You are here:--Mushkëritë

Semundjet e Mushkerive dhe aparatit te frymemarrjes

Kolla e mirë

By | 2017-11-17T19:58:10+00:00 November 17th, 2017|Categories: Mushkëritë|

Kolla e mirë; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kolla e mirë është një sëmundje bakteriale akute e karakterizuar nga një kollë spazmatike që përfundon me një zë të veçantë, të gjatë dhe të lartë, dhe një tingull që e bën

BRONKITI

By | 2017-11-17T18:31:22+00:00 November 17th, 2017|Categories: Mushkëritë|

BRONKITI; LLOJET, SIMPTOMAT, SHKAQET, TRAJTIMI NATYRAL   Bronkiti është një inflamacion, akut ose kronik, i bronkeve (kanalet e mëdha të frymëmarrjes që lidhin mes gabzherrit dhe mushkërive). Ky inflamacion shkakton shtim të sekrecioneve mukoze që dalin gjatë kollitjes. Kujdes: Nëse gjendja

Astma

By | 2017-11-12T22:34:21+00:00 November 12th, 2017|Categories: Mushkëritë|

Astma; Llojet, Simptomat, Shkaqet   Astma është një gjendje e frymëmarrjes që karakterizohet nga spazma në muskujt e butë përreth rrugëve të frymëmarrjes në mushkëri, të njohura si bronke dhe bronchiole. Kur ndodhin spazmat, ato shkaktojnë  ngushtim në rrugët e

Zhbllokimi i hundëve

By | 2017-11-12T00:00:21+00:00 November 12th, 2017|Categories: Mushkëritë|

Zhbllokimi i hundëve në mënyrë natyrale të shpejtë    Kongjestioni i hundës ndodh për shkak të ftohjes, gripit apo alergjive (të të gjitha llojeve) .. ose sinusitit, dhe prodhohet për shkak të inflamacionit të enëve të gjakut, duke shkaktuar acarim në hundë ose në

Ftohjet dhe gripi

By | 2017-11-11T22:52:21+00:00 November 11th, 2017|Categories: Mushkëritë|

Ftohjet dhe gripi; Mëso sekretet e funksionit tënd imunitar dhe realitetin e kurimit me antibiotikë   Si ftohja edhe gripi së bashku  janë ndër ankesat shëndetësore më të përhapura në botë. Çdo vit, rreth gjysma e popullsisë perëndimore përvojnë së paku

Alergjitë

By | 2017-11-05T06:08:03+00:00 October 11th, 2015|Categories: Mushkëritë|Tags: |

Alergjitë; Llojet, Shkaqet, Simptomat, Testimi, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Alergjia është një reagim armiqësor i sistemit imun ndaj një substance që normalisht do të konsiderohej e padëmshme. Reaksionet alergjike shkaktohen nga ekspozimi ndaj alergjeneve. Një alergjen është një proteinë që

Fibroza cistike

By | 2017-11-05T11:06:43+00:00 October 11th, 2015|Categories: Autoimune, Mushkëritë|Tags: |

Fibroza cistike; Simptomat, Shkaqet, Komplikimet, Trajtimi Natyral   Fibroza cistike është një çrregullim i trashëguar që shkakton dëme të rënda për mushkëritë dhe sistemin e tretjes. Fibroza cistike prek qelizat që prodhojnë mukozën, djersën dhe lëngjet që ndihmojnë tretjen e