Shenja që ju thonë se duhet të monitoroni sheqerin në gjak

 

Dieta moderne është një makth i sheqerit në gjak – që mund t’ju vrasë.

Diabeti është një çrregullim global shëndetësor që po prek njerëzit e të gjitha moshave. Shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm se janë në rrezik të marrjes së sëmundjes ose që tashmë kanë simptoma të hershme të asaj që quhet si gjendje para diabetike. Pacientë të tillë zbulohen vetëm gjatë monitorimit të sheqerit në gjak.

Cilat janë shenjat dhe simptomat që duhet të shihni për të nisur monitorimin e niveleve të sheqerit në gjak?

Shenjat e hershme përfshijnë:

 • Lodhje e përgjithshme.
 • Lodhje për të bërë punë të lehta, pavarësisht rritjes së oreksit.
 • Etje e tepruar.
 • Pini shumë ujë dhe lëngje të tjera.
 • Urinim i shpeshtë.
 • Zgjoheni disa herë gjatë natës për të kaluar urinën.

Nëse nuk menaxhohet mirë, sheqeri i gjakut i pakontrolluar krijon probleme të tjera që përfshijnë:

– Dobësim të muskujve.

– Humbje të padëshiruar të peshës.

– Infeksion të vazhdueshëm të kërpudhave në gojë dhe në organet gjenitale.

– Gjymtyrë të ftohta.

Në rastet e avancuara të sheqerit në gjak, një pacient mund të vijë me komplikime që kërkojnë monitorim të nivelit të glukozës në gjak. Këto përfshijnë:

 • Mpirje
 • Ndjesi shpimi në lëkurë
 • Plagë jo-shëruese sidomos në këmbë
 • Përkeqësim i shikimit që mund të çojnë në verbëri
 • Mosfunksionim seksual dhe probleme të tjera të funksioneve seksuale
 • Formimi i gangrenës që mund të çojë në amputimin e një gjymtyre.

Shenjat shoqëruese që mund të kërkojnë monitorimin e sheqerit në gjak përfshijnë:

– Frymëmarrje e thellë

– Marramendje

– Dehidratim i madh

– Hutim

– Erë e pazakontë në frymëmarrje (frymë ketoni)

– Gjendje kome.

Monitoroni rregullisht sheqerin në gjak me një test të thjeshtë dhe të lirë në shtëpi, që zgjat më pak se pesë minuta.

Por çfarë i shkakton nivelet e larta të sheqerit në gjak?

 • Dieta e varfër është një nga shkaqet kryesore.
 • Ushqimet e përpunuara.
 • Ushqimet me shumë kalori.
 • Nivelet e larta të stresit dëmtojnë hormonet dhe sistemin imun.
 • Mungesa e aktiviteteve fizike.

Në vijim gjeni Udhëzuesin e posaçëm të pacientëve me Diabet, për trajtimin natyral që kanë nevojë për shërimin dhe jetën sa më cilësore.

Kura Bimore Profesionale për Diabetin

Heart & Blood

Kura Bimore Profesionale për Diabetin Tip II

Diabeti është i shërueshëm! Ky është rezultati i shumë kërkimeve shkencore të mjekëve alternativë të pavarur, rezultat që ne e kemi vërtetuar dhe realizuar në një numër të madh pacientësh që kemi kuruar gjatë 10 viteve të fundit nëpërmjet Kurës Bimore Profesionale të posaçme për Diabetin në të gjitha fazat dhe llojet e tij, si arma më e fortë kundër kësaj sindrome të ndërlikuar, duke e shoqëruar me udhëzimet e posaçme për dietën ushqimore dhe stilin e jetesës që ia shoqërojmë çdo pacienti bashkë me paketën e ilaçeve bimore.

Pra, nëse jeni duke kërkuar të shëroheni nga Diabeti dhe të zmbrapsni rezistencën ndaj insulinës, të stabilizoni sheqerin në gjak dhe të rifitoni shëndetin, zgjidhja është Kura Bimore Profesionale për Diabetin Tip II. Kjo paketë përfshin gjithçka që ju nevojitet për t’u shëruar nga Diabeti, për të përmirësuar ndjeshmërinë ndaj insulinës, për të zvogëluar inflamacionin dhe për të zvogëluar rrezikun e problemeve shëndetësore të lidhura me çekuilibrin e sheqerit në gjak, siç janë komplikacionet e diabetit, problemet e metabolizmit, sëmundjet e zemrës, çmenduria, sëmundja e Alzheimerit, kanceri, depresioni, tensioni i lartë , mbipesha dhe sëmundjet e veshkave.