You are here:--Shëndeti Seksual

Shendeti seksual, infertiliteti

Prostatitis

By | 2017-12-02T16:20:56+00:00 December 2nd, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Prostatitis   Prostatitis është një gjendje e karakterizuar nga infeksioni kronik dhe/ose inflamacioni i prostatës. Ai ndodh kryesisht tek meshkujt nga mosha 20 deri 50 vjeç, edhe pse mund të ndodhë në çdo moshë. Llojet e prostatitis Ka dy lloje

Gonorrea

By | 2017-11-26T13:44:56+00:00 November 26th, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Gonorrea; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Gonorrea është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. Ajo e merr emrin e vet nga bakteri që e shkakton atë - Gonococcus neisseria. Rreth 400.000 raste të gonorresë ndodhin në Shtetet e Bashkuara çdo vit.

Impotenca

By | 2017-12-08T23:45:39+00:00 November 23rd, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Impotenca; Llojet, Shkaqet dhe mënyrat më efektive të trajtimit natyral Impotenca, e njohur edhe si mosfunksionim i erekcionit apo ngrehjes, apo paaftësia seksuale, është një gjendje në të cilën burri nuk është në gjendje për të arritur apo për

Herpes

By | 2017-11-16T13:44:24+00:00 November 16th, 2017|Categories: Shëndeti Seksual|

Herpes / Urdhje; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një ose më shumë