Çfarë duhet të dini për të mbajtur veshkat tuaja të shëndetshme

 

Veshkat janë mekanizmi i organeve më vitale të trupit të njeriut, që pastron gjakun prej mbeturinave dhe elementeve të tepërta. Ato sekretojnë gjithashtu një numër të hormoneve të nevojshme për të stimuluar palcën e kockave për të prodhuar qelizat e kuqe të gjakut, rregullojnë normën e lëngjeve në gjak, dhe rritin përvetësimin e hekurit në zorrë.

Rekomandimet bazë

– Ushtrohuni rregullisht

Është shumë e rëndësishme për të ushtruar lëvizje të përhershme dhe sportive të vazhdueshme për të ruajtur presionin e ulët të gjakut dhe për të reduktuar incidencën e diabetit, sepse presioni i lartë i gjakut dhe diabeti janë dy shkaqet kryesore të dështimit të veshkave.

– Mbani nën kontroll presionin e gjakut

Tensioni i lartë i gjakut është një nga shkaqet më të rëndësishme të dështimit të veshkave, për shkak të ekspozimit të enëve të gjakut në presion të zgjatur që shkakton dëme. Prandaj është e rëndësishme për të mbajtur në kontroll presionin e gjakut.

– Kujdesuni për ushqimin e shëndetshëm dhe të balancuar

Ushqimi i shëndetshëm dhe i ekuilibruar është shumë i nevojshëm. Një dietë e pasur me perime të freskëta, fara të plota dhe fibra kufizojnë incidencën e obezitetit dhe njëkohësisht ruajnë veshkat dhe nuk i dëmtojnë ato. Është e nevojshme për të ulur konsumimin e kripës sepse ajo është një burim i lartë i natriumit, i cili punon për të rritur presionin e gjakut, shkaku kryesor i sëmundjes së veshkave.

– Pini lëngje mjaftueshëm

Lëngjet janë një faktor shumë i nevojshëm dhe i domosdoshëm për veshkat për të pastruar trupin nga toksinat, kështu që është e domosdoshme që të pihen lëngje të mjaftueshme, të cilat duhet të arrijnë rreth dy litra në ditë.

– Shmangni pirjen e duhanit dhe zakonet e tjera të dëmshme

Pirja e duhanit është një nga zakonet më të dëmshme për enët e gjakut dhe veshkat, për shkak se ai  shkakton rënie në funksionet e enëve të gjakut.
Është e rëndësishme të shmangni  gjithçka që mund të dëmtojë trupin dhe të pengojë funksionin e organeve të punojnë si duhet, duke përfshirë pirjen e alkoolit dhe abuzimin me drogën.

“UTI-CLEAR KIDNEY RELIEF” PER SHENDETIN E VESHKAVE

Dobite shendetesore

– Uti-Clear ndihmon në kurimin e infeksionit të traktit urinar (Cystitis) apo infeksionin e fshikëzës, në mënyrë rrënjësore, krejtësisht natyrale dhe pa efekte anësore.

– Ndihmon në kurimin e malcimit të veshkave.

– Pastron dhe stimulon veshkat për kryerjen e funksionit të tyre në mënyrën më të plotë.

– Ndihmon pacientët që janë në dializë në rastet e dështimit të plotë apo të pjesshëm të veshkave.

– Lufton Glomerulonefritin.

– Ndihmon në uljen e niveleve të larta të kreatininës.

– Pastron veshkat nga gurët dhe kristalet.

– Largon guret e temthit.

– Stabilizon presionin e gjakut dhe forcon gjakun.

– Është diuretic i shkëlqyer.

Shenim!

– “Uti-Clear” dhe te gjitha produktet tona nuk jane te fabrikuara apo komerciale, siç jane zakonisht produktet e tjera te ashtu-quajtura “Natyrale” dhe me kosto te lire, por produktet tona pergatiten ne menyre te posaçme per çdo pacient apo porosites, nga mjeke te specializuar dhe me pervoje, me qellim te sherimit rrenjesor dhe te sigurte te semundjes.

– “Uti-Clear” eshte 100% Origjinal, krejtesisht i sigurte per te gjithe, dhe nuk ka efekte anësore.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule.