Informacione që duhet ti dini për qelizat e kancerit

Informacione që duhet ti dini për qelizat e kancerit

 

 1. Çdo person ka qeliza kancerore në trup. Këto qeliza nuk dallohen në testet standarde derisa të jenë shumuar deri në një miliard.
 2. Qelizat e kancerit mund të shfaqen 6 deri në 10 herë gjatë jetës së një personi.
 3. Kur sistemi imunitar i një personi është i fortë, qelizat e kancerit shkatërrohen dhe ndalohen nga shumimi dhe formimi i tumoreve.
 4. Kur një person ka kancer kjo tregon se personi ka mugesa të shumta të vlerave ushqyese. Kjo mund të jetë për shkak të faktorëve gjenetik, kushteve mjedisore, mungesës së ushqimit dhe mynyrës së jetesës.
 5. Për të kapërcyer mangësitë e shumta ushqyese, duhet ndryshuar dieta, duke marrë të gjitha shkaqet që forcojnë sistemin imunitar.
 6. Kimioterapia shkakton helmim të rëndë në trup, dhe mund të shkaktojnë dëmtime të organeve, si mëlçia, veshkat, zemra, mushkëritë, etj.
 7. Rrezatimi që bëhet për sëmundjen e kancerit, shkakton plagë në trup, djegie dhe dëmtimin e  qelizave të shëndetshme, indeve dhe organeve të tjerë.
 8. Kur trupi ka shumë ngarkesë toksike nga kimioterapia dhe rrezatimi, sistemi imun është komprometuar ose shkatërruar, kështu personi mund të preket lehtë nga lloje të ndryshme të infeksioneve dhe komplikacioneve.
 9. Një mënyrë efektive për të luftuar kancerin është duke mos u ushqyer me ushqime që qelizat kancerore shumohen dhe ushqehen.

Qelizat e kancerit ushqehen me

 • Sheqer; Me shkëputjen e sheqerit, atyre u pret një furnizim të rëndësishëm ushqimi. Shënim: Një zëvendësues i mirë i sheqerit është mjalti.
 • Qumështi e bën trupin të prodhojë mukozë, veçanërisht në traktin gastro-intestinal. Kanceri ushqehet me mukozë. Me shkëputjen e qumështit konvencional dhe përdorimin e pakët të qumështit organik të dhisë, qelizat e kancerit do të vdesin nga uria.
 • Qelizat e kancerit lulëzojnë në një mjedis me acid. Një dietë me bazë mishi është acid ushqyes për qelizat e kancerit. Mishi përmban edhe antibiotikët blegtorale, hormonet e rritjes dhe parazitët, të cilat janë të gjitha të dëmshme, sidomos për njerëzit me kancer. Zëvendësojeni me peshk dhe pulë organike.
 • Konsumoni një dietë të përbërë nga 80% perime të freskëta, drithëra, fara, arra dhe disa fruta pylli për të ndihmuar trupin të ketë një ambient të pasur me alkaline. Rreth 20% mund të jetë ushqim i gatuar duke përfshirë, lëngje dhe supë me perime. Për të ndërtuar qelizat e shëndetshme, përpiquni të pini edhe lëng të freskët të perimeve.
 • Shmangni kafen, dhe çokollatat, të cilat kanë sasi të lartë kafeine.
 1. Proteinat e mishit;janë të vështira për tu tretur dhe kërkojnë shumë enzima që ndihmojnë tretjen e ushqimit. Mishi i patretur mbetet në zorrë dhe çon në ndërtimin e shumë lëndëve toksike.
 2. Muret e qelizavetë kancerit kanë një mbulesë të ashpër. Duke konsumuar më pak mish, ju lejoni qelizat vrasëse të trupit të shkatërrojnë muret e qelizave të kancerit.
 3. Kanceri është sëmundje e mendjes, trupit dhe shpirtit.Një frymë proaktive dhe pozitive do të ndihmojë në luftën kundër kacerit. Mërzitja dhe hidhërimi e vënë trupin në një ambient stresues dhe me acid. Mësoni që të keni një shpirt të dashur dhe falës. Mëso të relaksohesh dhe të jesh i kënaqur me jetën tënde.
 4. Qelizat e kancerit nuk mund të lulëzojnë në një mjedis të oksigjenuar.Ushtrimi i përditshëm, dhe frymëmarrja e thellë për të marrë më shumë oksigjen, është një tjetër mënyrë që përdoret për të shkatërruar qelizat e kancerit.

Kërkoni për kurën tuaj në varësi të llojit të tumorit apo kancerit, duke klikuar apo shtypur mbi foton më poshtë.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook