Shkaktarë të kancerit që përdorim çdo ditë

Shkaktarë të kancerit që përdorim çdo ditë dhe që janë të fshehura nga publiku

 

Kanceri është një nga sëmundjet më të mëdha dhe shqetësuese në ditët e sotme. Ai mund të shkaktohet nga shumë gjëra që janë të fshehura nga publiku, në mënyrë që industria farmaceutike mund të përfitojë nga sëmundja.

Këtu është lista e disa prej këtyre produkteve

Mamografia, rrezet-X dentare, skanerat në aeroport; Të gjitha këto janë rreze vdekjeprurëse që shkaktojnë kancer.

– Alumini i pranishëm në deodorante dhe produktet anti-djersë; Zakonisht kanceri i gjirit ndodh pranë sqetullës, aty ku ne aplikojmë deodorantet, të cilat janë të mbushura me alumin. Opsioni më i mirë është që të përdorni deodorante shtëpiake ose natyrale.

– Hormonet e pranishme te qumështi dhe mishi komercial; Me qëllim për rritjen prodhimit të qumështit dhe të mishit, shumica e kafshëve ushqehen me hormone artificiale. Këto hormone artificiale mund të shkaktojnë inflamacione, kancer dhe sëmundje të tjera.

– Produktet kozmetike; Ne duhet të kujdesemi për lëkurën tonë, i cili është organi ynë më i madh, por ne ende përdorim produkte kozmetike që përmbajnë lëndë toksike për lëkurën përfshi edhe qymyr.. Këto toksina shkojnë përmes lëkurës në gjak. Përdorni produkte kozmetike natyrale ose të përgatitura në shtëpi.

– Produktet e sojës dhe misrit; Shumica e sojës në Amerikë është e modifikuar gjenetikisht, ndërsa qumështi i sojës përmban hemaglutin, një përbërës që i bën rruazat e kuqe të gjakut të mpiksen. Për më tepër, soja rrit estrogjenin. Zgjidhni qumësht organik, pa marrë parasysh se çfarë lloji ju pëlqen.

– Ëmbëlsirat artificiale; Jo vetëm sheqeri i rafinuar, por edhe ëmbëlsirat artificiale rritin nivelet e insulinës. Fruktoza, e cila është gjetur në pijet me gaz, është një shkak serioz i kancerit. Ajo përmban ngjyrosës, i cili është një kancerogjen. Pijet me gaz e mbushin trupin me acide, dhe si pasojë i bën qelizat e kancerit të shumëfishohen. Kufizoni konsumin tuaj të sheqernave të rafinuar.

– Uji me fluoride; E pra, ky nuk është një mineral i gjetur natyrshëm, dhe ai është që të pastrojë tubat dhe ujin që kalon nëpër tubacione. Në të vërtetë Fluori e ndot ujin dhe e bën atë të rëndë për trupin, ai thith të gjitha  mineralet nga trupi dhe kështu dobëson imunitetin. Pini ujë natyral dhe pa fluoride.

– Ilaçet farmaceutike dhe vaksinat; Shmangni ilaçet kimike pavarësisht reklamimeve dhe zërave që ju bëhet në industrinë farmaceutike, sepse qëllimi pas tyre është vetëm fitimi.

– Ushqimet e konservuara; ushqimet e konservuara janë të këqia për shkak se shumica e kanaçeve janë të veshura me bisphenol-A (BPA), një produkt i cili ka treguar që gjenetikisht ndryshon qelizat e trurit.

– Sapunët, shampot, kremrat, pastat Komerciale; Ju duhet të mbani mend se gjërat që përdorni për lëkurën, flokët, dhe dhëmbët shkojnë në gjak. Disa substanca të dyshimta, duke përfshirë parfumet dhe ngjyrat e këtyre produktetve, mund të çojnë në kancer. Zgjidhni produkte kozmetike krejtësisht natyrale.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook