Shenja në gishta që zbulojnë kancerin e Mushkërive!

Shenja në gishta zbulojnë kancerin e Mushkërive!

 

Megjithëse kanceri i mushkërive zakonisht nuk paraqet simptoma në fazat e hershme, shenjat paralajmëruese mund të shfaqen kur gjendja përparon.

Dhe kur mendoni për kancerin e mushkërive, simptoma si kolla ose gulçim mund të vijnë në mendje. Përveç mushkërive dhe kraharorit, ekziston një zonë tjetër që mund të tregojë gjendjen – gishtat. Kërkimet rreth kancerit kanë spikatur shenja që mund të jenë simptomë e kancerit. Kjo përshkruhet si ‘e pazakontë’ dhe detajet ndryshojnë në formën e gishtave dhe thonjve.

Këto simptoma të veçanta mund të shihen tek pacientët me probleme të mushkërive dhe zemrës, duke përfshirë kancerin e mushkërive:

 • Zbutje e shtratit të thoit dhe skuqje e lëkurës rreth thoit.
 • Këndi midis shtratit të thonjve dhe palosjes së thoit (lëkura direkt nën thua) ka rritje, duke bërë që thoi të lakohet më shumë se zakonisht.
 • Thoi dhe lëkura rreth tij duken me shkëlqim dhe ka gunga përgjatë thoit.
 • Skajet e gishtave duken më të mëdha.

Kur bëhet fjalë për vendndodhjen e saktë, kjo shenjë zakonisht shfaqet në majë të gishtave të duarve, por mund të shfaqet edhe në gishtat e këmbëve.

Ndërsa ndonjëherë mund të duhen vite për t’u zhvilluar, disa rrethana çojnë në të shumë shpejt.

Edhe pse këto shenja mund të jenë një simptomë e kancerit të mushkërive, sigurisht që nuk do të thotë se keni pasur kancer kur keni pasur këto shenja.

Mund të tregojë gjithashtu një sërë problemesh të ndryshme, nga koliti ulçeroz deri te sëmundja e Crohn.

Simptoma të tjera të kancerit të mushkërive që ia vlen të dihen:

 • Një kollë që nuk largohet pas dy ose tre javësh.
 • Një kollë afatgjatë që përkeqësohet.
 • Infeksionet e gjoksit që kthehen vazhdimisht.
 • Kollitja me gjak.
 • Dhimbje ose vështirësi gjatë frymëmarrjes ose kollës.
 • Lodhje e vazhdueshme ose mungesë energjie.
 • Humbje oreksi ose humbje peshe e pashpjegueshme.

Nëse keni këto simptoma “më të mëdha” të kancerit të mushkërive, duhet të merrni masa për trajtimin e sëmundjes.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacientëve me Kancer të Mushkërive


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për asgjësimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacientëve me lloje të ndryshme të Kancereve të Mushkërive, që i gjeni më poshtë. (Shtypni mbi foto)

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook