Historia e vërtetë e kimioterapisë dhe monopolit farmaceutik

 

Në vitin 2016, afërsisht 1,685,210 raste të reja të kancerit u diagnostuan vetëm në Shtetet e Bashkuara, dhe afërsisht 600,000 njerëz vdiqën nga sëmundja. Numri i rasteve të reja të kancerit është 454.8 për 100,000 burra dhe gra në vit, bazuar në rastet e identifikuara.

Burrat kanë pothuajse një 50 % shans për të kontraktuar sëmundjen në një pikë brenda jetës së tyre, dhe gratë kanë rreth 35% shans.

Në një kohë kur kaq shumë informacione po dalin në dritë, duke sfiduar sistemet e besimit të kaq shumë njerëzve, është e rëndësishme të mbash mendje të hapur për informacione të reja për të na ndihmuar të shohim përmes asaj që po ndodh vërtet në planetin tonë. Nuk është sekret se një grup i vogël i korporatave mbizotërojnë pothuajse në çdo aspekt të jetës sonë, nga energjia në arsim, deri në kujdesin shëndetësor modern.

Industria e kancerit

Një aspekt i kujdesit shëndetësor është industria e kancerit, dhe ndërsa njerëzit ende përqeshin idenë se mund të ketë një shtypje të kurave dhe mungesë fondesh për trajtime të provuara alternative, ky është një fakt që vazhdon të dalë në dritë dhe është i domosdoshëm për njerëzit të pranojmë nëse do të ecim përpara dhe do të shpëtojmë miliona jetë.

Është e rëndësishme të pranojmë faktin që, siç na tha Naus Linus Pauling, Ph.D dy herë fitues i izemimit Nobel në kimi, që “Hulumtimi më i madh për kancerin është kryesisht një mashtrim, dhe se organizatat kryesore të kërkimit të kancerit i kanë shkelur detyrimet e tyre ndaj njerëzve që i mbështesin ato.”

‘Zemërimi’ i Pauling në lidhje me kërkimin e kancerit është i dokumentuar mirë, veçanërisht në librin e tij, “Si të jetojmë më gjatë dhe të ndjehemi më mirë”.

Dr. John Bailer, i cili kaloi 20 vjet në stafin e Institutit Kombëtar të Kancerit dhe është gjithashtu një ish-redaktor i revistës së tij, deklaroi publikisht në një takim të Shoqatës Amerikane për Përparimin e Shkencës që:

“Vlerësimi im i përgjithshëm është se programi kombëtar i kancerit duhet të gjykohet si një dështim i kualifikuar. I gjithë hulumtimi ynë për kancerin në 20 vitet e fundit ka qenë një dështim total.”

Shumica e profesionistëve të shëndetit, shpesh nuk e kanë bërë hulumtimin që vetë të qëndrojnë të azhurnuar me atë që po ndodh.

Edukimi i vërtetë mjekësor shkon përtej shkollës mjekësore. Shkolla mjekësore është kryesisht një mjet për larjen e trurit për ilaçe farmaceutike. Kjo po bëhet më e dukshme pasi informacioni vazhdon të shfaqet se profesionisti mesatar i shëndetësisë as që e ka idenë se për çfarë bëhet fjalë.

Ne mendohemi me orë e orë të tëra nëse duhet të përdorim një trajtim natyral i cili është me efekte kuruese mahnitëse dhe zero efekte anësore. Pse? Sepse mjeket kështu janë edukuar dhe kështu i imponojnë edhe pacientët dhe njerëzit në përgjithësi.

– Dr. Jonathan V. Ëright, M.D. Drejtor mjekësor dhe themelues:
“Mjekut i bëhet shplarje truri kur del nga shkolla mjekësore sepse shkolla mjekësore i ka dhë aq shumë subvencione profesorëve që paguhen nga ndërmarrja e ilaçeve, kështu që profesori nuk mëson asnjëherë ndonjë student në shkollë mjekësore. Ata thjesht tregojnë për ilaçet e tyre më të fundit.”

Për fat të keq, mjekët sot thjesht mësohen se si të përshkruajnë ilaçe. Edhe pse njohja e tyre për trupin e njeriut dhe si funksionon është mjaft e qartë, dhe, ato shpesh përdoren për të shtyrë një axhendë, dhe është një nga shkaqet kryesore për shfaqjen e sëmundjes disa dekada në të kaluarën. Në fakt, gabimi mjekësor tani është shkaku i tretë kryesor i vdekjes.

Mjekët paguhen për të shkruar recetat. Mbi një shekull më parë, fondacionet Carnegie dhe Rockefeller filluan të inxhinierojnë kurrikulën. Ata i futën paratë e tyre në hulumtime të bazuara në ilaçe dhe fokusi kryesor i tyre u bë “kujdesi shëndetësor”.

Që atëherë, elita e bankave Rockefeller dhe ajo bankare kanë qenë në gjendje të kontrollojnë dhe përfitojnë nga industria e ilaçeve.

AMA – e cila është shoqata më e madhe e mjekëve në Sh.B.A – zbaton paradigmën e trajtimit të ilaçeve duke lobuar rëndë Kongresin dhe duke publikuar një nga revistat më me ndikim, JAMA, e cila është financuar kryesisht nga reklamuesit farmaceutikë. Ajo është e angazhuar gjithashtu në shtypjen e trajtimeve alternative shëndetësore, siç është edhe kurimi i kancerit në mënyrë natyrale.

“Profesioni mjekësor po blihet nga industria farmaceutike, jo vetëm në aspektin e praktikës së mjekësisë, por edhe në drejtim të mësimdhënies dhe kërkimit. Institucionet akademike po e lejojnë veten të jenë agjentët e paguar të industrisë farmaceutike. Unë mendoj se është e turpshme.” Arnold Seymour Relman (1923-2014), Profesor i Mjekësisë në Harvard dhe Ish Kryeredaktori i Gazetës Mjekësore New England.

Është një problem që dihet mirë në komunitetin e mjekësisë, dhe kjo është arsyeja pse John Ioannidis, një epidemiolog në Shkollën e Mjekësisë në Universitetin Stanford publikoi artikullin më të arritur në historinë e Bibliotekës Publike të Shkencave (PLoS) me titullin “Pse Gjetjet më të Publikuara të Kërkimit Janë të rreme.” Në raport, ai deklaroi se gjetjet e publikuara të studimeve më të tanishme janë false.

Kjo ishte më shumë se 10 vjet më parë, kurse tani afër, është bërë ‘thirrje’ për masat publike nga Dr. Richard Horton, kryeredaktori aktual i The Lancet. Ai deklaron se gjysma e të gjithë literaturës së botuar është e rreme.

Cancer

Trajtimi Natyral i Avancuar për Pacientët e Kancerit - Gjenerata e Re e Luftës Kundër Kancerit


Për më shumë se 10 vjet, ne kemi ndihmuar një numër të madh pacientësh në faza të avancuara të kancerit dhe pacientë që nuk kanë reaguar ndaj trajtimeve konvencionale, për të gjetur mundësi të përparuara të trajtimit duke përdorur një qasje unike natyrale të personalizuar që shkon përtej modeleve të standardizuara të trajtimit të kancerit.

Ndihemi shumë të bekuar dhe të entuziazmuar që kemi zhvilluar një trajtim të mahnitshëm, të studiuar nga teknologjitë më të fundit dhe të frymëzuar nga gjurmët e mjekësisë natyrale të paraardhësve tanë, me qëllimin për të ndihmuar të gjithë pacientët e kancerit, përfshirë edhe ata që nuk kanë arritur rezultatet e dëshiruara nga trajtimet e ndjekura, qoftë konvencionale apo alternative. Shumë pacientë mësojnë për ne pasi trajtimet e tjera, si konvencionale, ashtu edhe ato alternative, kanë dështuar.

Pyetja është: "Si e realizojmë ne atë që shumë spitale apo qendra të tjera shëndetësore nuk kanë mundur ta realizojnë?"

Përgjigja është e thjeshtë: “Me anë të formulave unike të bimëve shkretinore të studiuara nga teknologjia më e fundit dhe programeve ushqimore të avancuara dhe shumë të thjeshta për t’u zbatuar nga të gjithë.”

Qëllimi ynë është që të sjellim trajtime të kancerit të një niveli të avancuar, të prodhuara nga bimët më të forta shkretinore, për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shanset më të mëdha të suksesit.

Sigurimi i qasjes në këto mundësi trajtimi të forta dhe reale është ajo që e bën punën tonë shumë të veçantë dhe unike. Ne besojmë se jeta e njeriut është një dhuratë e Zotit për të cilën ia vlen të luftosh; Ne kemi një përgjegjësi: Të ofrojmë mundësi vërtet të personalizuara dhe të drejtuara nga një ekip i specializuar për të ndihmuar në ruajtjen dhe përmirësimin e jetës njerëzore.

Dështimi i trajtimeve konvencionale apo alternative

Shumë pacientë me kancer vendosin të presin derisa sëmundja e tyre të ketë përparuar për shkak të trajtimeve të gabuara, konvencionale (si: Kimioterapia, GTFC-Kimioterapia me fraksion të synuar gjenetikisht, radioterapia, kirurgjia) apo alternative dhe popullore (si: vajguri, helm akrepi, vaj kanabisi, vitaminat, dieta ushqimore të caktuara, etj.), deri në një gjendje pothuajse të pakontrollueshme para se të shikojnë një mundësi të përparuar të trajtimit natyral real. Ndërsa ne jemi akoma në gjendje t'i ndihmojmë këta pacientë, trajtimi bëhet më kompleks dhe kërkon kohë sepse kemi të bëjmë me sëmundje të fazës së vonë, si dhe duhet të rindërtojmë sistemin imunitar të pacientit të dëmtuar nga përpjekjet e mëparshme të dështuara të trajtimit të kancerit. Pacientët që vijnë tek ne e shprehin shpesh se do të dëshironin të na kishin gjetur më parë, sepse qasja jonë është shumë më e përparuar, më efektive dhe më e sigurtë, se sa të gjitha llojet e trajtimeve që kanë ndjekur më parë.

Nuk të shëron paraja, prandaj mos bëni shpenzime marramendëse

Shumë njerëz mendojnë se mund të shërohen nëse kanë shumë para që të shkojnë të kurohen në spitale të shtrenjta në shtete të ndryshme të botës, por nëse paraja do të kishte shëruar ndokënd, ai do të kishte qenë Steve Jobs, bashkëthemeluesi i Apple, i cili megjithëse ishte një nga njerëzit më të pasur në botë, kjo gjë nuk e bëri të gjente shërim në spitalet më të shtrenjta të botës, por përkundrazi, ai e përballoi shumë mirë kancerin e tij të pankreasit për gati 2 dekada me rradhë vetëm nëpërmjet trajtimeve natyrale, deri sa e detyruan të bënte një transplant të mëlçisë dhe nënshtrim ndaj kimioterapisë, gjë e cila ishte gabimi i tij që i kushtoi jetën!

Kujdesi familjar në shtëpi

Më e mira që mund të bëni për veten apo të dashurin tuaj të prekur nga kanceri është që ta mbani në shtëpi dhe të kujdeseni për të në ngrohtësinë familjare mes njerëzve të dashur dhe jo nëpër spitale, sepse askush nuk mund të kujdeset për ju si njerëzit e dashur të shtëpisë.
Prandaj trajtimi ynë natyral dhe kura jonë bimore unike mund të arrijë në çdo shtëpi dhe të merret lehtësisht nga çdo pacient kudo në botë, pa qenë nevojë të ndërmarrë udhëtime të lodhshme e të shtrenjta, dhe pa qenë i detyruar të përballojë stresin e spitaleve që i dobëson imunitetin dhe i rrëzon moralin, përkrah shumë të tjerave.

Kura Bimore Profesionale

Trajtimi që ne i mundësojmë pacientëve të kancerit është një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë klinike me mijëra pacientë të llojeve të ndryshme të kancerit.

Një gërshetim profesional mes të lashtës dhe modernes, pa cënuar të parën dhe duke përfituar nga teknologjia e së dytës, në mënyrë që pacientët me lloje të ndryshme të kancerit të kenë shanset maksimale të shërimit, me vullnetin e Zotit.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm dhe pasion në 5 ilaçe bimore unike, janë përbërësit e kurës tonë profesionale kundër llojeve të ndryshme të kancerit, por që përgatiten në mënyrë të posaçme për çdo pacient në bazë të gjendjes aktuale dhe fazës së trajtimit.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë fazat e avancuara dhe përhapjen me metastaza, dhe pavarësisht llojeve të trajtimeve që mund të kenë marrë apo të jenë duke marrë pacientët, konvencional apo alternativ; që të gjithë përfitojnë nga ky trajtim, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Bimët e egra medicinale shkretinore të përdorura në këto ilaçe kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene burimore dhe metastazike.

Fazat e Trajtimit

Për faktin se çdo pacient është unik në krijim dhe gjendja shëndetësore, fiziologjike, emocionale dhe shoqërore e secilit ndryshon nga çdokush tjetër, dhe po ashtu faza e avancimit të sëmundjes dhe agresiviteti i saj, apo mënyrat se si e ka trajtuar sëmundjen secili prej tyre, që të gjitha këto janë të ndryshme, kjo bën që edhe fazat e trajtimit të secilit pacient të jenë të ndryshme, dhe po ashtu kohëzgjatja që kërkon trajtimi i secilit prej tyre është i ndryshëm.

Ky trajtim dhe ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra shkretinore përmban një formulë me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Ti apo njeriu yt i dashur mund të shërohet, cilado që të jetë sëmundja dhe sado që ajo të ketë avancuar, vetëm se duhet të bëni zgjedhjen e duhur!