Semundje dhe shqetesime te ndryshme

Dieta e Shtatzënisë

2022-06-08T23:22:34+04:00June 8th, 2022|Categories: Të ndryshme|

Dieta e Shtatzënisë; Parimet e të ushqyerit për rritjen e një fëmije të shëndetshëm   Ndjekja e një diete të shëndetshme gjatë shtatzënisë është diçka për të cilën njerëzit flasin

Comments Off on Dieta e Shtatzënisë

Vaksinat kundër COVID dobësojnë sistemin imunitar dhe rrisin rrezikun e kancerit

2022-01-29T19:22:27+04:00January 29th, 2022|Categories: Të ndryshme|

Studim: Vaksinat kundër COVID-19 dobësojnë sistemin imunitar dhe rrisin rrezikun e zhvillimit të kancerit   Një studim i fundit i kryer nga studiues suedezë ka zbuluar se vaksinat mRNA për

Comments Off on Vaksinat kundër COVID dobësojnë sistemin imunitar dhe rrisin rrezikun e kancerit

GJËNDRA PINEALE

2022-01-14T17:22:07+04:00November 28th, 2021|Categories: Të ndryshme|

GJËNDRA PINEALE / SHQISA E GJASHTË; ÇFARË ËSHTË, ÇFARË ROLI KA, SI FUNKSIONON?   Gjëndra Pineale është një gjëndër e vogël me diametër 7.2 mm, e cila gjendet në qendër

Comments Off on GJËNDRA PINEALE

Mosfunksionimi metabolik

2022-03-20T19:04:12+04:00September 16th, 2021|Categories: Të ndryshme|

Mosfunksionimi metabolik   Mosfunksionimi metabolik është paaftësia e trupit për të djegur dhjamin në mënyrë efikase si energji. Shumica e njerëzve janë të mbërthyer në një cikël kronik të djegies

Comments Off on Mosfunksionimi metabolik

Lodhja e mëngjesit

2021-03-20T14:17:45+04:00March 20th, 2021|Categories: Të ndryshme|

Lodhja e mëngjesit; Shkaqet dhe hapat për të rritur energjinë   Lodhja është një problem serioz në botën tonë moderne me të cilën miliona njerëz po përballen çdo ditë. Lodhja

Comments Off on Lodhja e mëngjesit

Sirtuinat

2022-03-14T15:39:17+04:00February 15th, 2021|Categories: Të ndryshme|

Sirtuinat; Çfarë janë dhe si t’i aktivizoni për luftimin e sëmundjeve   Të gjithë duam një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, por si ta arrijmë këtë? Sirtuinat janë një

Comments Off on Sirtuinat

Toka bujqësore tani është 48 herë më toksike për Bletët

2020-10-20T14:46:00+04:00October 20th, 2020|Categories: Të ndryshme|

Studimi paralajmëron se toka bujqësore tani është 48 herë më toksike për bletët; A janë fajtorë neonicotinoidët për "apokalipsin” e afërt të insekteve?   Studiuesit kanë përcaktuar se toka bujqësore

Comments Off on Toka bujqësore tani është 48 herë më toksike për Bletët

Mbështetës të Sistemit Imunitar për Luftimin e të Gjitha Viruseve

2022-03-08T15:11:38+04:00March 14th, 2020|Categories: Mushkëritë, Të ndryshme|

Mbështetës të Sistemit Imunitar për Luftimin e të Gjitha Viruseve   Në qoftë se nuk je një nga të paktët që jetojnë në kasolle të largëta malore, ka të ngjarë

Comments Off on Mbështetës të Sistemit Imunitar për Luftimin e të Gjitha Viruseve

Mykotoksinat

2020-01-21T13:26:00+04:00January 21st, 2020|Categories: Arti Jetës, Të ndryshme|

Mykotoksinat; Çfarë janë, Simptomat që shkaktojnë dhe si Detoksifikohen   Mykotoksinat janë disa nga toksinat më të zakonshme në mjedisin tonë që mund të çojnë në probleme serioze shëndetësore, duke

Comments Off on Mykotoksinat

Infeksionet Virale Kronike; Simptomat dhe zgjidhjet natyrale

2022-03-04T20:42:49+04:00January 10th, 2020|Categories: Të ndryshme|

Infeksionet Virale Kronike; Simptomat dhe zgjidhjet natyrale   Infeksionet virale kronike mund të jenë një nga çështjet kryesore në zhvillimin e autoimunitetit  dhe kushteve të tjera inflamatore kronike. Të gjithë

Comments Off on Infeksionet Virale Kronike; Simptomat dhe zgjidhjet natyrale

Shkenca konfirmon: Inflamacioni është shkaku themelor i TË GJITHA sëmundjeve

2022-03-04T17:58:46+04:00January 8th, 2020|Categories: Të ndryshme|

Shkenca konfirmon: Inflamacioni është shkaku themelor i pothuajse TË GJITHA sëmundjeve - Këtu janë disa mënyra natyrale për ta shmangur atë   Inflamacioni është shkaku i pothuajse të gjitha sëmundjeve,

Comments Off on Shkenca konfirmon: Inflamacioni është shkaku themelor i TË GJITHA sëmundjeve

Energjia e ulët: 8 Gjërat e zakonshme që na rrëmbejnë energjinë

2022-03-02T11:38:39+04:00December 8th, 2019|Categories: Arti Jetës, Të ndryshme|

Energjia e ulët: 8 Gjërat e zakonshme që na rrëmbejnë energjinë   Energjia e ulët dhe lodhja janë një nga problemet kryesore me të cilat përballen miliona njerëz çdo ditë.

Comments Off on Energjia e ulët: 8 Gjërat e zakonshme që na rrëmbejnë energjinë

ULÇËRAT E GOJËS

2021-10-13T20:38:17+04:00October 23rd, 2019|Categories: Të ndryshme|

ULÇËRAT E GOJËS   Ulçërat e gojës janë infeksion i membranës së brendshme të gojës, i cili shkaktohet nga faktorë të jashtëm, siç është: përdorimi i pasaktë i furçës së

Comments Off on ULÇËRAT E GOJËS

Mjekësia Natyrale

2022-05-19T13:57:24+04:00September 30th, 2019|Categories: Arti Jetës, Të ndryshme|

Pse Mjekësia Natyrale NUK është "Alternative" por është “Primare”   Ilaçi "Alternativ" erdhi kur njerëzit vendosën të zëvendësojnë ilaçin natyror me alternativa kimike. Mendoni për këtë. Ne mund të gjurmojmë

Comments Off on Mjekësia Natyrale

Përhapja Mbipeshës

2021-10-11T09:43:23+04:00August 30th, 2019|Categories: Të ndryshme|

Është koha që ta kategorizojmë mbipeshën si një sëmundje ngjitëse   Mund të mos jetë një virus, por mbipesha mund të përhapet nga një person në tjetrin. Një studim i

Comments Off on Përhapja Mbipeshës

Pastrimi limfatik

2022-02-25T15:05:03+04:00August 15th, 2019|Categories: Të ndryshme|

Pastrimi limfatik; 7 Mënyra për të pastruar bllokimin e limfës   Sistemi ynë limfatik është thelbësor për sistemin imunitar dhe për të na mbrojtur nga inflamacioni dhe sëmundjet. Nëse sistemi

Comments Off on Pastrimi limfatik

Helmimi Arsenik

2018-12-11T14:46:35+04:00December 11th, 2018|Categories: Të ndryshme|

Shenjat, simptomat dhe burimet e helmimit arsenik   Arseniku është një kimikat natyral gjysmë-metalik që gjendet në të gjithë botën. Megjithëse i zakonshëm në koren e Tokës, arseniku gjithashtu mund

Tramadoli

2022-02-15T22:44:30+04:00September 18th, 2018|Categories: Të ndryshme|

Tramadoli, ilaçi kimik më i dëmshëm se shumë lëndë narkotike   Kur njerëzit dëgjojnë fjalën" varësi", zakonisht mendojnë për gjëra të tilla si: marihuana, kokaina, heroina, alkooli, etj. Fjala varësi

Gangrena

2022-02-15T22:26:39+04:00July 5th, 2018|Categories: Të ndryshme, Zemra Gjaku|

Gangrena; Llojet, Komplikimet, Trajtimi Natyral   Gangrena është një gjendje e rëndë, në të cilën një humbje e furnizimit me gjak shkakton që indet të vdesin. Ajo mund të prekë

Fruthi

2021-11-24T12:26:43+04:00January 6th, 2018|Categories: Të ndryshme|

Fruthi; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, A vlen vaksina kundër fruthit?    Fruthi është sëmundje virale mjaft infektive. Fruthi mund të çojë në disa komplikime, duke përfshirë verbërinë dhe madje edhe

Sistemi limfatik

2018-03-28T17:13:10+04:00December 20th, 2017|Categories: Të ndryshme|

Mënyra natyrale për të pastruar dhe forcuar Sistemin Limfatik   Sistemi limfatik është një sistem kompleks i kullimit. Kullimi limfatik përbëhet nga nyjet limfatike, shpretka, venat e gjakut dhe tiroidet.