Kimioterapia po jeton ditët e fundit të saj

Kimioterapia po jeton ditët e fundit të saj

 

Kimioterapia si metodë e trajtimit të kancerit së shpejti do të hiqet nga përdorimi!

Kimioterapia ka provuar gjatë dy dekadave të fundit, se normat e kancerit janë ngritur me përqindje të lartë, dhe metoda e saj për vrasjen e qelizave të kancerit ka efekte anësore të patolerueshme dhe ajo prek dhe dëmton qelizat e shëndetshme gjatë procesit.

Pacientët që kanë pranuar këto trajtime kanë pasur efekte të rënda anësore, dhimbje të mëdha dhe metastaza në të gjithë trupin.

Një deklarim i tillë vjen nga studime  të publikuara në revistën mjekësore “The New England Journal of Medicine” (NEJM.org), e cila ka testuar efektet e kimoterapisë që përdoren në trajtimin e leukemisë kronike lymphocytic (CLL).

Studimi i tyre vërtetoi se kimoterapia nuk sulmon kancerin por sistemin imun.

Sulmet me kimoterapi shkaktojnë kancer dhe nuk e vrasin atë.

Sot, është e lejuar kryerja e kimioterapisë, por pas pak kohësh ajo do të quhet metodë e vjetëruar dhe pa asnjë rezultat pozitiv.

Përse trajtimet natyrale janë të sigurta dhe pa efekte anësore

Pacientët që marrin trajtime natyrale e kanë vërtetuar se nuk kanë efekte anësore por ndiejnë një rizgjim bombë. Trajtimet natyrale synojnë vrasjen e qelizave të dëmshme, ruajnë dhe focojnë qelizat e shëndetëshme.

Trajtimi natyral luan një rol kritik për të ndihmuar rritjen e imunitetit, parandalon tumoret në rritje brenda qelizave- B. Dhe ndryshe nga kimioterapia, mjekët  thonë se ilaçi bimor nuk ndikon në T-qelizat e trupit, që do të thotë: asnjë dëm kolateral për pacientin.

“Gjëja më e zakonshme që dëgjojmë nga pacientët është se ata e kanë sëmundjen e tyre nën kontroll dhe i bën ata të ndiehen shumë më mirë se më parë.”

Gjatë studimit 10 vjecar, pacientët kanë një normë mbijetese 83 % nën trajtimin e ilaçeve bimore.

Dr. Martin Tallman thotë: “Mendoj se ne patjetër që do të largohemi larg e më larg nga kimioterapia.”

Për të shkuar drejt trajtimit natyral, të sigurtë dhe pa efekte anësore, të cilin Mjekësia Bimore Arabe ia mundëson pacientëve të saj anembanë botës prej shumë vitesh.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për luftimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacientëve me lloje të ndryshme të kancerit, që i gjeni në kategoritë përkatëse.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook