You are here:--Shëndeti Seksual

Shendeti seksual, infertiliteti

Impotenca

By | 2017-11-23T17:32:58+00:00 November 23rd, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe mënyrat më efektive të trajtimit natyral   Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, apo paaftësia seksuale, është një gjendje në të cilën burri nuk është në gjendje për të arritur apo për

Herpes

By | 2017-11-16T13:44:24+00:00 November 16th, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Herpes / Urdhje; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një ose më shumë