ANKTHI; SI TA TRAJTOJME NE MENYRE NATYRALE

 

Ankthi është një ndjenjë frike dhe, në disa raste, një ndjenjë e dënimit të pashmangshëm. Termi “Çrregullim Ankthi” i referohet një kategorie të çrregullimeve që përfshijnë ankthin në përgjithësi, çrregullime të stresit post-traumatik, phobias, dhe çrregullime të fiksimit. Një sulm paniku është një episod akut ankthi që mund të shoqërohet me djersitje, gulçim, çaste të nxehti apo të ftohti, rrahje të zemrës, dhe forma të tjera të shqetësimit.

Simptomat

Ankthi është një emocion me shfaqje të merakut të tepruar, mendime shqetësuese, shqetësime gjatë gjumit, dridhje, sjellje ritualistike, ndjenja pashpresie, panik, paranojë, frika e të ndenjurit vetëm apo në vende publike, padurim, çmenduri e lehtë, dhe përkujdesje e madhe në lidhje me mirëqenien e të dashurit.

Simptomat fizike të lidhura me gjendjen përfshijnë rritje të pulsit, rrahje të zemrës, vështirësi apo shpejtësi në frymëmarrje, vështirësi të gëlltitjes, djersitje, gojë e thatë, mpirje dhe ndjesi shpimi gjilpërash në duar dhe këmbë, apo të ftohtë / duar të ftohta dhe të lagështa, dhimbje koke, dritë e bardhë ose marramendje, lodhje, dridhje, dispepsi dhe diarre.

Është e rëndësishme të dini se ju nuk jeni duke u çmendur. Ankthi juaj është rezultat i një ndërtimi të stresit në jetën tuaj. Ju mund ta ndryshoni dhe shëroni këtë situatë. Ka shumë gjëra që mund të bëni për të ndihmuar veten me këtë, por është e rëndësishme që të jeni të durueshëm dhe të kuptoni se kjo nuk është diçka që mund ta hiqni brenda një nate.

Shkaqet

Çrregullimet e ankthit i ndodhin njerëzve të të gjitha moshave, por duket të jenë më të zakonshme në mesin e grave. Ndodhja e një ankthi apo sulmi paniku shpesh është e paparashikueshme, por ajo mund të shoqërohet me situata të caktuara të tilla si për shembull ngarja e makinës. Shkaku ekzakt është kompleks, dhe përfshin faktorë kushtëzues, stres emocional, zhbalancime biokimike, si dhe rrethana mjedisore. Te gratë, çrregullimet hormonale mund të shkaktojnë ankth. Prandaj, vlerësimi i hormoneve është thelbësore. Zhbalancimet Amino-acide dhe acido-yndyrore gjithashtu mund të luajnë një rol të rëndësishëm në nxitjen e sulmeve të ankthit.

TRAJTIMI NATYRAL PROFESIONAL I ANKTHIT

Dobite shendetesore

– Produkti “Anti-Anxiety” Ndihmon ne kurimin e Ankthit dhe Stresit ne menyre natyrale rrenjesore.

– Lufton shkaqet e ankthit dhe te stresit, si zhbalancimet biokimike dhe ato hormonale.

– Lufton te gjitha simptomat e shkaktuara nga ankthi dhe stresi: mendimet shqetesuese, shqetesimet gjate gjumit, dridhjet, panikun, friken e te ndenjurit vetem apo fobine sociale, merakun e tepert, etj.

– Kuron simptomat fizike te shkaktuara nga ankthi dhe stresi: rritjen e pulsit, rrahjet e zemres, veshtiresite ne frymemarrje, mpirjen dhe ndjesine e shpimit te gjilperave ne duar dhe kembe, dhimbjet e kokes, marramendjen, lodhjen, dispepsine, diarrene, etj.

– Stimulon sistemin nervor qendror dhe kuron infeksionet dhe çrregullimet ne te.

– Forcon zemren, permireson tretjen, stimulon melçine, forcon gjakun.

– Rrit imunitetin dhe stimulon sistemin e riprodhimit.

– Pastron gjakun dhe trupin nga lendet toksike.

Shenim!

– Nuk ka efekte anesore te demshme.

– Mund te merret nga te gjithe pa dallim moshe apo gjinie, edhe nga grate shtatzena apo gjidhenese.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.

– Klikoni mbi foton me siper per te mesuar me shume rreth produktit.