Semundjet e Mëlçisë dhe Hepatiti

Si shkaktohet lodhja kronike nga funksioni jo i shëndetshëm i mëlçisë

2022-03-03T16:03:26+04:00January 4th, 2020|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Si shkaktohet lodhja kronike nga funksioni jo i shëndetshëm i mëlçisë   Një pjesë e madhe e punës së mëlçisë është të ndihmojë trupin të tretë gjithë ushqimin që konsumojmë.

Comments Off on Si shkaktohet lodhja kronike nga funksioni jo i shëndetshëm i mëlçisë

Mëlçia yndyrore mund të shkaktojë dështim të veshkave pa shenja paralajmëruese

2022-03-02T11:47:40+04:00December 29th, 2019|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Mëlçia yndyrore mund të shkaktojë dështim të veshkave pa shenja paralajmëruese   Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), mbi 1 në 3 njerëz po jetojnë me sëmundje

Comments Off on Mëlçia yndyrore mund të shkaktojë dështim të veshkave pa shenja paralajmëruese

Nivelet e ulëta të vitaminës D lidhen me mëlçinë dhe veshkat

2020-11-16T21:45:53+04:00December 23rd, 2019|Categories: Mëlçia Hepatiti, Ushqimi, Veshkat|

Nivelet e ulëta të vitaminës D lidhen me funksionimin e dobët të mëlçisë dhe veshkave   Në mënyrë ideale, i gjithë trupi i njeriut duhet të punojë së bashku, si

Comments Off on Nivelet e ulëta të vitaminës D lidhen me mëlçinë dhe veshkat

Verdhëza

2022-04-29T14:53:43+04:00January 28th, 2018|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Verdhëza; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Verdhëza është një ngjyrosje e verdhë e lëkurës dhe membranave, shpesh më e dukshme në të bardhat e syrit që bëhen të verdha.

Hepatiti Autoimun

2021-10-16T18:57:01+04:00December 9th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Hepatiti Autoimun; Shkaqet, Llojet, Simptomat, Trajtimi   Çfarë është Hepatiti autoimun? Hepatiti autoimun është një sëmundje kronike, në të cilën sistemi imunitar i trupit sulmon komponentët apo qelizat normale të

Pankreatiti

2022-03-23T20:36:38+04:00November 29th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti, Të ndryshme|

Pankreatiti; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Pankreatiti i referohet inflamacionit akut ose kronik të pankreasit. Simptomat Pankreatiti akut nuk zgjat shumë dhe zakonisht shërohet plotësisht. Pankreatiti kronik është konsideruar i

Hepatiti C

2022-01-14T16:35:09+04:00November 13th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|Tags: |

Hepatiti C; Llojet, Shenjat, parandalimi dhe mënyra natyrale për kurimin e tij   Çfarë është hepatiti C? Hepatiti C është inflamacioni i mëlçisë i shkaktuar nga prania në gjak e

Hepatiti B

2022-01-13T21:49:10+04:00November 8th, 2017|Categories: Mëlçia Hepatiti|

Hepatiti B; Përcaktim, Statistika, Rreziku, Simptomat, Strategjitë e trajtimit natyral, Kura Bimore   Hepatiti B është një nga infeksionet serioze më të zakonshme të mëlçisë në mbarë botën, i cili