Loading...
Ushqimi 2017-12-05T17:52:40+00:00

Fitonutrientët

By | December 14th, 2017|

Fitonutrientët, lëndë aktive bimore që kanë treguar se mbrojnë gjenet e shëndetëshme dhe parandalojnë metastazat e kancerit   Çfarë janë Fitonutrientët? Fitonutrientët janë

Dieta e Autizmit

By | December 13th, 2017|

Autizmi; Ushqime që duhen konsumuar dhe ushqime që duhen shmangur   Autismi i referohet një çrregullimi zhvillimor në fëmijërinë e hershme. Autizmi është një

Peshku Salmon

By | December 12th, 2017|

Peshku Salmon dhe Dobitë e tij gjigande   Termi ‘salmon’ vjen nga latinishtja, që do të thotë  ‘i brishtë’ . Salmon është emër

Terapia me lëngje

By | December 12th, 2017|

Terapia me lëngje; Receta për sëmundje të ndryshme Sëmundjet janë të papëlqyeshme nga të gjithë. Asnjë prej nesh nuk dëshiron që të ketë

Kërpudhat

By | December 11th, 2017|

Kërpudhat; Llojet e ngrënshme dhe dobitë e tyre   Kërpudhat janë konsumuar për mijëra vjet për qëllime gatimi dhe kurimi. Në gatim, ato

Zinku

By | December 10th, 2017|

Zinku; Roli dhe rreziqet e mungesës   Zinku është element kimik me simbolin (Zn) dhe me numër atomic 30. Zinku është një nga

Vitamina K2

By | December 9th, 2017|

Vitamina K2; Komponenti i humbur për shëndetin e zemrës dhe të kockave   Vitamina K nuk është një kompleks i vetëm,  ajo përbëhet

Vitamina K

By | December 8th, 2017|

Vitamina K / Phytonadione   Vitamina K i përket komponimit  Nafetukenon. Kimikisht, familja e vitaminës K permban 2-metil-1,4-naphthoquinone (3-) derivate. Vitamina K përfshin

Katër Superfrutat

By | December 7th, 2017|

Katër Superfrutat për Parandalimin dhe Kurimin e Shumicës së Sëmundjeve   Çdo person dëshiron të jetojë një jetë të shëndetshme dhe të ruajë

Load More Posts