Kujdes! Nëse shfaqen shenja nën sqetull, mos i injoroni

Kujdes! Nëse shfaqen shenja nën sqetull, mos i injoroni

 

Ka shenja, që nëse shfaqen nën sqetull, nuk duhen anashkaluar, sepse mund të jenë shenjë kanceri, sidomos te femrat, ndaj nëse shfaqet një gungë apo ënjtje nën sqetull, duhet të keni kujdes.

Tumori nën sqetull shfaqet në formën e një gunge që nuk mund të shihet, por që mund të preket dhe ndjehet, ose një gungë e jashtme që mund të ndihet dhe shihet.

Prania e gungave nën krah mund të jetë një shenjë e kancerit të gjirit, prandaj gratë duhet të kryejnë vetëkontroll mujor të gjirit dhe t’i raportojnë menjëherë mjekut të tyre çdo gungë.

Kanceri i gjirit është lloj më i zakonshëm i kancerit në mesin e grave dhe ai prek si burrat ashtu edhe gratë.

Shenjat e kancerit të gjirit:

– Prania e një gunge nën sqetull.

– Gjoks i zmadhuar që ndryshon nga indet përreth.

– Prania e ndryshimeve në madhësinë, formën ose pamjen e gjirit.

– Prania e kores në zonën e prekur të lëkurës së thithkës.

– Prania e skuqjes së lëkurës.

Faktoret e rrezikut

– Femrat kanë më shumë gjasa se meshkujt të zhvillojnë kancer gjiri.

– Rreziku i zhvillimit të kancerit të gjirit rritet me moshën.

– Të kesh një histori të problemeve të gjirit.

– Të kesh një histori familjare të kancerit të gjirit.

– Nëse nëna, motra ose vajza juaj është diagnostikuar me kancer gjiri, veçanërisht në moshë të re.

– Gjene të trashëguara që rrisin gjasat për të zhvilluar kancer.

– Ekspozimi ndaj rrezatimit.

– Obeziteti.

– Përdorimi i terapive hormonale pas menopauzës.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer të Gjirit


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për asgjësimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacientëve me lloje të ndryshme të Kancereve të Gjirit, që i gjeni më poshtë.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook