Loading...
Home 2017-11-13T14:46:49+00:00

MJEKESIA BIMORE ARABE

Për shëndet më të mirë, për jetë më të bukur, për trajtim natyral të sigurtë dhe të padëmshëm, për të ruajtur jetën dhe natyrën njerëzore në Tokë, për të ruajtur planetin tonë që Zoti na e ka besuar!

MJEKESIA BIMORE ARABE

Më të rejat e trajtimit natyral

Hernia hiatale

November 19th, 2017|0 Comments

Hernia hiatale; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Hernia hiatale është një gjendje e shkaktuar kur ndodh tërheqje në zonën ku bashkohet

Hipotiroidizmi

November 19th, 2017|0 Comments

Tiroidet; Hipotiroidizmi – Mangësia në prodhimin Tiroid Hipotiroidismi është mangësia në prodhimin e hormoneve tiroide nga gjëndra tiroide. Simptomat Hipotiroidismi është

ALKOOLIZMI

November 19th, 2017|0 Comments

ALKOOLIZMI DHE ABUZIMI ME ALKOOLIN; MËNYRAT NATYRALE MË TË SUKSESSHME TË TRAJTIMIT   Alkoolizmi (varësia e alkoolit) dhe abuzimi me alkoolin janë

Përzierje unike për pastrimin e zorrës së trashë

November 18th, 2017|0 Comments

Përzierje unike për pastrimin e zorrës së trashë nga mbetjet toksike Njerëzit e kanë vlerësuar dhe kryer pastrimin e zorrës së

SINDROMI I ZORRËS QË PIKON

November 18th, 2017|0 Comments

SINDROMI I ZORRËS QË PIKON   Përmbledhje Sindromi i “Zorrës që pikon” i referohet një gjendje të shkaktuar nga dëmtimi i

Refluksi Gastroezofageal

November 18th, 2017|0 Comments

Refluksi Gastroezofageal; Simtomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   40% e  të gjitha moshave vuajnë nga refluksi gastroezofageal. Disa barna-kimike që merren për

NGA BOTA E EGER E SHKRETETIRES

Prosopis Candisin

Prosopis Candisin është një pemë shkretinore e veçantë dhe unike në fuqizimin e sistemit imun dhe luftimin e kancerit, që përdoret në formë të çajit për të nxjerrë elementët aktive të saj.

Zbulo më shumë

Zbulo botën bimore

Arra

November 18th, 2017|0 Comments

Marule

November 18th, 2017|0 Comments

Farat e lirit

November 18th, 2017|0 Comments

ARTI I JETËS

Arti i te jetuarit bukur dhe shendetshem

Zbulo më shumë

USHQIMI IDEAL

Ëmbëltuesit artificial

November 18th, 2017|0 Comments

Ëmbëltuesit artificial; Ku gjenden? Sa të rrezikshëm janë? Lidhja që kanë me Diabetin, migrenën, depresionin, kancerin, pabarazitë hormonale, mbipeshën, etj. Lexo me vëmendje!   Ëmbëltuesit artificial, apo zëvendësuesit e sheqerit, janë kimikate të shtuar në

Hekuri

November 18th, 2017|0 Comments

Hekuri; Roli, Mungesa, Burimet, Doza ditore   Hekuri është element kimik me simbolin Fe, dhe numër atomik 26. Hekuri gjendet kryesisht në gjakun e njeriut (Sasia e hekurit në gjakun e njeriut do të mjaftonte

Vitamina C

November 18th, 2017|0 Comments

Vitamina C / Ascorbic Acid; Roli, Mungesa, Burimet, Mbidoza, Doza ditore   Vitamina C është një lëndë ushqyese thelbësore për njerëzit dhe për disa lloje të kafshëve. Emri ‘Vitamin C’ i referohet L-enantiomerit të acidit

AROMATERAPIA

Livanda

November 14th, 2017|0 Comments

Livanda dhe vetitë kuruese të saj dhe të vajit të saj   Arabisht:  الضرم ose  الخزام ose  اللاوندة Anglisht: Lavandula Latinisht: Lavandula Angustifolia Vera   Përshkrimi dhe orgjina e Livandës Livanda është bimë barishtore shumëvjeçare,

Vaj Arganit

November 11th, 2017|0 Comments

Dobitë e Vajit të  Arganit   Arabisht: الأرغان أو الأرقان أو لوز البربر Anglisht: Argan. Emri shkencor: Argania spinosa L. Familja: Sapotaceae. Argani është pemë shumëvjeçare me lartësi 8-10m, me gjethe të vogla e ovale,

Vajrat Anti-Plakje

November 7th, 2017|0 Comments

Vajrat më të mirë anti-plakje dhe përdorimi i tyre Procesi i plakjes në lëkurë është vështirë të shmanget, por me kujdes të veçantë dhe vëmendje, ju mund të mbani lëkurën tuaj të shëndetshme dhe të