbë, Simptoma të përkeqësuara pas aktiviteteve fizike ose mendore), etj.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook