Loading...
Trajtime Natyrale 2017-11-06T22:55:47+00:00

ZEMRA & GJAKU

Goditja në tru

November 15th, 2017|0 Comments

Presioni i lartë i gjakut

November 14th, 2017|0 Comments

Pamjaftueshmëria e trombociteve

November 10th, 2017|0 Comments

AUTOIMUNE & GJENETIKE

Lupus

November 19th, 2017|0 Comments

Spektri i Autizmit

November 19th, 2017|0 Comments

Sëmundja e Parkinsonit

November 18th, 2017|0 Comments

MËLÇIA & HEPATITI

Mëlçia e Dhjamosur

November 14th, 2017|0 Comments

Hepatiti C

November 13th, 2017|0 Comments

SIMPTOMAT DHE TRANSMETIMI I HBV

November 8th, 2017|0 Comments

VESHKAT

INFEKSIONI I TRAKTIT URINAR

November 11th, 2017|0 Comments

Gurët në veshka

October 11th, 2015|0 Comments

KYÇET & KOCKAT

Bursiti

November 15th, 2017|0 Comments

SPONDILOZA

November 12th, 2017|0 Comments

Osteoporoza

November 11th, 2017|0 Comments

SEMUNDJET E LEKURES

Infeksioni Fungal

November 19th, 2017|0 Comments

Udhëzime të domosdoshme për pacientët me psoriasis

November 12th, 2017|0 Comments

Psoriasis

November 12th, 2017|0 Comments

KERKO TRAJTIMIN NATYRAL QE TE DUHET

Lupus

Lupus; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Lupus është një sëmundje kronike inflamatore, autoimmune, që ndikon gjakun dhe indet lidhëse. Kjo është e

By | November 19th, 2017|Autoimune|0 Comments

Leukemia

Leukemia – Kanceri i Gjakut; Llojet, Simpatimat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm

By | November 18th, 2017|Kanceri|0 Comments

Limfoma

Limfoma / Kanceri Limfatik; Shkaqet, Simptomat dhe Trajtimi   Limfoma është një formë e kancerit që prek sistemin imunitar - në mënyrë specifike,

By | November 18th, 2017|Kanceri|0 Comments

Epilepsia

Epilepsia – Sëmundja e Tokës; Shkaqet, Simptomat, Trajtimi   Fjala “Epilepsi” vjen nga greqishtja e vjetër: ἐπίληψις, epílēpsis - shpërthim, sulm; nga latinishtja

By | November 18th, 2017|Nervore Mendore|0 Comments
Load More Posts

NERVORE & MENDORE

Epilepsia

November 18th, 2017|0 Comments

Sëmundja e Parkinsonit

November 18th, 2017|0 Comments

BIPOLAR DISORDER

November 18th, 2017|0 Comments

KANCERI & TUMORET

Karakteristikat e qelizave kancerore

November 18th, 2017|0 Comments

Leukemia

November 18th, 2017|0 Comments

Limfoma

November 18th, 2017|0 Comments

MUSHKËRITË

Kolla e mirë

November 17th, 2017|0 Comments

BRONKITI

November 17th, 2017|0 Comments

Astma

November 12th, 2017|0 Comments

APARATI TRETJES

Hernia hiatale

November 19th, 2017|0 Comments

Përzierje unike për pastrimin e zorrës së trashë

November 18th, 2017|0 Comments

SINDROMI I ZORRËS QË PIKON

November 18th, 2017|0 Comments

SHENDETI SEKSUAL

Human Papilloma Virus (HPV)

November 16th, 2017|0 Comments

Herpes

November 16th, 2017|0 Comments

Çekuilibri Hormonal

November 9th, 2017|0 Comments

TE NDRYSHME

Ilaçe që dëmtojnë trurin

November 19th, 2017|0 Comments

Zmadhimi Prostatik Beninj

November 19th, 2017|0 Comments

Hipertiroidizmi

November 19th, 2017|0 Comments