ARTERIOSKLEROZA / NGURTESIMI I ARTERIEVE

 

Arteriet janë enët e gjakut që dalin nga zemra dhe shpërndajnë gjakun e pastër në gjithë pjesët e trupit. Ato zotërojnë një elasticitet të tillë që i lejon të rezistojnë ndaj ndryshimeve të forta në tensionin e gjakut në mënyrë që ai të kalojë lirshëm nëpër to.

Kjo është normalja, por artierieve u shfaqet sëmundja e ngurtësimit të tyre, shkak kryesor i të cilit është rritja e sasisë së yndyrave të precipituara nën shtresën e brendshme të arterieve, dhe në veçanti kolesteroli dhe yndyrat e trefishta, gjë e cila çon në pakësimin e butësisë së arterieve dhe deri në ngurtësimin e tyre, pra në arteiosklerozë.

Yndyrat e precipituara mund të shkaktojnë infeksion në arterie dhe kjo ndihmon në mpiksjen e gjakut brenda saj dhe gradualisht këto mpiksje të gjakut shkaktojnë bllokim të arteries, i cili herë është i pjesshëm dhe herë i tërësishëm.

Prej komplikacioneve të rrezikshme në raste të tilla është ndarja e topit të gjakut të mpiksur dhe kalimi i tij bashke me gjakun e rregullt nëpër arterie deri sa të arrijë në atë pjesë të arteries me perimetër të vogël që nuk e lejon kalimin e tij, për të shkaktuar atë që quhet mpiksje e gjakut apo trombozë.

Udhezime te pergjithshme per pacientet me arterioskleroze

  1. Ngritja e moralit dhe gjendjes shpirtërore të sëmurit, i cili shpeshherë ndiehet i frikësuar dhe mendon se kjo sëmundje do t’i sjellë avari të shumta. Por, ai duhet të bëhet me dije se problemi i tij është i lehtë, gjë e cila lehtëson më shumë rolin e ilaçit.
  2. Përdorimi i uthullës së mollës, e cila përmban lëndë pastruese të yndyrave të dëmshme (kolesterolit).
  3. Përdorimimi i pjalmës së mbledhur nga bletët, sepse pjalma përmban lëndë që veprojnë në qetësimin e nervave dhe normalizimin e tensionit të gjakut.
  4. Përdorimi i uthullës së hurdhrës sipas programit të sqaruar në fjalën rreth uthullës së hurdhrës (e gjen në menunë në të majtë), sepse ajo vepron në shkrirjen e yndyrave të dëmshme të organizmit, siç është kolesteroli dhe yndyrat e trefishta, dhe si rrjedhojë vepron në parandalimin e ngritjes së tensionit të gjakut dhe të ngurtësimit të arterieve.
  5. Përdorimi i limonit, lëkura e të cilit përmban flavon, një lëndë vepruese në forcimin e mureve të arterieve të gjakut. Mendohet se ekzistenca e kësaj lënde pengon oksidimin e shpejtë të vitamiës C, gjë e cila çon në forcimin e mbrojtjes së trupit nga sëmundjet e ndryshme. Po kështu, nëse limoni përdoret me gjithë lëkurë, ai vepron në qetësimin e gjendjes shpirtërore dhe nervore, si dhe pastron gjakun nga helmet e formuara në organizëm si rezultat i çrregullimeve të ndryshme.

Trajtimi Natyral Profesional “CORONAGREEN”

Dobite shendetesore

– Ndihmon ne kurimin e arterieve koronare pa kirurgji.

– Shumë efektiv për të sëmurët me dridhje atriale.

– Konsiderohet si terapia më moderne për zemrën.

– Ndihmon ne trajtimin e Diabetit Tipi I dhe II.

– Fuqizon zemrën dhe lufton te gjitha semundjet kardiovaskulare.

– Parandaluesi më i mirë i atakut kardiak dhe deshtimit te zemres.

– Vepron për rregullimin e rrahjeve të zemrës.

– Largon dhimbjet e zemrës.

– Ndihmon ne kurimin e Trombozës dhe Trombozës se thellë venoze.

– Ndihmon ne kurimin e venave varicose kudo qe shfaqen ne trup, ne kembe dhe testikuj.

– Parandalon Goditjen ne Tru, kuron venat e goditura dhe ndihmon ne dergimin e oksigjenit ne tru.

– Ul nivelet e kolesterolit te demshem ne gjak.

– Ul presionin e gjakut.

– Shton oksigjenin në gjak, dhe normalizon nivelet e hekurit.

– Largon stresin dhe stimulon sistemin nervor.

– Qetësues dhe lehtësues i gjumit.

– Forcon kujtesën.

– Lehtëson frymarrrjen dhe dhimbjet e kraharorit.

– Ndihmon në reduktimin e sëmundjeve të mëlçisë.

– Ndihmon në djegien e yndyrave.

Shenim!

– Coronagreen eshte bar krejtesisht i sigurte per te gjithe, i marre direkt nga natyra e paprekur nga njeriu.

– Nuk ka efekte anesore te demshme.

– Nuk permban ruajtes, shtojca apo lende kimike e artificiale, por vetem ruajtes natyral qe e bejne ate te jetoje gjate pa u cenuar lendet efektive te tij.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.

– Klikoni mbi foton me siper per te mesuar me shume rreth produktit.