Mënyra natyrale për trajtimin e Artritit Reumatoid

 

Artriti Reumatoid është një sëmundje autoimune shkatërruese e zakonshme që prek më shumë se 1% e popullsisë në botë. Duke folur në mënyrë konvencionale, mjekësia perëndimore mund të ofrojë vetëm operacione të rrezikshme dhe “trajtime” toksike farmaceutike. Por, ka një mënyrë më të mirë për ta trajtuar atë.

Sot, do të shfaqim disa ilaçe natyrale (të hulumtuara mirë) për artritin reumatoid – që mund të imunomodojnë në mënyrë efektive biokiminë tuaj, pa efektet anësore negative të barnave toksike.

Mënyra natyrore për të zmbrapsur efektet e artritit reumatoid

EPA dhe DHA janë blloqet thelbësore ndërtimore që luftojnë kundër inflamacionit të rrjedhura nga vaji i peshkut dhe krilli. Studimet mbështesin që një kombinim i të dyve luftojnë inflamacionin më mirë sesa përdorimi i vetëm njërit prej tyre.

Në fakt, mbi 50% e pacientëve me reumatizëm – në një studim – raportuan një ulje të dhimbjes pasi të përdorin të dy për vetëm tre muaj. Por, mund të pyesni veten, a ka ndonjë frenues natyral të COX-2?

Përgjigja e shkurtër është “Po!”. Komponimet natyrore që pengojnë COX-2 zvogëlojnë efektet që shkaktojnë inflamacion prostaglandinat dhe citokinet.

  1. Produkti Bonewellia, një nga luftëtarët më të fortë për inflamacionin, ka treguar në studime të shumta për të ndaluar shprehjen e COX-2 dhe për të frenuar ndryshimet degjeneruese në kocka dhe nyje. Si rezultat i efektit frenues COX-2, pacientët raportojnë gjithashtu efektivitetin analgjezik.
  2. Zinginax është gjithashtu një nga produktet e tjera frenuese të COX-2 që studimet kanë treguar se zvogëlon efektet e dëmshme të inflamacionit. Literatura mbështet që ekstraktet e standardizuara të këtyre përbërjeve nxjerrin avantazhin më terapeutik kur krahasohen me mostrat e bimëve të tjera.
  3. Total Immunity Herbs është thelbësore për prishjen e inflamacionit dhe mbrojtjen ndaj tij. Në krahasim me një grup kontrolli, pjesëmarrësit e artritit që përdorën një kombinim të Total Immunity Herbs dhe ilaçeve bimore anti-reumatike të mësipërme gjatë tre muajve raportuan lehtësim më të lartë të dhimbjes. Studime të tjera tregojnë se vitamina D3, që produkti përmban, ndihmon për të “qetësuar” shenjat dhe simptomat reumatizmale të artritit duke moduluar qelizat T-reg, të cilat mund të jenë tepër aktive në gjendjet e sëmundjes autoimune siç është reumatoidi.

Shikoni për ndjeshmërinë ndaj ushqimit dhe shfrytëzoni fuqinë e terapisë ushqimore

Së bashku me mjetet natyrore të synuara për artritin reumatoid, ushqime të caktuara nxisin efekte terapeutike që ndihmojnë në luftimin e procesit inflamator të shoqëruar me reumatoidin. Para se të përcaktoni se cilat ushqime janë më të mira për ju, ndiqni këto hapa:

  • Eleminoni çdo ushqim të përpunuar dhe të paketuar – veçanërisht ato që përmbajnë konservues dhe sheqer.
  • Zgjidhni ushqime pa pesticide dhe pa OMGJ.
  • Zbuloni alergjitë ushqimore. Pothuajse të gjithë pacientët e artritit pësojnë ndjeshmëri ndaj glutenit dhe kokrrave të tjera.

Lidhja midis çështjeve emocionale dhe infeksioneve sistemike

Në praktikën tonë, nuk është e pazakontë që zbulojmë shumë pacientë reumatoid që të kenë pësuar trauma emocionale në fëmijëri ose ndonjëherë në rininë e tyre, dhe gjatë asaj kohe u zhvillua një proces infektiv, pothuajse i ngjashëm me gripin. Nëse keni artrit reumatoid, konsideroni udhëheqjen e shërimit tuaj në një drejtim edhe më të fuqishëm me anë të kurës bimore profesionale të mëposhtme.

The herbal treatments for Autoimune Disorders

The most effective and promising natural professional treatment for all patients with autoimmune, motoric, neurological and genetic diseases, including: Multiple Sclerosis (MS), ALS, Lower motor neuron (LMN) syndrome, Rheumatoid Arthritis, Hashimoto's Thyroiditis, Lupus, Hepatitis Autoimmune, Type 1 Diabetes, Autoimmune Hemolytic Anemia, Cerebral Palsy, Muscular Dystrophy, Friedreich Ataxia, Cerebellar Ataxia, Epilepsy, Sjwgren Syndrome, Gilbert Syndrome, Maffucci Syndrome, Bipolar Disorder, ADHD, Cystic Fibrosis, Urticaria / Hives, Branchio-oto-renal (BOR) syndrome, etc.

Our cures are completely with wild desert plants studied in different parts of the modernized world, successfully tested in hundreds of patients with different types of autoimmune diseases, and are completely safe, very effective and without any side effects.

You can find the detailed cures of each of the autoimmune diseases in detail by clicking on the photos below or on the name of each product.

Kurat bimore profesionale për Sëmundjet Autoimune - Shqip

Trajtimi natyral profesional më efektiv dhe më shpresëdhënës për të gjithë pacientët me sëmundje autoimmune, motorike, nervore dhe gjenetike, duke përfshirë: Multiple Sclerosis (MS), ALS, Lower motor neuron (LMN) syndrome, Artriti Reumatoid, Tiroiditi Hashimoto, Lupus, Hepatiti Autoimun, Diabeti Tip 1, Anemia Hemolitike Autoimune, Paraliza Cerebrale, Distrofia Muskulare, Friedreich Ataxia, Cerebellar Ataxia, Epilepsia, Sindromi Sjwgren, Sindromi Gilbert, Maffucci Syndrome, Bipolar Disorder, Fibroza Cistike, Urtikaria/Hives, Branchio-oto-renal (BOR) syndrome, etj.

Kurat tona janë krejtësisht me bimë të egra shkretinore të studiuara në vende të ndryshme të botës së modernizuar, të provuara me sukses në qindra pacientë me lloje të ndryshme të sëmundjeve autoimmune, dhe janë krejtësisht të sigurta, shumë efektive dhe pa asnjë lloj efekti anësor.

Kurat përbërëse të secilës prej sëmundjeve autoimune i gjeni të detajuara duke klikuar mbi fotot e mëposhtme apo mbi emrin e secilit ilac.