7 Shenja të Tiroideve nën-aktive

Funksioni nën normë i tiroideve ose hipotiroidizmi është një nga kushtet më të shpeshta të keqdiagnozës në planet. Shumë njerëz vuajnë për vite me simptoma të ndryshme që lidhen me funksionin e dobët të tiroides pa marrë ndonjëherë ndihmën që u nevojitet. Qëllimi i këtij artikulli është të të ndihmojë të kuptosh 7 shenjat e një tiroide jo active, kështu që nuk duhet të vuash më tepër pa nevojë.

Hipotireoza prek femrat shumë më shpesh sesa meshkujt, me disa raporte që thonë kudo prej 5 deri në 8 herë më shumë. Raportet sugjerojnë se deri në 60% e njerëzve me probleme tiroide nuk janë në dijeni të çështjes. Këtu janë 7 nga simptomat kryesore që shohim lidhur me hipotiroidizëm.

Për ta lexuar artikullin e plotë dhe për ta bërë tërësisht tuajin, mund ta blini vetëm me 1 Euro, duke klikuar mbi foton më poshtë.

  • Kura me bimë shkretinore

Kurat me bimë shkretinore për Sëmundjet Autoimune