Jo kontrollit rutin të kancerit ovarian

Mjekët japin dekleratë që këshillon kundër kontrollit rutin të kancerit ovarian

 

Gratë që nuk kanë shenja apo simptoma të kancerit ovarian nuk duhet të rrezikojnë për kontrolle, sipas një deklarate të ‘Shërbimeve Parandaluese’.

Kanceri ovarian është i pesti që shkakton vdekjen nga kanceri në mesin e grave. Një përmbledhje e provave tregon se testet dhe kontrollet për kancerin ovarian janë shpesh të pasakta.

Këto diagnoza të pasakta mund të çojnë në operacione të panevojshme për të hequr vezoret dhe tubat fallopiane, sipas deklaratës.

Testet e tanishme të shqyrtimit nuk bëjnë një punë të mirë për të identifikuar nëse një grua ka apo jo kancer ovarian.

Rekomandimi është sidomos për gratë që nuk janë në rrezik të lartë të zhvillimit të kancerit ovarian, dhe nuk kanë histori familjare me kancer ovarian.

Më shumë për kancerin ovarian lexoni në këtë artikull.

Bimët e Shkretëtirës në mbështetje të pacienteve me lloje të ndryshme të kancerve gjinekologjike


Trupi i njeriut është krijuar për ta kapërcyer kancerin. Ai është i pajisur me sistem imunitar të fuqishëm dhe sistemin e mbrojtjes intracellulare anti-oxidante. Krijuesi ynë nuk ka zbritur ndonjë sëmundje në Tokë, veçse ka krijuar edhe ilaç për të.

Një nga sfidat me kancerin është se ai nuk është pushtues i jashtëm që vjen për të bërë kërdi. Në vend të kësaj, janë qelizat tona që nuk ndjekin më udhëzimin kryesor për funksionimin e duhur, rritjen e qelizave dhe ciklin e jetës / vdekjes qelizore. Është zhvillimi i qelizave mashtruese që egoistikisht vendosin të grumbullojnë lëndë të para dhe nuk dëgjojnë më rregullat dhe rregulloret e vendosura nga organet e inteligjencës së lindur, të krijuar nga Zoti.

Kontrolli master i trupit e njeh pamjen e madhe të asaj që është më e mira për mbijetesën afatshkurtër dhe potencialin afatgjatë. Ky kontroll duhet ta mbajë pjesën tjetër të trupit në mënyrë të vazhdueshme të informuar dhe në përputhje me këtë skemë të madhe. Ky proces komunikimi zhvillohet përmes sistemit neuro-endo-imun. Kjo do të thotë që trupi komunikon me veten përmes sistemit nervor, sistemit hormonal dhe sistemit imunitar.

Për të stimuluar dhe fuqizuar sistemet mbrojtëse dhe luftuese të trupit, për asgjësimin e qelizave kancerore burimore dhe metastazike, dhe për përkrahjen e shëndetit të pacientëve, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi, për të zhvilluar produktet bimore më efektive në mbështetje të pacienteve me lloje të ndryshme të kancerve gjinekologjike, që i gjeni më poshtë. (Shtypni mbi foto)

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook