Kend i posaçem per shendetin e femijeve

Imuniteti natyral i fëmijëve është më i sigurt se vaksinimi

2021-09-06T20:54:40+04:00September 6th, 2021|Categories: Fëmijët|

Studiuesit tregojnë se fëmijët janë shumë më të sigurt për të zhvilluar imunitet natyror ndaj COVID-19 sesa të vaksinohen   Qeveritë amerikane dhe britanike, si dhe autoritetet e shëndetit publik,

Comments Off on Imuniteti natyral i fëmijëve është më i sigurt se vaksinimi

Çfarë duhet të dini për metalet e rënda toksike në ushqimet për fëmijë

2021-03-14T21:33:31+04:00March 14th, 2021|Categories: Fëmijët|

Çfarë duhet të dini për metalet e rënda toksike në ushqimet për fëmijë   Shumë marka të njohura të ushqimit për fëmijë përmbajnë nivele të rrezikshme të merkurit, plumbit, kadmiumit

Comments Off on Çfarë duhet të dini për metalet e rënda toksike në ushqimet për fëmijë

Gjidhënia artificiale i bën fëmijët të pambrojtur ndaj Astmës

2020-10-08T20:52:13+04:00October 8th, 2020|Categories: Fëmijët, Mushkëritë|

Gjidhënia artificiale i bën fëmijët të pambrojtur ndaj Astmës, kurse gjidhënia natyrale forcon Mushkëritë   Hulumtimi i ri ka treguar se të sapolindurit që ushqehen me biberon kanë pothuajse dy

Comments Off on Gjidhënia artificiale i bën fëmijët të pambrojtur ndaj Astmës

Sindroma Tourette

2022-03-02T11:02:49+04:00December 6th, 2019|Categories: Fëmijët|

Sindroma Tourette   Sindroma Tourette është një çrregullim që përfshin lëvizje të përsëritura ose tinguj të padëshiruar (tika) që nuk mund të kontrollohen lehtë. Për shembull, kapsitje të syve në

Comments Off on Sindroma Tourette

URINIMI NË SHTRAT

2021-11-06T14:51:12+04:00August 10th, 2019|Categories: Fëmijët|

URINIMI NË SHTRAT   Urinimi në shtrat i referohet urinimit të pavullnetshëm në shtrat gjatë natës, kryesisht në moshën e fëmijërisë. Kjo zakonisht ndalon në mënyrë spontane në vitet e

Comments Off on URINIMI NË SHTRAT

Shkëndija për Autizëm

2022-05-16T18:57:03+04:00August 10th, 2019|Categories: Fëmijët|

Shkëndija për Autizëm mund të lidhet edhe me ruajtësit në ushqimet e përpunuara   Autizmi - Tashmë është e njohur për të gjithë lidhja e vaksinave me autizmin dhe shumë

Comments Off on Shkëndija për Autizëm

AUTIZMI

2022-01-19T14:12:40+04:00November 18th, 2017|Categories: Fëmijët|

AUTIZMI; DIAGNOZA, SIMPTOMAT, SHKAQET, TRAJTIMI NATYRAL   Çfarë është Autizmi? Autizmi është një çrregullim zhvillimor afat-gjatë që ndikon në aftësinë e individit për të bashkëvepruar me botën që e rrethon.